• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

AI استفاده از هوش مصنوعی

سـیـمـرغ

لنگر انداخته ⚓⚓⚓⚓⚓
نام مرکز سمپاد
دستغیب
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
0000
تاپیک مشابهی ندیدم. اگر هست انتقال بدید لطفا

خب اکثر افراد از کودک تا پیر امروزه از هوش مصنوعی استفاده میکنن و حالا کاربرد های مختلفی برای هر نفر میتونه داشته باشه: کسی بخواد برنامه نویسی کنه، برای تکالیف مدرسه و دانشگاه، پژوهش و تحقیق بخواد انجام بده، یا صرفا جهت سرگرمی و افزایش اطلاعات عمومی ساعت ها با هوش مصنوعی بحث کنه و خیلی کاربرد های دیگه ..
استفاده از ai به حدی گسترده شده که دیگه قسمتی از زندگی مردم شده
طبیعتا سود ها و زیان هایی هم داره: کار رو سریع انجام میده، دیگه نیاز نیست ساعت ها مطالعه کنی و بگردی و...
در پیشرفت دنیا هم نقش به سزایی داشته البته. همونطور که شنیدید حل یکی از مسائل ریاضی ای که مدت ها ذهن ریاضیدان ها رو درگیر کرده بود، یکی از پیشرفت هاست
از طرف دیگه چیزی که خیلی قابل بحثه اینه که خلاقیت و حوصله رو ازت میگیره و شاید در برخی موارد کار تحویل داده شده خیلی دقیق نباشه و غلط هایی وجود داشته باشه
خب وقتی که کار ها رو میشه با کمک ai سریع انجام داد، چرا وقت خودت رو تلف کنی؟ این فکریه که تو ذهن مردم شکل بسته ولی حالا اومدیم و سر یه کار اضطراری هوش مصنوعی نتونست پاسخگو باشه. میخوای چیکار کنی؟
_نه بابا خودم میتونمااا فقط حوصله شو ندارم. اگه اضطراری باشه میتونم انجامش بدم
که باز هم غلطه. در مرور زمان کم کم خلاقیت و حوصله از بین میره و تبدیل به یک معتاد ai میشی.
حالا سوالی که دارم اینه: 1.آیا همه ی سود هایی که ai داره در مقابل زیان هاش میارزه؟

2.و آیا استفاده از ai برای پیشرفت در کار/علم/تکنولوژی و غیره درسته؟

آخرین ویرایش:
۱- بله به شدت می‌ارزه
۲-چرا نباشه؟ کاملا درسته

آخرین ویرایش:
۱- بله به شدت می‌ارزه
۲-چرا نباشه؟ کاملا درسته
(اگه میشه یه اینتر بزن سوال دوم بیاد خط بعدی)
اولی رو کاری ندارم
ولی دومی
به نظر من در حد یه دستیار کمکی خوبه نه اینکه همه کار ها رو تحمیل کنی بهش
خب اینجوری که پیش میره مردم تبدیل شدن به اون دستیار
و در ابعاد بزرگتر مثل شرکت ها فکر نکنم ai بتونه کار زیادی رو پیش ببره

• لایک
امتیازات: Mojo
تاپیک مشابهی ندیدم. اگر هست انتقال بدید لطفا

خب اکثر افراد از کودک تا پیر امروزه از هوش مصنوعی استفاده میکنن و حالا کاربرد های مختلفی برای هر نفر میتونه داشته باشه: کسی بخواد برنامه نویسی کنه، برای تکالیف مدرسه و دانشگاه، پژوهش و تحقیق بخواد انجام بده، یا صرفا جهت سرگرمی و افزایش اطلاعات عمومی ساعت ها با هوش مصنوعی بحث کنه و خیلی کاربرد های دیگه ..
استفاده از ai به حدی گسترده شده که دیگه قسمتی از زندگی مردم شده
طبیعتا سود ها و زیان هایی هم داره: کار رو سریع انجام میده، دیگه نیاز نیست ساعت ها مطالعه کنی و بگردی و...
در پیشرفت دنیا هم نقش به سزایی داشته البته. همونطور که شنیدید حل یکی از مسائل ریاضی ای که مدت ها ذهن ریاضیدان ها رو درگیر کرده بود، یکی از پیشرفت هاست
از طرف دیگه چیزی که خیلی قابل بحثه اینه که خلاقیت و حوصله رو ازت میگیره و شاید در برخی موارد کار تحویل داده شده خیلی دقیق نباشه و غلط هایی وجود داشته باشه
خب وقتی که کار ها رو میشه با کمک ai سریع انجام داد، چرا وقت خودت رو تلف کنی؟ این فکریه که تو ذهن مردم شکل بسته ولی حالا اومدیم و سر یه کار اضطراری هوش مصنوعی نتونست پاسخگو باشه. میخوای چیکار کنی؟
_نه بابا خودم میتونمااا فقط حوصله شو ندارم. اگه اضطراری باشه میتونم انجامش بدم
که باز هم غلطه. در مرور زمان کم کم خلاقیت و حوصله از بین میره و تبدیل به یک معتاد ai میشی.
حالا سوالی که دارم اینه: 1.آیا همه ی سود هایی که ai داره در مقابل زیان هاش میارزه؟

