• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سایت های دوران طلایی وب

manimonji

Dragoon The Great
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید بهشتی
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1405
یه سری سایت های خلاقانه هستند، که زمان ساختشون بر می گرده به یه دورانی که بهش می گن دوران طلایی وب. دیدن این وبسایت ها خیلی حس و حال متفاوتی داره با گشت گذار تو وب مدرن و شبکه های اجتماعی. اونایی که من می شناسم همه خارجی هستن. یه لیست دارم ازشون:
xkcd
ncase
سخنان حق درباره ی وب و سادگی
diceware
briem
paulgraham.com
نظریه بازی و اعتماد، به زبان ساده به طور تعاملی
شما هم اگر چنین سایت هایی دیدید (معمولا کم اتفاق می افته) بزارید.

آخرین ویرایش:
سایت سخنان حق دربارهٔ سادگی وب عالی بود ولی سایت سخنان حق بهتر درباره وب و سادگی توی یه لول دیگه‌ست.
سایت هایی که مایکروسافت واسهٔ خدمات آنلاین و کلا بستر آنلاین ویندوز هفت درست کرده بود توی یه لول دیگه بود.

ولی‌حیف. چه می‌شه کرد

سایت سخنان حق دربارهٔ سادگی وب عالی بود ولی سایت سخنان حق بهتر درباره وب و سادگی توی یه لول دیگه‌ست.
سایت هایی که مایکروسافت واسهٔ خدمات آنلاین و کلا بستر آنلاین ویندوز هفت درست کرده بود توی یه لول دیگه بود.

ولی‌حیف. چه می‌شه کرد
بعد از سخنان حق بهتر درباره وب و سادگی ، سخنان حق بی نقص درباره ی وب و سادگی و سخنان حق امن درباره ی وب و سادگی رو پیدا کردم. ممنون از موجو

یه سری سایت های خلاقانه هستند، که زمان ساختشون بر می گرده به یه دورانی که بهش می گن دوران طلایی وب. دیدن این وبسایت ها خیلی حس و حال متفاوتی داره با گشت گذار تو وب مدرن و شبکه های اجتماعی. اونایی که من می شناسم همه خارجی هستن. یه لیست دارم ازشون:
xkcd
ncase
سخنان حق درباره ی وب و سادگی
diceware
briem
paulgraham.com
نظریه بازی و اعتماد، به زبان ساده به طور تعاملی
شما هم اگر چنین سایت هایی دیدید (معمولا کم اتفاق می افته) بزارید.
سایت اخری خیلی جالب بود واقعا

آخرین ویرایش:
Back
بالا