میشه بیشتر توضیح بدید که اضافش کنم؟ضمن تشکر مجدد، آیا میشه تایمر رو روی یک تسک خاص از هر درس قرار داد؟

سلام، واسه من گروه سمپادیا نه چتها دیده میشه نه برترین نفرات =(دوستان مشکل چت روم حل شد.
سلام یخورده سرور سنگین شده اوکی میشهسلام، واسه من گروه سمپادیا نه چتها دیده میشه نه برترین نفرات =(
تو گروه دبیرستانیا که خلوتتره برترین نفرات باز میشه.
مشکل از طرف منه یا هنوز باگه؟ ممنون.
اینطوره که من یک درس رو اضافه کردم. بعد برای این درس به عنوان مثال یه تسک مطالعه جزوه و یه تسک حل سوال تعریف کردم. برای زمان گرفتن، چیزی که تونستم پیدا کنم و انجام بدم این بود که روی خود درس بزنم و زمان بگیرم، که مشخص نمیشد برای کدوم تسک داره گذاشته میشه.میشه بیشتر توضیح بدید که اضافش کنم؟

منفی خواهید خورد ، چرا ایمان نمیاورید؟(سوره همسو ، تهدید دوم(اولی نرگسیوم خوند))ای کسانیکه صفر مانده این

می دونی وجود داشتن گزینه مطالعه آفلاین باعث شده یه سری سوء استفاده ها شده بود. برای جل این مشکل گرفتن زمان کاملا به سمت سرور منتقل شده. همین باعث شده که برای شروع و استپ زدن نیاز باشه که به اینترنت متصل باشید. باز نگاه می کنم اگه روشی پیدا کردم که بشه هم این قضیه استارت و استپ آنلاین و هم عدم سوء استفاده رفع بشه حتما اضافه اش می کنم. و اینکه شرمندهیچه ها شما هم این مشکلو دارین؟
من قبلا با لپتاپ چند ساعت آفلاین میخوندم بعد آنلاین میشدم ثبت میکرد ولی از دیروز که آپدیت شده بعضی تایما که آفلاین میخونم بعد نت رو وصل میکنم و بروز رسانی میکنم اون بازه ای که آفلاین خوندم میپره![]()