2.و آیا استفاده از ai برای پیشرفت در کار/علم/تکنولوژی و غیره درسته؟
سوال ۱ : صد درصد می‌ارزه و با هزینه کم‌تر می‌شه همون کارایی رو گرفت.
سوال ۲ : استفاده ازش خیلی مفیده فقط یک ذره نیاز به کنترل داره وگرنه خیلی سرعت رو زیاد می‌کنه

اولی رو کاری ندارم
ولی دومی
به نظر من در حد یه دستیار کمکی خوبه نه اینکه همه کار ها رو تحمیل کنی بهش
خب اینجوری که پیش میره مردم تبدیل شدن به اون دستیار
خب طبیعتا نمیشه تمام چیز ها رو بهش سپرد.
مثلا نمیتونه کل یه انیمیشن رو بسازه ولی وقتی تیکه تیکه میکنی و بهش میدی و روی هر بخش نظارت داری، میتونی باهاش انیمیشن بسازی

اتفاقا برعکسه
تو اکثر شرکت های بزرگ ai عملا داره یه بخش عظیمی از کار رو پیش میبره

ولی اینجا دیگه ارزش ها عوض میشن تو دیگه بجای نیروی متخصص خالی که فقط مدرک گرفته باید نیروی متخصص و خلاق استخدام کنی که بتونه از ai بیشترین بهره رو ببره.

آخرین ویرایش:
یه ویدئوی مربوط در YOUTUBE هست که پیشنهاد میکنم ببینید تا وضع فاجعه رو درک کنید.
به نظرم کسی که ازش استفاده میکنه باید از عواقبش آگاه باشه. به معنای واقعی کلمه آگاه باشه. اینکه میگن ازش درست استفاده بشه خوبه منظور از درست استفاده کردن چیه؟ تا کجا اگه ازش استفاده کنیم مرز اخلاقی هست و کجا نه؟‌ اینها سوالاتی نیست که کسی بخواد و بتونه جواب بده چون بسته به اینکه در چه جایگاهی باشید فرق میکنه. با وجود اینکه گفته میشه یادگیری رو راحت میکنه هم مشکل دارم. مردم دارن فراموش میکنن زندگی قبلش چطور بود. یادگیری از روی جزوه با چند بار خوندن یه صفحه و ورق زدن و عقب و جلو رفتن چطور بود. فکر میکنن اون تایم بیهوده و اتلاف وقت بود در حالیکه فرایند یادگیری در مغز انسان همینه و اون اعمال لازم بود طی بشه. قدرت یادگیری رو به نظرم پایین هم میاره و آدم‌ها رو کودن میکنه. مصرف منابعش از لحاظ زیست محیطی در این مقیاس عظیم هم فاجعه محسوب میشه.

و در نهایت فکر میکنم جوابم مشخصه. ۱ - نمی ارزه ۲- پیشرفت در کار اگه لازمهش یادگیری باشه نه جالب نیست. چون مهم ترین مرحله داره اسکیپ میشه. ولی اگه در حد کاربرد ماشین حسابی باشه میتونه کارمون رو جلو بندازه. پیشرفت در علم رو ولی موافقم و واقعا هم دستاورد محسوب میشه و ممکنه در آینده یه کارهایی هم بکنه. ولی برای استفاده عموم؟ نه. چون به جایی خواهیم رسید که توی فیلم ها میدیدیم. مردم شغل هاشون رو از دست میدن. اگه جوابتون اینه نه مردم یاد میگیرن که چطور ازش استفاده کنن در اون شغل به خصوص باید بگم الان به اون مرز رسیدیم که لازم نیست حتی هیچ چیزی بلد باشید و صرفا بتونید بنویسید کافیه. و این از دست دادن شغل به صورت آبشاری پیش میره تا همه شغل‌ها رو ببلعه. اینطوری شکافی که بین پژوهشگران و عموم وجود داره شکسته میشه و بعد این ادامه پیدا میکنه به قدری که حتی نیازی به آدم برای نوشتن اون تسک ها و انجامشون وجود نداره. ماشین خودکار تسک ها رو با توجه به صورت مسئله تولید میکنه پیاده سازی میکنه و خروجی میده و خودش خودش رو تصحیح میکنه و این تصحیح و تولید هی یکدیگر رو بهبود میدن. و حتی به وضعی خواهیم رسید که دیگه ایده و مسئله‌ای هم به ذهن مدیران نمیرسه و ماشین خودش نیازمندی و ایده و طرح مسئله رو مطرح میکنه. اونوقت هست که انسان دیگه جایی در این چرخه نخواهد داشت. حتی ماشین میتونه خودش اطلاعات مورد نیاز برای TRAIN کردن رو جمع کنه و دسته بندی کنه و خودکار خودش رو بهبود بده. یه مقدار آخرالزمانی شد:) تازه همون بیکار شدن در حجم گسترده مردم رو به سمت افسردگی هم میبره و جنبه انسانیش رو هم میشه بررسی کرد.

