• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ارزش‌گذاری اکانت‌های سمپادیا!

Oracle

Last seen a long time ago
نام مرکز سمپاد
SHM
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. احتمالا تا الان با موضوعاتی مثل خرید و فروش آیدی‌های تلگرام و ... برخورد داشتین. داشتم به این فکر می‌کردم اگه یه همچین اتفاقی (توی دنیا موازی!) توی سمپادیا میفتاد چه معیارها و فاکتورهایی برای ارزش‌گذاری اکانت وجود داشت؟
و اینکه اکانت خودتون و یا هر فرد دیگه ای که خواستین رو ارزش‌گذاری کنید و دلیلش رو هم بنویسید :)

یکی از فاکتور ها بنظرم زمان عضویت در سایت بود. که قاعدتا هرچی قدیمی تر بهتر (:

رنگ ستاره ها مثلا :))

به نظر خودم اون معیار های ارزش علاوه بر زمان عضویت و امتیاز و تعداد پست و ... به خیلی چیزای دیگه هم ربط داره. مثلا بارها این حرف توسط کاربرا گفته شده که ری اکت گرفتن یه پست و ... بیشتر به این بستگی داره که چه کسی اون حرفو زده! و شاید اگه یه نفر یه حرفی رو بزنه بیشتر مورد قبول واقع بشه تا یه فرد دیگه و همه اینا بستگی داره به تصویر ذهنی ای که از اون فرد ساخته شده در ذهن کاربرا و یا اون شخصیت ارائه شده توسط اون فرد. ولی خب مسلما این یه تصویر ثابت هم نیست و دائما در حال تغییره! و اصطلاحا هر چند شاید نظر کم طرفدار ولی مقبولیت اجتماعی یه سری از اکانتا *حتی تو شرایط مشابه* هم بیشتره.
اگه بخوام یه اکانتی رو ارزش‌گذاری کنم @پوریا ست که به صورت کیفی توی دسته خیلی با ارزش قرار میدم :))

نسبت امتیاز به ارسال. :)) هرچی عدد بیشتر ارزش بیشتر.
اکانت های قدیمی ری اکشن ها کم یا اصلا نبودن

حالا تو سمپادیا خیلی مهم نیست واقعا عشق کنید بره ولی خب

تاریخ جوین
تعداد امتیاز
تعداد ارسال
تعداد فالوئر
تعداد بانگ
تعداد بدج

اینا احتمالا مهم باشن، هرچند ارزش هر اکانت رو خالقش تعیین میکنه بازم

به نظر من به یوزرنیم بیشتر از هر چیزی ربط داره.
هر چی تعداد حروف کمتر با ارزش تر
مثل بعضی اسم های ماینکرفت که میلیون دلاری قیمت دارن. بدج ها هم خیلی موثرن.

این اکانت معاوضه با نیسان اسکای لاین

این بحث ارزش زمان عضویت برای من همیشه عجیبه نه فقط اینجا بلکه توییتر (X) مثلا اکانت توییتر خودم ۲۰۱۳ بود که یه زمانی دلیتش کردم نه اون موقع و نه حالا نمیتونم این مسئله رو درک کنم، خب که چی؟ بخش عظیمی از این معقوله به سن مربوطه مثلا یه پلتفرم زمانی ساخته شده که جمعیت خیلی زیادی اصلا وجود خارجی نداشتن:))
خلاصه که شما اینستاگرام اکانت بزنید به ویو میلیونی برسید ارزش داره نه صرفا اکانت های زود جوین شده، سمپادیا هم همینطور؛
تعداد ارسال
تعداد امتیاز
تعداد تاپیک ایجاد شده

به نظرم جای ایده پردازی میتونیم یک آزمایش عملی کنیم. ببینیم اونی که مدنظر همه مونه اکانت هرکدوممون رو با چه قیمتی حاضره بخره. کار را به کاردان و خرید را به نوابغ باید سپرد 🙏

اکانت سینا به نظرم با آیفون قابل معاوضه هست:))

خب باید یه سودی برای خریدار داشته‌باشه تا بخواد سرمایه‌گذاری کنه. به نظرم اینا:
۱-هیستوری ارسال‌ها و پ.خ‌های کاربر =)) مثلا من خودم اگه کراش داشتم اکانتش رو حاضر بودم تا ۵میلیون هم بخرم =)) =))
۲- authority ای که بعضی از کاربرها دارن از جمله مدیران؛ مثلا دقت کردید وقتی @Sina sina پستی میذاره تقریبا همه می‌خوننش یا مثلا آقای مطهری یا از خیلی قدیمیای سایت مثلا؛ من خودم در این مورد حاضرم ۱ میلیون تومان سرمایه‌گذاری کنم مثلا =))
۳-بخواد اسکم کنه و خودش رو به عنوان دوست شما جا بزنه و یه فایل یا لینک خرابی بهتون بده یا عکس شخصی چیزی ازتون بخواد (به هیچکی ندین؛ بعدا متوجه میشین چرا :-") که بستگی به حاد بودن شرایط قیمت می‌تونه تا صدها میلیون تومان هم بالا بره :))

نسبت امتیاز به ارسال. :)) هرچی عدد بیشتر ارزش بیشتر.
دوستان اگر روزی خواستید به @هادی. اکانت بفروشید ببینید کدوم پست براتون بیشترین امتیاز رو گرفته، همه ی پست های دیگه رو حذف کنید. اینطوری ارزش اکانت میره بالا

آخرین ویرایش:
به نظر من خیلی مثل اکانت اینستا نمیشه ارزشگذاری کرد. چون اینستا (و پلتفرمهای مشابه) میان با استفاده از اون معیارها میزان دیده شدن (تو اکسپلور رفتن) یک محتوا رو تعیین میکنن با کمک الگوریتمهای دیپ لرنینگ. اینجا که بر پایه زنفورو هست اساسا چنین پیچیدگی‌ای نداره و اکانتی که تاریخ جوینش دیروز باشه به اندازه یه اکانت لنگر دار دیده میشه چون پستها پشت سر هم نشون داده میشن.

ولی اون نسبت امتیاز به تعداد ارسال که گفتن بنظرم خوب بود.

Back
بالا