- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
برا من هنوزم هر بازه رو دوبار ثبت میکنهدرسته. الان نگاه می کنم ببینم مشکل از چیه :)

آخرین ویرایش:
برا من هنوزم هر بازه رو دوبار ثبت میکنهدرسته. الان نگاه می کنم ببینم مشکل از چیه :)

الان درست شده فکر کنم:)برا من هنوزم هر بازه رو دوبار ثبت میکنه![]()
واقعیتش اینه که من دست نزدم بهش از دیروز خودش به راه راست هدایت شدهالان درست شده فکر کنم:)
بگیر نگیر داره احتمالا بسته به نت و ایناهمین دیگهواقعیتش اینه که من دست نزدم بهش از دیروز خودش به راه راست هدایت شدهبگیر نگیر داره احتمالا بسته به نت و اینا

اون پیام دیفالت برنامستتت که خالی نباشهمن فقط خواستم بگم جملهی انگیزهبخش روز رو با صدای نقی معمولی خوندم.😂
خدافظ.

چقدرررر قشنگه آزیی. مرسی ازت. یه ایده ای دارم براش وایستاهمین الان یهویی
![]()
![]()
اولین فنآرت همسو مون نشه؟![]()

میتونی به عنوان یه مسکات کلا برای سایت بذاریااا مخصوصا اون که وقتی استراحت میکنی سبز میشه حالت عادی پوکره و... همون صورت بالا سمت چپ
دقیقا داشتم به همین فکر می کردم =))میتونی به عنوان یه مسکات کلا برای سایت بذاریااا مخصوصا اون که وقتی استراحت میکنی سبز میشه حالت عادی پوکره و... همون صورت بالا سمت چپ
خواهش می کنممم. چه مزاحمی. کدوم مشکل؟تایماز شرمنده هی مزاحمت میشم
میگم این مشکل تایمر رو تا دیروز ظهر که آپدیت نشده بود نداشتیم نمیشه همون رو دوباره بذاری؟ چون این مشکل تایمر خیلی اذیت میکنه آدم نمیفهمه چقدر خونده):
همین که هر بازه رو دوبرابر ثبت میکنهخواهش می کنممم. چه مزاحمی. کدوم مشکل؟
تا قبل آپدیت دیروز اصلا اینجوری نمیشدهمین که هر بازه رو دوبرابر ثبت میکنه
البته من در طول بازه آفلاین میشم سر شروع و پایانش آنلاین میشم بعد رفرش میکنم دقیقا همان چیزی که خوندم رو دوبرابر ثبت میکنه