هوش مصنوعی ک نمیره تحقیق کنه کشف کنه اختراع کنه تجربه کنه اینو همیشه در نظر داشته باشین اگ دیتای هوش مصنوعی به روز نشه اونم بعد یه مدت کسل کننده و دموده میشه هرچیزی که کمک میکنه از اون علم و دیتایی هست ک جمع اوری شده توسط انسان ها فقط یه دستیاره ، همون متن و طرح های خلاقی هم ک تولید میکنه از کجا ایده گرفته از همین دنیا و دیتایی ک بهش داده شده یه چی سر هم میکنه همون کاری ک ادم ها میکنن فقط الان شاید کار رو برای ادم های نرمال سخت تر کرده ک دیده بشن ولی ادمایی ک خیلی genius باشن راحت تر کشف میشن( از لحاظ خلاقیت) همیشه دستیار کمک کننده تره و کارها با سرعت بیشتری انجام میشن چیزای به درد نخور زودتر از چرخه حذف میشن و چیزایی ک خوبن زودتر نشون داده میشن

مشخصا اونی ک میخواد علم تولید کنه هوش مصنوعی فقط بهش کمک میکنه ک با سرعت بیشتری کارشو بکنه ولی تحقیق و بررسی و ادیت و انتخاب درست و غلطش با انسانه
پس هیچ مشکلی نداره. و خیلی هم خوبه.

آخرین ویرایش:
یک چیز خیلی جدیده و هیچکس تا الانی که منو شما داریم صحبت می‌کنیم سواد استفاده‌ی درست ازش رو نداره. من کاملا معتقدم ai باید حذف و متوقف بشه؛ بذارید توضیح بدم.
هوش مصنوعی رایگانه و طراحی شده که کلاینتش رو راضی نگه داره. این یعنی لیترالی هرکسسس میتونه ازش استفاده کنه. خب این چیش بده؟ اینکه همه از خطراتش آگاه نیستن
۱_آسیب وحشتناک به محیط زیست:
این ai که استفاده می‌کنیم برای ساختن ویدهای توت فرنگی خیانتکار و بچه گربه‌ای که مامانش ولش می‌کنه آب مصرف می‌کنن. بله. آب زیاد رو عملا غیر قابل استفاده می‌کنه و علاوه بر این برق خیلی زیادی مصرف می‌کنه. شاید بگید خب، حتما اونقدری نیست نه؟
چرا هست.
هر پرامت ج‌پ‌ت حدود یه بطری آب مصرف می‌کنه و تعداد پرامت های روزانه فقط همین ج‌پ‌ت در اوردر روزانه میلیاردی هست:‌)

۲_تا حالا عمیقا فکر کردید به اینکه چرا رایگانه؟ چرا هوش باید مجانی در اختیار کسایی قرار بگیره که ai لیترالی ازشون تقلید میکنه؟
خود ceo های شرکت های open ai برای chat gpt گفتن که این رایگان بودن تا زمانی ادامه داره که مردم برای گذروندن زندگی روزمره به ai وابسته باشن. یعنی جوری که “هوش” جز مایحتاج زندگی بشه. مثل آب و برق.
برای همین مجانیه(فعلا) چون با موفقیت زیاد داره هممون رو خنگ می‌کنه.

۳_دیتای شما امن نیست:
مدل رایگان ج‌پ‌ت از تمامی گفتگو های شما استفاده می‌کنه برای ترین کردن خودش. تا سی روز بعد هم چت شما ذخیره شده‌ست. این یعنی احتمال لیک شدن مسائل خصوصی شما(مخصوصا اگر به عنوان تراپیست ازش استفاده می‌کنید. نکنید.)

۴_ همین دیتایی که من و شما میدیم دست کلاد و جمینای برای ترین شدن، این ابزار رو بهتر میکنه برای کسایی که باهاش عکس “نامناسب” درس می‌کنن از افراد زیر سن قانونی:‌)
یا فیلم دیپ فیک درس می‌کنن از لیترالی هرکسی. هرکسی که عکسی توی اینترنت داره امن نخواهد بود.
مطمئنم مثال های متعدد این قضیه رو شنیدید. نمونه‌ی بارزش اون تیک‌تاکر معروف broke monkعه.

