• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث درباره مسائل پیرامون علامه حلی ۱ ( چهارراه لشگر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حلی یکی های ناشکر

بعد فکر کن توی این جو ما تحصن میکردیم

من الان دیدم اون ناحیه تحصن ۶ تا دوربین بوده

به خیال خودمون ماسک میزدیم
تمام مدت ویدیو اینجوری بودم که اینجا مدرسس یا حوزه؟!
هر تیکه رو نشون میداد یا کلا واس اینا بود یا یه ردی ازشون توش بود :))
جدی چرا تو هر سوراخی یه دوربین گذاشته بودن:((

بابا خب این امکاناتی که میگید چیه

دقیقا فشار ما از این اسکلا همینه یه کانال زدن

امکانات مدرسه

تیزر به تیزر پخش میکنن

مدرسه شبیه ویترینه عملا
واقعا جدی هستی؟
ما ازمایشگاهمون رسما فقط ۴ تا ظرف شیشه ای بود، اکثر مواد قدیمی، بدرد نخور و بی مصرف، کتابخونه اگه بچه ها کتاب میاوردن بود اگه نه که هیچی. ورزشگاه؟wth ایز دت یه سالن بدون هیچی، خالی خالی. معلم؟ معلمایی که رسما خودت باید تصحیح کنی حرفاشون رو و دلیل حداقل ۲۰ درصد پایین تر زدن زیست میشد استاد خودت. درباره باقی چیزا هم که اصلا نگم بهتره، نه فوق برنامه نه پانسیون نه هیچی 🙏 المپیاد هم که شوخی خنده داریه حالا کی میخوای قلمچی بدی ترازت رو ببینیم؟

تمام مدت ویدیو اینجوری بودم که اینجا مدرسس یا حوزه؟!
هر تیکه رو نشون میداد یا کلا واس اینا بود یا یه ردی ازشون توش بود :))
جدی چرا تو هر سوراخی یه دوربین گذاشته بودن:((
بابا سقاخونه داشتیم
ابخوری داشتیم
اب اهدایی از فلان نهاد داشتیم

مکتب خونه بود
مسجد بود
هییت بود

بعد محرم خیمه میزدن

گل مالی میکردن

حالا اینجا جاش نیست ولی یه جمله خوبی که یکی از بچه ها گفت تمرکز اصلی حلی روی پاچه خوار تحویل دادن بچه هاست

https://my.uupload.ir/p/4eXa6vxG

این ویدیو رو الان دیدم وجود داره

با این وضع بی نظیر بچه ها میگفتن خودتون فارسی بخونید

بابا خب این امکاناتی که میگید چیه

دقیقا فشار ما از این اسکلا همینه یه کانال زدن

امکانات مدرسه

تیزر به تیزر پخش میکنن

مدرسه شبیه ویترینه عملا
امکانات که دارید ( به هر حال درست یا غلط ، بولد ترین مدرسه ایران باید هم ویترین بولدی داشته باشه)
ما اون تاپیک رو اوردیم بالا که خب یه مقایسه بکنیم امکانات سمپاد رو با ایده ها و امکانات لازم برای سمپاد
و خب طبیعتا حلی 1 هم میتونه به ضعف هاش پرداخته بشه
ولی چیزی که مورد بحث بود این بود که بتونیم مدارس سمپاد یک شهرستان رو با هم مقایسه کنیم و امکاناتشون رو بسنجیم و ببینیم آیا عادلانه هست یا نه ! و بتونیم یه نقدی رو حداقل ایجاد کنیم و حرف دلمون رو بزنیم

امکانات که دارید ( به هر حال درست یا غلط ، بولد ترین مدرسه ایران باید هم ویترین بولدی داشته باشه)
ما اون تاپیک رو اوردیم بالا که خب یه مقایسه بکنیم امکانات سمپاد رو با ایده ها و امکانات لازم برای سمپاد
و خب طبیعتا حلی 1 هم میتونه به ضعف هاش پرداخته بشه
ولی چیزی که مورد بحث بود این بود که بتونیم مدارس سمپاد یک شهرستان رو با هم مقایسه کنیم و امکاناتشون رو بسنجیم و ببینیم آیا عادلانه هست یا نه ! و بتونیم یه نقدی رو حداقل ایجاد کنیم و حرف دلمون رو بزنیم
اتفاقا من خیلی خوشحال شدم اون تاپیک اومد بالا

