• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی catragon

خب از صبح یه 20 تست ریاضی زدم ویه ازمون جامع موسسه زدم155تست که اصلا حس خوبی ندارم نسبت به درصد هام:
زیست 76
فیزیک 80
شیمی 74!
ریاضی 78

شیمی و ریاضیش کمتر از مورد انتظارم بود و من سر دفترچه دومش یه زمان کم اوردم و خیلی استرس گرفتم کلا اعصابم خورد بود موقع شیمی.
ادامه روز
1.حموم✅
2.تحلیل + مرور و لکه گیری شاید خیلی زمانمو بگیره✅
3.زمین شناسی🤘🏻
4.درست نادرست شیمی✅42درست نادرست
5.مسائل شیمی سطح 3❌
6.درست نادرست زیست (استارت خورده از امروز!!!)❌
7.دینی مرور نیمه اول درس 10✅ + سوال تشریحی پرسوال❌
8.ادبیات یه درس ماجرای بیست ✅+مرور درس 11 و 13❌+ روتین✅ 78تشریحی
9.ازمون ارمان✅45تست :72درصد فاکین 72درصد!!!!---->تحلیل کاملترش میمونه واسه فردا
10.عربی تشریحی پرسوال✅+مرور جامع ✅46تشریحی

آخرین ویرایش:
خب از صبح یه 20 تست ریاضی زدم ویه ازمون جامع موسسه زدم155تست که اصلا حس خوبی ندارم نسبت به درصد هام:
زیست 76
فیزیک 80
شیمی 74!
ریاضی 78

شیمی و ریاضیش کمتر از مورد انتظارم بود و من سر دفترچه دومش یه زمان کم اوردم و خیلی استرس گرفتم کلا اعصابم خورد بود موقع شیمی.
ادامه روز
1.حموم✅
2.تحلیل + مرور و لکه گیری شاید خیلی زمانمو بگیره✅
3.زمین شناسی🤘🏻
4.درست نادرست شیمی✅42درست نادرست
5.مسائل شیمی سطح 3❌
6.درست نادرست زیست (استارت خورده از امروز!!!)❌
7.دینی مرور نیمه اول درس 10✅ + سوال تشریحی پرسوال❌
8.ادبیات یه درس ماجرای بیست ✅+مرور درس 11 و 13❌+ روتین✅ 78تشریحی
9.ازمون ارمان✅45تست :72درصد فاکین 72درصد!!!!---->تحلیل کاملترش میمونه واسه فردا
10.عربی تشریحی پرسوال✅+مرور جامع ✅46تشریحی
220تست + 124تشریحی+ 42درست نادرست

استرس فردارو دارم باید هرچی نقص هست برطرف کنم و جمعه برم اولین ازمون جامع قلمچی

امروز از صبح ازمون های گذشته رو تحلیل کردم و یه سری بخشای مرور لازم رو مرور کردم و لکه گیری
بعدش هم یه پارت دینی درس 10 و 5 رو مرور کردم و 60تا تشریحی زدم براش از پرسوال مهروماه و در اخر هم کمی گریه کردم
الان دارم زمین میخونم و باید درس 3و4و 5 رو مرور کنم و 5روز حسابیییییییی چون یادم رفته عملا (گریه)
بعدش هم تشریحی برای زیست و درست نادرست شیمی و زیست دوازدهم + کمی تست لکه گیری دیگه
مشاور تازه برام ازمون تشریحی جامع گذاشته که نمیدونم واقعا کی برسونم بزنم
در ضمن تست هرکول هم یادم نره باید از کاربرد مشتق و مشتق بزنم

آخرین ویرایش:
امروز از صبح ازمون های گذشته رو تحلیل کردم و یه سری بخشای مرور لازم رو مرور کردم و لکه گیری
بعدش هم یه پارت دینی درس 10 و 5 رو مرور کردم و 60تا تشریحی زدم براش از پرسوال مهروماه و در اخر هم کمی گریه کردم
الان دارم زمین میخونم و باید درس 3و4و 5 رو مرور کنم و 5روز حسابیییییییی چون یادم رفته عملا (گریه)
بعدش هم تشریحی برای زیست و درست نادرست شیمی و زیست دوازدهم + کمی تست لکه گیری دیگه
مشاور تازه برام ازمون تشریحی جامع گذاشته که نمیدونم واقعا کی برسونم بزنم
در ضمن تست هرکول هم یادم نره باید از کاربرد مشتق و مشتق بزنم
خب یه گزارش کلی بدم از امروز:
صبح که کامل صرف تست های لکه گیری و مرور کتاب و تحلیل ازمون بود
بعدش دینی خونده شد و تشریحی حل شد براش
بعد زمین خوندم تقریبا به صورت جامع و خب امیدوارم فردا درصد زمینم بهتر شده باشه چون یه مروری کردمو براش تست زدم
تشریحی زیست زدم 85تش و ازمون جامع شیمی که 19.25
درست نادرست شیمی و زیست زدم جفتشون مباخث ایراد دار
همین تا اینجا واقعا بیشتر هدفم امادگی برای فردا بود