۵_همین الانشم خیییلی از تبلیغات، موسیقی، انیمیشن و کارهای هنری داره با استفاده از ai انجام میشه. این یکی واقعا درد داره. چون معنی هنر چیه اگه پشتش ذوق و احساسی نباشه؟
اصلا شما فک کن خیلی سریع و بهینه هم هست؛ خودش که هنر نداره؛ میدزده. سبک بقیه هنرمندا رو. خیلی وقتها این بدون اجازه خود آرتیست انجام میشه.
و ودفاک ترین بخشش اینه که اون تبلیغات بیمعنی چیز خاصی هم نمی‌خواد جز پول دادن به دوتا بازیگر که احتمالا بیکاراشون صف کشیدن الان. اونم ارگانی که پولشو داره.
Ai art همون قسمت باب اسفنجیه که از آشغال همبرگر میساختن:‌)
بهینه و سریع؛ ولی آشغال.

۶_هوش مصنوعی کاملا سیاسیه.
دقت کردین الان توی اینستا خیلی پیج های میم به کپشن رو دارن؟
Japan is turning footsteps into electricity…
Tonight @Thv took a turn…
پشت این اکانتا آدم واقعی نیست. هر دولتی برای هل دادن پروپاگاندای خودش از میم استفاده می‌کنه. فکرشو بکنی منطقی هم هست چون اگه سال ۲۰۱۸ یه چیزی مثل اپستین پخش میشد مردم کاملا رد میدادن. الان دارن راجع بهش جوک می‌سازن. به طور کلی حساسیتمون به همه چیز از بین رفته.
خیلی زیاد شدددد
ولی باز هم چیزی پیدا کردم میام اد می‌کنم. ما به عنوان نسلی که اینقدر آگاهیمون بیشتره باید سواد مصرف این رو بیشتر بلد باشیم و اینقدر کورکورانه دنبالش نریم.
And don’t forget

If something is free, you’re the product.

یک چیز خیلی جدیده و هیچکس تا الانی که منو شما داریم صحبت می‌کنیم سواد استفاده‌ی درست ازش رو نداره. من کاملا معتقدم ai باید حذف و متوقف بشه؛ بذارید توضیح بدم.
هوش مصنوعی رایگانه و طراحی شده که کلاینتش رو راضی نگه داره. این یعنی لیترالی هرکسسس میتونه ازش استفاده کنه. خب این چیش بده؟ اینکه همه از خطراتش آگاه نیستن
۱_آسیب وحشتناک به محیط زیست:
این ai که استفاده می‌کنیم برای ساختن ویدهای توت فرنگی خیانتکار و بچه گربه‌ای که مامانش ولش می‌کنه آب مصرف می‌کنن. بله. آب زیاد رو عملا غیر قابل استفاده می‌کنه و علاوه بر این برق خیلی زیادی مصرف می‌کنه. شاید بگید خب، حتما اونقدری نیست نه؟
چرا هست.
هر پرامت ج‌پ‌ت حدود یه بطری آب مصرف می‌کنه و تعداد پرامت های روزانه فقط همین ج‌پ‌ت در اوردر روزانه میلیاردی هست:‌)

۲_تا حالا عمیقا فکر کردید به اینکه چرا رایگانه؟ چرا هوش باید مجانی در اختیار کسایی قرار بگیره که ai لیترالی ازشون تقلید میکنه؟
خود ceo های شرکت های open ai برای chat gpt گفتن که این رایگان بودن تا زمانی ادامه داره که مردم برای گذروندن زندگی روزمره به ai وابسته باشن. یعنی جوری که “هوش” جز مایحتاج زندگی بشه. مثل آب و برق.
برای همین مجانیه(فعلا) چون با موفقیت زیاد داره هممون رو خنگ می‌کنه.

۳_دیتای شما امن نیست:
مدل رایگان ج‌پ‌ت از تمامی گفتگو های شما استفاده می‌کنه برای ترین کردن خودش. تا سی روز بعد هم چت شما ذخیره شده‌ست. این یعنی احتمال لیک شدن مسائل خصوصی شما(مخصوصا اگر به عنوان تراپیست ازش استفاده می‌کنید. نکنید.)

۴_ همین دیتایی که من و شما میدیم دست کلاد و جمینای برای ترین شدن، این ابزار رو بهتر میکنه برای کسایی که باهاش عکس “نامناسب” درس می‌کنن از افراد زیر سن قانونی:‌)
یا فیلم دیپ فیک درس می‌کنن از لیترالی هرکسی. هرکسی که عکسی توی اینترنت داره امن نخواهد بود.
مطمئنم مثال های متعدد این قضیه رو شنیدید. نمونه‌ی بارزش اون تیک‌تاکر معروف broke monkعه.

۵_همین الانشم خیییلی از تبلیغات، موسیقی، انیمیشن و کارهای هنری داره با استفاده از ai انجام میشه. این یکی واقعا درد داره. چون معنی هنر چیه اگه پشتش ذوق و احساسی نباشه؟
اصلا شما فک کن خیلی سریع و بهینه هم هست؛ خودش که هنر نداره؛ میدزده. سبک بقیه هنرمندا رو. خیلی وقتها این بدون اجازه خود آرتیست انجام میشه.
و ودفاک ترین بخشش اینه که اون تبلیغات بیمعنی چیز خاصی هم نمی‌خواد جز پول دادن به دوتا بازیگر که احتمالا بیکاراشون صف کشیدن الان. اونم ارگانی که پولشو داره.
Ai art همون قسمت باب اسفنجیه که از آشغال همبرگر میساختن:‌)
بهینه و سریع؛ ولی آشغال.

