• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لپ گومبولی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سنگدزد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
چقدر ناز شدهههه😭
خیلیی ممنونم
فقط اگه وقت داشتید و تونستید میشه چشماش درشت بشه؟
بازم ممنونم خیلی زحمت کشیدید💕💕💕
بله زمان ویرایش که برسه اوکیش میکنم براتون

d179519_Notes_260510_112151_add.jpg

نفر بعدی رو شما انتخاب کنید بانو^^
نوموخوام! با خوشگلا پارتی بازی می‌کنی براشون خوشجل‌تر می‌کشی. این الان مدل موش خیلی خاصه

نوموخوام! با خوشگلا پارتی بازی می‌کنی براشون خوشجل‌تر می‌کشی. این الان مدل موش خیلی خاصه
خوشگل خانوم عکس پروفایل داشت :-"و مدل موشون خاص بود تو همون پروف خب
ناراحت نشین:((:))

منم میخوام ;))

رنگ موهاتون: خرمایی
قد موهاتون: بلند
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون: آبی بیشتر طیف های روشن اش..دوست دارم روی موهام یه ابر سفید خوجمل بکشی ...
حالت موهاتون: موج دار ....فرق وسط نباشه کج موج دار باشه لطفا ;))
اگر خال یا کک و مک یا همچین چیزی دارین و دوست دارین باشه: :)) نوپ... فقط لپ گلی شو‌ متناسب بزن:)) هر جوری دوست داری
a288570_Notes_260510_155656_16d.jpg

تا الان ۵۵ تا گومبولی کشیده شده
و ۳۹ تاش مونده

سقف رو ۱۰۰ تا میذارم
فقط ۶ نفر دیگه میتونن درخواست بدن^^

تا الان ۵۵ تا گومبولی کشیده شده
و ۳۹ تاش مونده

سقف رو ۱۰۰ تا میذارم
فقط ۶ نفر دیگه میتونن درخواست بدن^^
خب منم بازی
ورژن پسر
رنگ موهاتون: مشکی پر کلاغی
قد موهاتون: کوتاه پسرونه
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون: یه کلاه کپ آبی تیره یا مشکی
حالت موهاتون: لخت. به صورت موج دار به یک طرف متمایل شدن
اگر خال یا کک و مک یا همچین چیزی دارین و دوست دارین باشه: یه عینک با شیشه های بیضی شکل(لزومی نیست البته اگر مشکله کشیدنش یا متناسب با بقیش در نمیاد) رنگ چشم هام هم مشکی

آخرین ویرایش:
سلام من دو تا لپ گومبولی می‌خوام!

اولی:
موی کمی موج‌دار، و قهوه‌ای کمی بلندتر از چیزی که توی پروفایلم هست، مابقی کارکترهای صورت شبیه همین پروفایلم، چشم قهوه‌ای کمی روشن و دو تا گوش پیشی سفید و لپ گلی هلویی.(صورت غیر آبی!)

دومی:
موی کوتاه پسرونه ترکیب قهوه‌ای و مشکی، صورت کشیده، چشم‌های گنده قهوه‌ای و یه شاخ کوچولوی بزی! برای لپ‌گلی هم خودتون تصمیم بگیرید.
مرسی 💗

آخرین ویرایش:
رنگ مو خرمایی
قد مو کوتاه ولی نه خیلی
جلوش هم کوتاهه چون موهام موج داره خیلی فرم باحالی میمونه انگار براش زحمت کشیدم :)) (موی بسته کوچولو که جلوش این دو تیکه موی حالت دار هرطرفشه)
و خب این دو تیکه موی جلوی صورتم که تا پیین چشمم تموم میشن یه سمتش دو تا موج بزرگ و یه موج کوچیک داره که موج کوچیک آخرش به سمت گوشامه و اون یکی سمتش سه تا موج بزرگ داره و یه موج کوچیک آخرش که آخر موهای به سمت چشمم اومده این طرف و انگار دور چشمم حالتش دادم
و کلا هم با هم موازین این دو طرف
( ( ✅️
) ( ❌️

موهام فقط در حد بسته شدنه و وقتی میبندمش یه تیکه مو سوسکی از پشت یکی از گوشام باز میذارم که اونم موج داره

اگه تا همین جا به اندازه کافی سخت نبود
یه هدبند تور دار نازک مشکی برای قشنگی کار یا شاید به جاش یه گربه رو کله ام اگه سخت بود هم نمیخواد هیچکدومش

خلاصه یه جوری خودت شیک دربیار کارو ;))

آخرین ویرایش:
۲ نفر☝️...

سلام من دو تا لپ گومبولی می‌خوام!

اولی:
موی کمی موج‌دار، و قهوه‌ای کمی بلندتر از چیزی که توی پروفایلم هست، مابقی کارکترهای صورت شبیه همین پروفایلم، چشم قهوه‌ای کمی روشن و دو تا گوش پیشی سفید و لپ گلی هلویی.(صورت غیر آبی!)

دومی:
موی کوتاه پسرونه ترکیب قهوه‌ای و مشکی، صورت کشیده، چشم‌های گنده قهوه‌ای و یه شاخ کوچولوی بزی! برای لپ‌گلی هم خودتون تصمیم بگیرید.
مرسی 💗
یکم متوجه نشدم
رنگ پوست بنفش؟
یعنی کارکتر پروفتون رو گومبولی کنم با گوش پیشی یا آدم گومبولی پیشی

• لایک
امتیازات: mewme
یکم متوجه نشدم
رنگ پوست بنفش؟
یعنی کارکتر پروفتون رو گومبولی کنم با گوش پیشی یا آدم گومبولی پیشی
سلام نه منظورم حالت صورت و اینا بود ((((= رنگ صورتم آبی نباشه. فکر کنم میشه آدم گومبولی پیشی؟ :))

خب منمم
رنگ مو: قهوه ای تیره
قد مو: نسبتا بلند و مووجی
نمیشه مدلش دو گوشیِ گوجه ای باشه؟:)) یا جلوی موهام دوتا تار سوسکی داشته باشه؟😭نمیدونم هرطور بنظر خودت بهتر درمیومد
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون:چند تا ستاره کوچولو؟
چشماش هم نسبتا درشت

آخرین ویرایش:
نفر آخر چه کسی خواهد بود؟:-"

• لایک
امتیازات: Le'o
نفر آخر چه کسی خواهد بود؟:-"
سلامم
رنگ موهاتون: خرمایی مشکی
قد موهاتون: جلوش یکم موج دار و یکم بلند(البته بلند اونجوریم نیست تیپیکال پسرونه هست)
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون: رنگ موردعلاقه نارنجی ولی چیز خاصی ب ذهنم نرسید
حالت موهاتون: ریش و سیبیل بور اگه بشه؟
اگر خال یا کک و مک یا همچین چیزی دارین و دوست دارین باشه: -
بعدا نوشت: یادم اومد عینکی هم هستم:))

آخرین ویرایش:
سلامم
رنگ موهاتون:مشکی
قد موهاتون: جلوش یکم موج دار و یکم بلند
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون: رنگ موردعلاقه نارنجی ولی چیز خاصی ب ذهنم نرسید
حالت موهاتون: ریش و سیبیل بور اگه بشه؟
اگر خال یا کک و مک یا همچین چیزی دارین و دوست دارین باشه: -
ریش و سبیل همرنگ موهاتون نیست؟
باشه ببینم چی میشه...

• لایک
امتیازات: Le'o
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا