• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عجیب ترین عادت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع paniz89
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چراغا باید همیشه روشن باشن تا دقیقهٔ آخر قبل از خواب.
موقع خواب هیچی نباید روشن باشه حتی چراغ خوبی و....

کارهارو نصفه ول میکنم
اینم عادت حساب میشه دیگه؟:((

سر خودکار کیان رو کج میکنم

۹۰ درصد حالات درحال راه رفتنم مگر تو کلاس ماشین سر ناهار و ...
کلا ی جا بند شدنم خیلی نادره
تو خونه الکی ساعتها راه میرم

قبل شستن ظرف ها لیوان ها رو حساب میکنم که همه شون باشن
اگه نباشن میرم کل خونه رو میگردم تا پیداشون کنم😅
حس میکنم لیوان اگه تو خونه شسته نشده باشه، دیگه اون شفافیت رو نداره و لیوانا رو باید زود بشورم🥲

من نصفه شب ها خودکار بیدار میشم. بعضی شب ها خوابم میبره و بعضی شب های دیگه تا صبح سحر نه. حداقل یک بار در هفته که از خواب بیدار میشم میرم جلوی تلوزیون با صدای بسیار کم ITN میبینم و رویداد ها رو ثبت میکنم.
https://cdn.imgurl.ir/uploads/l63824_20260611_181559.jpg
دست خط من در حالت عادی بسیار افتضاح هست و به این حقیقت اقرار می کنم. چه برسه به نصفه شب با نور تلوزیون.

کتاب ها رو از ته و یا رندوم از هرجا شد میخونم و مثل یه تیکه از اخر یه تیکه از وسط یه تیکه از اول هرجا عشقم کشید ولی خب کل کتاب رو میخونم:)

فیلم هارو اسپویلش رو پیدا میکنم و بعد نگاه میکنم و همه فیلم و سریال هارو دو ایکس یا سه ایکس نگاه میکنم

لباس هام رو براساس رنگ می چینم

زیادن فعلا همینا تو ذهنم بود بازهم به عادت های دیگه م اعتراف میکنم

اول داستان یا اسپویل فیلم و سریال رو میبینم بعد اگه ارزشش رو داشت پرشی نگاهش میکنم
چطور ؟ میپرم هی جلو :

اسم هر فیلم جالب که می‌شنوم اینقدر می‌گردم تا پیدا کنم و دان کنم و بعد...؟ هیچوقت نگاهشون نمی‌کنم🤦‍♀️
موقع خوابم باید سکوت کامل باشه ولی اگه بقیه در حال تماشای سریالای ایرانی باشند، راحت خوابم می‌بره😅
کتاب ها رو از ته و یا رندوم از هرجا شد میخونم و مثل یه تیکه از اخر یه تیکه از وسط یه تیکه از اول هرجا عشقم کشید ولی خب کل کتاب رو میخونم:)

فیلم هارو اسپویلش رو پیدا میکنم و بعد نگاه میکنم و همه فیلم و سریال هارو دو ایکس یا سه ایکس نگاه میکنم
اول داستان یا اسپویل فیلم و سریال رو میبینم بعد اگه ارزشش رو داشت پرشی نگاهش میکنم
چطور ؟ میپرم هی جلو :
می تو:))

ترتیب یه سری چیزا برام مهمه
مثلا کیل مری کیس کسی بنویسه، یکم میره رو مخم.
چون ترتیبش کیل --> کیس --> مری هست.

Back
بالا