۶_هوش مصنوعی کاملا سیاسیه.
دقت کردین الان توی اینستا خیلی پیج های میم به کپشن رو دارن؟
Japan is turning footsteps into electricity…
Tonight @Thv took a turn…
پشت این اکانتا آدم واقعی نیست. هر دولتی برای هل دادن پروپاگاندای خودش از میم استفاده می‌کنه. فکرشو بکنی منطقی هم هست چون اگه سال ۲۰۱۸ یه چیزی مثل اپستین پخش میشد مردم کاملا رد میدادن. الان دارن راجع بهش جوک می‌سازن. به طور کلی حساسیتمون به همه چیز از بین رفته.
خیلی زیاد شدددد
ولی باز هم چیزی پیدا کردم میام اد می‌کنم. ما به عنوان نسلی که اینقدر آگاهیمون بیشتره باید سواد مصرف این رو بیشتر بلد باشیم و اینقدر کورکورانه دنبالش نریم.
And don’t forget

If something is free, you’re the product.
من دقیقاً نقطه مقابل تو حدوداً توی تمام بحث‌هایی هم که آوردی هستم و اعتقاد دارم AI یکی از بزرگ‌ترین انقلاب‌های صنعت تکنولوژیه که لترالی می‌تونه جای همه‌چیز رو بگیره و بهترش کنه
۱. در باب آسیب وحشتناک محیط زیست:
در برهه اول عددی که گفتی خیلی پرته عددش حدود ۱۰ الی ۲۵ میلی‌لیتر به ازای هر پرامپت هست نمیگم بی‌اهمیته و منم قائلم که خیلی آب مصرف میشه برای هوش‌های مصنوعی که گوگل هم به تازگی اعلام کرد به ازای مصرف سالیانه چند میلیارد نفر مصرف شده ولی خب با همین منطق بخوایم پیش بریم باید کارخانه‌های تولید ماشین تلویزیون اجاق گاز همون بطری آب (پلاستیکش) رو متوقف کنیم
نمیشه که دابل استاندارد داشته باشیم چون با اونا زندگی کردیم ولی این جدیده پس این نباید استفاده کنه ولی اونا موردی ندارن اتفاقاً به نظرم مصرف خیلی خوبی نسبت به بازدهی که داره میده داره ولی همیشه حواست باشه اگر می‌خوای یه چیزی رو در قبال محیط زیست منفی بدونی به طور مطلق بررسیش نکن چون به طور مطلق قطعاً ضررزننده است ولی وقتی نسبی با چیزای دیگه بررسیش کنی می‌بینی که اونقدری هم که فکر می‌کردی چیز عجیبی نیست
۲. در باب هزینه استفاده از AI:
اولاً مطمئنم که هیچ‌کسی نگفته برای اعتیاد اینجوری می‌کنیم صرفاً تهمت‌های شرکت‌ها به همدیگه برای تخریب رقیبشون بوده
خوب اینکه قراره بعداً هم پولی بشه چه چیزی از ارزشش کم می‌کنه؟
هنوز هم قوی‌ترین اختراع (در واقع پیشرفت اختراع قبلی) بشریت توی لااقل چند دهه اخیر هست
مثل اینه که بگی چرا یه چیزی مثل دوئولینگو یا نتفلیکس یا هر سابسکریپشنی در دنیا فری تریال داره
که البته قطعاً خیلی از بخش‌های هوش مصنوعی تا ابد رایگان می‌مونه و نمیشه کامل همشو به صورت پولی سوئیچ کرد مثل همین الان که مدل‌های قوی پولین ولی مدل‌های ضعیف‌تر رایگانن
و در مورد اون خنگ کردن هم دیالوگ‌هایی دارم که آخر باید مفصل بگم
۳. در باب امنیت دیجیتال:
فرض می‌گیریم که برای ترین شدن هم استفاده میشه
خوب که چی؟ چرا باید برام مهم باشه که مسائلی که من دارم با جی‌پی‌تی به عنوان یک تراپیست مطرح می‌کنم به صورت یک سری صفر و یک باعث بشه که وضعیت هوش مصنوعی قوی‌تر بشه بدون اینکه کسی بتونه حرف‌هایی که من زدم رو بخونه
که صد البته اگر هم بخونه دسترسی به من نداره
چون از جی‌پی‌تی و جمنای اسم بردی
قوانین آمریکا در برابر امنیت دیجیتال خیلی سفت و سخت رفتار می‌کنن و نمی‌تونن کمپانی‌ها همینجوری «دزدی» کنن اگه جایی هم ببینم قوانین شکاف داره قطعاً گیر میدن بهشون
و در مقابل لیک شدن پس به نظرم مشکلاتمون رو نباید توی گوگل سرچ کنیم چون سرچ هیستوری گوگل روی دستگاه ذخیره نمیشه توی فضای ابری ذخیره میشه و هر لحظه ممکنه لیک بشه
و البته از تلگرام و واتساپ هم استفاده نکنیم چون اطلاعاتمون هم امکان داره لیک بشه
و صد البته از همین سمپادیا نگم برات:)
با این منطق ما هیچ استفاده‌ای از تکنولوژی نباید داشته باشیم چون همه‌چیزمون امکان داره یه روزی لیک بشه و بدبخت بشیم (که نمیشیم حتی اگه لیک هم بشیم)
۴. در باب استفاده «نامناسب»:
آره خب با این منطق یه هیولاهایی هستند توی کارخانه فولادسازی باورت نمی‌شه با فولادی که اونا می‌سازن داره چاقوهایی ساخته میشه که باهاش آدم کشته میشه!!!!
خوب آره هر چیزی یه تیغ دو لبه است امکان داره ازش استفاده‌های غلط بشه امکان داره ازش استفاده‌های درست بشه