پی نوشت:
یه چیزی هم اینجا اضافه کنم که فرداا اولین ازمون جامع حضوریه و الان حس میکنم دارم میرم کنکور و یکم خیلی بدنم جدی گرفته پس استرس دارم نه البته خیلی زیاد صرفا در حد لازم
بیشتر نگران اینم یادم بره قرص بعد صبحانمو بخورم و برم سر جلسه و استرسم دوچندان بشه
خب واقعا تنها نگرانیم برای فردا زمین بود ک اونم یه دور مرور کردم و جدی جای نگرانی نیست امیدوارم یه درصد مناسبی بزنمش
حتما قرار نیست خیلی ازمون سختی باشه چون زده بود در سطح کنکور و این حرفا پس جای نگرانی هم نیست

اما برای فردا هم یه برنامه دارم:
1.ازمون قلمچی✅
2.تحلیل✅
3. پی دی اف 45تست زیست دهم بانک تست تراز هفت هزاری ها
4.حداقل یک سوم فایل نگاه کنکوری زیست
5.تشریحی زیست/فیزیک/شیمی
6.تشریحی ادبیات 2درس✅/عربی/زبان/دینی✅
7.ادامه مرور دینی درس 10و 6 و 5✅
8.درست نادرست شیمی / زیست✅
9.روتین شکل
10.مسائل سطح 3شیمی ده تا
11.تست هرکول

آخرین ویرایش:
n08501_Screenshot_12-6-2026_14165_www_kanoon_ir.jpeg

خب باید بگم این بهترین ازمونم تا اینجای داستان بود.مرور جامع زمین شناسی دیروزم نجاتم داد و منی که آزمون قبلی 8 زده بودمش اینبار 80 زدمش و خب با این حساب این مرور رو ادامه میدم که حفظ بشه.
از بین درس های دیگه زیستش خیلیییی اسون بود و سر همین مشخصه که خیلیا بالا زدن که به درصد 94 تراز 6933داده

فیزیکش هم واقعا روتین بود و مشکل زمان نداشتم البته اینبار به لطف @Asal.h مدل فیزیک زدنم رو تغییر دادم و جدی بهتر شد همه چی

شیمیش با اختلاف از بقیه درسا سخت تر بود و یه نکته که بود من یه سری سوالای خیلی اسون یادم رفته بود مخصوصا سوال اخرش که درباره ی هابر بود و عملا با یه عدد گذاری حل میشد ولی من اون درصدی که لازم بود رو اشتباه میذاشتم و به جواب نمیرسیدم ناچار از این سوالای اسون گذر کردم 7 تا نزده داشتم!!!!!! و همش یه حسی داشتم که وای الان شیمیم خراب میشه و اینا ولی درصدش خیلیییییی خوب شد و هرچی زده بودم درست در اومد

ریاضی هم آسون نبود مخصوصا با اون حال بدی که از شیمی واسم مونده بود خیلی عذاب اور بود ریاضی زدن ولی خب در کمال ناباوری کلا یه نزده و یه غلط داشتم و باقی همشون درست بود.این هفته همون هرکول زدن رو ادامه میدم و رفع اشکال های کوچولومیکنم

راستش چیزی که حس میکنم درسایی مثل ریاضی یا مسائل شیمی این شکلین که یا نمیزنم یا اگه بزنم احتمال درست شدنش خیلی زیاده و هیچوقت شک نمیکنم توشون .

آخرین ویرایش:
احساس میکنم مغزم داغ کرده و خستست
کارهایی که امروز کردم:

زیست :
205 سوال تشریحی ماجرای بیست
+مرور کتاب

شیمی:
102سوال تشریحی فرمول بیست
+مرور گتاب

فیزیک:
50تشریحی فرمول بیست

ریاضی:
ازمون جامع تشریحی(19.5)
45تست هرکول تابع (5غلط)

عمومی:
44تشریحی ادبیات ازمون جامع (19.25)-سطح نسبتا دشوار
زبان بررسی قواعد رایتینگ

401 تشریحی + 45تست

زیست :
132تشریحی ماجرای بیست +مرور کتاب
40درست نادرست
آزمون شبه نهایی 404(19.5)

شیمی:
58تشریحی فرمول بیست +مرور کتاب
40درست نادرست

فیزیک:
40تشریحی فرمول بیست + مرور کتاب و درسنامه

ریاضی:
45تست معادله نامعادله هرکول (4غلط 1نزده)

عمومی:
دینی مرور درس 1و2و 9 و 10
58سوال تشریحی

کل: از سر تنبلی و بی حوصلگی دو روزه همش تشریحی میزنم و این کاملا کم ارزشه از فردا تست هام رو هم میارم بالا
288تشریحی + 45تست+80درست نادرست

آخرین ویرایش:
Back
بالا