- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
خیلب قشنگ شده آزییییی، دستت درد نکنه🐣🐣🐣با مژه خوب نشد
![]()
![]()
کلی مرسی😍😍😍
خیلب قشنگ شده آزییییی، دستت درد نکنه🐣🐣🐣با مژه خوب نشد
![]()
![]()

این فرمو پر کنین✨✨
رنگ موهاتون: ارغوانی با هایلایت زرد
قد موهاتون: بلند
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون: بستنی غلامرضایی
حالت موهاتون: یه کم حالت دار
میشه موهام آبی باشه؟![]()
اگه نه همون مشکی
قد موهام، اممم تا بالای شونه(چتری هم دارممم)
چیزی خاصیم برای رو سر مد نظرم نیست، خودت اگه خواستی چیزی بذار
(بوس به لپ گومبولیت سیسی)
وای عشقم مرسییییییی♥️
میتونین از خودتون شروع کنین^^از این لحظه به بعد مبلغی جهت طراحی باید واریز کنید
خوشحال شدم لپ گومبولی برگشت. امیدوارم از لپ گومبولی کردنمون لذت ببری و اذیت نشی❤️ببخشید @s.zhr.s آبجیمه ولی الان اکتیو نیست. عکس لپ گمبولی منو دید و دلش خواست بعد بش عکسی که یکم شبیهش بود رو فرستادم گفت میشه لطفا این شکلی با موی مشکی و توتفرنگی بشه لطفا. کلی هم تشکر کرد🍓![]()
فدات شم برای اینکه به ترتیب خیلی طول میکشه و درخواست های جدید تر طول میکشهخوشحال شدم لپ گومبولی برگشت. امیدوارم از لپ گومبولی کردنمون لذت ببری و اذیت نشی❤️
ببخشید میخواستم بگم میشه لطفا اینم هر وقت زمان داشتی انجام بدین.(البته عجله ندارما ولی چون چندتا بعدشو انجام دادین فک کردم شاید اینو میس کردی وگرنه داری لطف میکنی وقت میذاری و بدون هزینه کار کیوت میکنی و شادمون میکنی و حواسم هست و خیلی ممنونتم. ایکاش بتونم جبران کنم🥲🫂
ااااا متوجه شدم. حق داری واقعا🫂❤️فدات شم برای اینکه به ترتیب خیلی طول میکشه و درخواست های جدید تر طول میکشه
به صورت شانسی و با تمایل به اول انجام شدن قدیمی ها میکشم
تک تک شون رو میکشم اما اگر بخوام برای همرو بگم اره اول شمارو میکشم هم ممکنه کسی دلخور شه یا تبعیضی اتفاق بیوفته یا هر چی و من نمیخوام اینجوری بشه
ممنون درک میکنید🤎🤎🤎

واایایایایایاایایی

خیلییییی قشنگ شده میخوام همه جا بزارم پروفایل
دروددد آزی > <
میدونم قرار بود نیام تو سایت باور کنید کار داشتم نزنیدم🙏🏻💔
یکی از کار هامم همین لپ گومب-
اهم خب منم میخوامم💘
رنگ موهاتون:مشکی تقریبا
قد موهاتون:پسرونه- تا گردن و اینا نیست کامل پسرونه-
چیزی که دوست دارین رو سرتون باشه یا رنگ مورد علاقه تون:روی سرم نه، ممکنه گوشواره تو گوشم باشه؟فرقی نداره چه شکلی فقط اگه امکان پذیره گوشواره میخوام > <
حالت موهاتون:فر
راستییپشت سرم با مشکی یا سبزبنویس دراکو لاور فارسی یا انگلیسیفرقی نداره مرسیی🙏🏻![]()
منم بازییییییی
پخ عکس دادم 🦦