که شرکت‌هایی مثل کلاود و جمنای دارن تمام تلاششونو می‌کنن که استفاده غلط به صفر برسه همین الانم اگه چک کنی اخطارهای متعدد دریافت می‌کنی در قبال عکس‌هایی که حتی یه ذره ایده باعث بشن که یک سری کانتنت‌های نامناسب تولید بشه که حالا توی ایران باز کمی ضعیف‌تره ولی توی کشورهایی مثل خود آمریکا هم حتی اگه خیلی خیلی پا رو فراتر بذاری مکالمه فلگ میشه و امکان داره با آتوریتی در ارتباط باشی
پس صرف اینکه امکان استفاده غیر اخلاقی داره اون رو تکنولوژی بدی نمی‌کنه
که صد البته با این منطق بساط نقاشی هم باید جمع بشه چون خیلی از این کانتنت‌هایی که تو داری میگی قبل از AI با نقاشا درست می‌شده
من نمیگم چیز مثبتیه ولی یک تیغ دو لبه است
مثل اینکه با گسترش دوربین و عکاسی پاپاراتزی‌ها زیاد شدن و عکس‌های خیلی خصوصی از سلبریتی‌ها اومد بیرون
چیز مثبتیه؟ قطعاً نه
تقصیر دوربینه و ما باید استفاده از دوربین رو کم کنیم؟ باز هم قطعاً نه
۵. در باب هنر:
این ادعا اولین بار صدها سال پیش مطرح شد
وقتی اولین دوربین ساخته شد و نقاش‌ها دیدن که یه جای کار داره می‌لنگه...
اگه فکرشو بکنید که دوربین عکاسی نبود از همون موقع می‌فهمید که چقدر شغل طراحی دیجیتال پتانسیل بیشتری داشت ولی خب آیا ما داریم در مورد عکاسی می‌گیم که اشتباه بوده و باعث شده که بیکار بشن آدما؟ معلومه که نه چون یک واگن از ریل پیشرفت تکنولوژی بود همونطوری که هوش مصنوعی یک ابرواگن از این قطاره
در مورد دزدیدن هم
پس ما می‌تونیم بگیم که هنرمندایی که خودشون سبک خلق نکردن یه سری دزد بودن
چون من هیچ تفاوتی راجع به AI که میاد اونو به صفر و یک تبدیل می‌کنه و تقلید می‌کنه و مغزی که میاد اونا رو به کانکشن یا هر چیز دیگه‌ای تبدیل می‌کنه نمی‌بینم
انسان‌ها هنوز دارن به طور دابل استاندارد با هوش مصنوعی برخورد می‌کنن همون رفتاری که انسان‌ها نسبت به دوربین عکاسی داشتن
هر وقت که ما اومدیم طراح دیجیتال استخدام کردیم به جای اینکه عکس بگیریم، می‌تونیم راجع به استخدام بازیگر برای تبلیغاتی که الان با AI طراحی میشه هم صحبت کنیم
مثال دوربین رو چند وقت پیش شنیدم و خیلی جذابه
حس می‌کنم تمام دفعاتی که از AI استفاده کردی و من با دوربین عکاسی عوض کنم و متن رو ببرم به ۱۵۰ سال پیش به اندازه همین متنت الان رلونته
(البته اگه بهشون توضیح بدم باب اسفنجی که بود و چه کرد)
۶. در باب سیاست:
So what?
هر دولتی برای پروموت کردن خودش علاوه بر هوش مصنوعی از کتاب از فیلم از محصولات از هر نوع مدیا حدوداً از هر چیزی که توی خونت می‌تونی نگاه کنی استفاده می‌کنه و خب AI هم بخشی از اینه
و در مورد اپستین هم نفهمیدم چه ربطی داشت
هر چیز وقتی یکم ازش وقت بگذره تبدیل به جوک میشه هر چقدر هم دراماتیک
و خب این ذات بشریته برای اینکه بتونه از دردها بگذره
وگرنه الان میلیاردها میلیارد نفر باید زندگیشونو کنار می‌ذاشتن تا سوگ عزیزانشونو داشته باشن
نمیگم نباید سوگ داشته باشیم نمیگم سوگ داشتن بده
ولی انسان باید بتونه ازش بگذره
و این ویژگی توی انسان کم‌کم تبدیل شده به اینکه در موردش جوک بسازن
در این مورد به نظرم می‌تونه بیشتر «تکامل» و «فمیلی گای» رو مقصر بگیری تا هوش مصنوعی:)
منم خوشحال میشم اگه مطلب دیگه‌ای داشته باشی در موردش صحبت کنیم
و در آخر صحبتی هم خودم داشتم که بالاتر اشاره کردم
و در آخر در باب خنگ شدن بشریت:
به نظرم یکی از قشنگ‌ترین مثال‌ها ماشینه
ساخت ماشین باعث شده که عضلات انسان‌ها به طور قابل توجهی نسبت به قبلشون تحلیل بره
شاید بگی خب تقصیر خودشونه که نمیرن باشگاه
من در جواب میدم اگه باعث میشه که احمق بشه انسان
تقصیر خودشه که مغزشو تمرین نمیده
هر تکنولوژی زمانی که اومد بالا و پایین‌های خودشو داشت
از ماشین بگیر تا دوربین عکاسی ولی خب باید یاد بگیریم که ازش بگذریم توش گیر نکنیم
و خب هر نسلی که می‌گذره نسبت به کشفیات و ایده‌های جدید گاردها بالا میره
ولی به نظرم باید کم‌کم یاد بگیریم تا نسل‌های بعدی هم این ویژگی رو نداشته باشن
نباید از حساسیتمون نسبت به مشکل کم کنیم
ولی باید سعی کنیم که Karen داستان نباشیم...