خودتون بین سمپاد های تهران مقایسه کنید ببینید ایا گپ خاصی میبینید یا نه؟

صادقانه مشکلی که وجود داره، یعنی فقر امکانات تو شهر های کوچک سراسریه، خیلی بخاطر سمپاد و ... نیست

حتی فقط اموزش هم نیست، هر چیزی که بگی

طبیعتا عادلانه نیست امکانات یک شهر ذاتا بالاتر باشه

ولی متاسفانه تو تمام نقاط جهان این هست

اتفاقا من خیلی خوشحال شدم اون تاپیک اومد بالا

خودتون بین سمپاد های تهران مقایسه کنید ببینید ایا گپ خاصی میبینید یا نه؟

صادقانه مشکلی که وجود داره، یعنی فقر امکانات تو شهر های کوچک سراسریه، خیلی بخاطر سمپاد و ... نیست

حتی فقط اموزش هم نیست، هر چیزی که بگی
کاملا باهات موافقم
مقایسه منطقا باید با توجه شرایطشون(مکانی ، مالی ، اعتبار اجتماعی و...) سنجیده بشه

آخرین ویرایش:
آخر سال یازدهم برا یازدهم ها آخر تموم شدن مدرسس، اصولا حلی اجازه میداد هفته آخر هر غلطی دلمون میخواست بکنیم

مام آخر ۱۱ ام تبدیل کردیم به فستیوال ترند ها

این ۲ ویدیو از هماهنگی کلاس خودمون بود که یکدست سیاه با عینک افتابی بیایم سر کلاس

https://my.uupload.ir/p/0jkvXAgp
https://my.uupload.ir/p/mbJwoO2n

IMG_1748.jpg
IMG_20230514_083723_622.jpg

البته بخش ریاضی اینطوری بود اونور تجربیا داشتن تست میزدن

آخرین ویرایش:
صندلی یعنی چی؟

دانشگاهم حتی نیمکته خیلیاش
به چیزی مثل این:
%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-530-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C.jpg

ندیده بودم که بعد از ابتدایی دیگه نیمکت تو کلاس باشه.

اولیش دوشنبستون بوده؛ ایا اصلا این رسم درستی بود از حلی ۱ موند؟ نصف آب تهران مصرف میشد تو مراسم
در مقایسه با خیلی از تصمیم های مسئول های کشور، اونقدرا هم تصمیم اشتباهی نیست
سومیش اساتید مدرسه؛ آیا وقت بازنشستگی یسری هاشون فرا نرسیده؟ چرا حلی به جوون گرایی اعتقاد نداره؟
ما معلم زمین‌شناسیمون یه دانشجو بود. و رسما نصف بیشتر جلساتش رو نمی اومد.
ولی تو بگو صفر/مسافر/پوراحمد و ... یه جلسه نیان. صفر جلسه آخر سال هیچ کس نیومده بود، درس داد، روی تخته نوشت عکس گرفت فرستاد برای مشاور اون کلاسه.
بعد هماهنگی گروه هم هست.
از سمت دیگه، معلم جدید ریسک داره یکم. مدرسه ای مثل حلی ۱ ترجیح میده معلمای جوون توی باقی مدارس پخته بشن و بعد اونا رو قبول کنه.
در نهایت چرا حلی یکی شدید؛ چون خب حلی یکی ها هر حلی ای میتونستن برن آزمون جا نمایی نیاز نداشت هیچ وقت
حلی یک در ابتدا که اصلا هدف من نبوده. یه پسر کلاس ششمی که هیچ ایده ای از حلی ۱ نداره که هدفش اون نمیتونه باشه.
ولی بعد از اینکه وارد شدم، واقعا دوستش داشتم. توی راهنمایی در کنار کارای فوق برنامه اش، اون لذت دانایی ای که میداد خیلی خوب بود.
ولی توی دبیرستان به خاطر کنکور اون لذت ها از بین رفتن. و تنها چیز خوبی که داشت برخی از معلم هاش و آدماش بودن

من همیشه فکر میکردم حلی ۱ احتمالا باید جای فرهیخته ای و خاصی باشه یا حداقل کمی بهتر باشه ، ولی به لطف ویدیو های آقای ثابتی فرد و تعریف های طاها ، نظرم کاملا تغییر کرد

Back
بالا