پ.ن: ممنون از جمنای بابت اصلاح مشکلات گرامری که بخاطر استفاده از speech to text ایجاد شده بود:))

استدلالت برای این بخش خنگ شدن واقعا ضعیف بود. چطور ماشین رو با فرآیند تفکر مقایسه میکنی؟
عضله هیچوقت برتری انسان نبوده. انسان تا قبل از این از اسب و گاو و حیوانات دیگه برای کارهای سنگین استفاده میکرده حتی قبل از ماشین. توانایی فکر کردن تحلیل و نتیجه‌گیری چیزی هست که آدم رو از بقیه متمایز میکرده. مثال باشگاه که نقدش کردی پرت‌ترین چیز ممکن بود. آدم ها مجبورن در طول روز از عضلاتشون استفاده کنن برای کارهای عادی. برای راه رفتن برای غذاخوردن حتی نشستن. بله اگه یسری ابزارها بیان که انسان رو از این هم بی‌نیاز کنه انسان از همین هم استفاده نمیکنه. ولی تا قبل از اون عضلات بدن ناخوداگاه داره استفاده میشه ازشون و عضلانی‌تر شدن ضروری هم نیست و نبوده هیچوقت. آدم‌های لاغرتر نسلشون منقرض نشده چون میتونستن زود از دست حیوانات وحشی بجهن.
تقصیر خودشه که مغزش رو استفاده نمیکنه؟ تو فقط خودت رو داری میبینی. وقتی چیزی در دسترس عمومی قرار میگیره باید برای عموم هم بهینه شده باشه. برای همین TV فیلمهاش بازبینی میشه و یه حدودی داره حتی در کشورهای دیگه.
بعد از ظهور دوربین و چاپ عکس نقاش‌ها بیکار نشدن چرا؟ چون هنوز تصاویری بود که میشد خلقشون کرد. تصاویری ساخته ذهن که از مدلهای بشری درش استفاده نمیشد. پس سبک‌های نقاشی جدیدی به وجود اومد.
ولی نمیشه این رو با ai سنجید. چون شما دیگه نیازی به فکر کردن نداری حتی در حد یه کلمه. و درنهایت انسان میتونه کامل حذف بشه. انسان از این بگذره دیگه انسان نامیده نمیشه. حیوان لباس پوشیده‌ای میشه که با گجتهای مختلف پوشیده شده و روزش رو میگذرونه.

استدلالت برای این بخش خنگ شدن واقعا ضعیف بود. چطور ماشین رو با فرآیند تفکر مقایسه میکنی؟
عضله هیچوقت برتری انسان نبوده. انسان تا قبل از این از اسب و گاو و حیوانات دیگه برای کارهای سنگین استفاده میکرده حتی قبل از ماشین. توانایی فکر کردن تحلیل و نتیجه‌گیری چیزی هست که آدم رو از بقیه متمایز میکرده. مثال باشگاه که نقدش کردی پرت‌ترین چیز ممکن بود. آدم ها مجبورن در طول روز از عضلاتشون استفاده کنن برای کارهای عادی. برای راه رفتن برای غذاخوردن حتی نشستن. بله اگه یسری ابزارها بیان که انسان رو از این هم بی‌نیاز کنه انسان از همین هم استفاده نمیکنه. ولی تا قبل از اون عضلات بدن ناخوداگاه داره استفاده میشه ازشون و عضلانی‌تر شدن ضروری هم نیست و نبوده هیچوقت. آدم‌های لاغرتر نسلشون منقرض نشده چون میتونستن زود از دست حیوانات وحشی بجهن.
تقصیر خودشه که مغزش رو استفاده نمیکنه؟ تو فقط خودت رو داری میبینی. وقتی چیزی در دسترس عمومی قرار میگیره باید برای عموم هم بهینه شده باشه. برای همین TV فیلمهاش بازبینی میشه و یه حدودی داره حتی در کشورهای دیگه.
بعد از ظهور دوربین و چاپ عکس نقاش‌ها بیکار نشدن چرا؟ چون هنوز تصاویری بود که میشد خلقشون کرد. تصاویری ساخته ذهن که از مدلهای بشری درش استفاده نمیشد. پس سبک‌های نقاشی جدیدی به وجود اومد.
ولی نمیشه این رو با ai سنجید. چون شما دیگه نیازی به فکر کردن نداری حتی در حد یه کلمه. و درنهایت انسان میتونه کامل حذف بشه. انسان از این بگذره دیگه انسان نامیده نمیشه. حیوان لباس پوشیده‌ای میشه که با گجتهای مختلف پوشیده شده و روزش رو میگذرونه.
ممنونم بابت جواب

اولا که حس میکنم کلا اشتباه گرفتی دلیل مثال عضله من رو و جدای از اون توی متنت هم به جایی حس میکنم ایراد داشت
اولا که منظور من از عضله این نبود که عضله از بین می‌ره و اینا
دقیقا این بود که دیدی چجوری با ماشین
عضله آدما از بین نرفت؟
هوش مصنوعی هم نمیاد مغز مارو از بین ببره
و دوما در پرانتز میگم
دقیقا انسان های عضلانی سمت مثبت تکامل بودن و انسان های لاغر سمت منفیش
دم دستی ترین مثالش رو میتونی توی این ببینی که انسان مونث ناخودآگاه به اندام عضلانی تمایل داره و خب این از قدیم بوده و شانس زاد و ولد انسان لاغر رو نسبت به عضلانی کاهش داده

ولی دروغ چرا
تا حدی حرفتو قبول دارم استدلال قوی‌تری هم می‌شد برای این آورد اما
با همین منطق ما در روز خواه ناخواه باید از مغزمون استفاده بکنیم و استفاده از مغزمون به مراتب بیشتر از استفاده از عضلاتمونه هوش مصنوعی چیز بنیادی رو حذف نمیکنه
اتفاقا بخش مسخره رو از بین می‌بره
مثل محاسبات توی ریاضی
ماشین حسابه
مگه ماشین حساب اومد ریاضیات رو خورد؟
نه ریاضیات هست
صرفا بخش های مسخره و تکراریش رو میدیم اون انجام بده
من دقیقا حرفم اینجاست که ai تفکر رو از بین نمیره صرفا به لول بالاتر می‌برش

و این که برای دوربین هم اگه بخایم از دیدگاه تو به این موضوع نگاه کنیم بعد اختراع دوربین ژانر realistic نقاشی کامل از بین رفت (درحالی که هنوزم که هنوزه یکی از محبوب اذیت سبک هاست) ولی بخش های غیر واقعی موند و کانسپت های ذهنی به هنر رسیدن
خب ai هم زمین بازی رو عوض می‌کنه دیگه
بخش هنر مطلق رو فقط نگه می‌دارد
یعنی هنر دیگه این نیست که من قلمو رو چجوری میکشم
مهمه که چقدر به اون کانسپت نزدیکم که بتونم با کمک هوش مصنوعی تصویر قشنگ تر و «انسان پسند» تری طراحی کنم
که صد البته در برهه اول میتونم این استدلال هم بیارم که فرش های دست یافت هنوز مشتری های خیلیییی زیادی دارن با این که خطا و... بیشتری دارن و بنظر میرسه انتخابشون احمقانه باشه ولی به صرف «انسان ساز» بودنشون حفظ میشن

ولی در آخر یه نکته خیلی قشنگ و مهم
به قول معروف
actions have consequences
این فقط برای انسان مطرح هه
نه هوش مصنوع
تو اگه هوش مصنوعی میگه فلان کارو بکن
در نهایت باید توی ذهن خودت بالا پایین بکنی ببینی انجام میدی یا نه
چون اگه مثلا هوش مصنوعی بگه باید فلان آمپول زده بشه
در نهایت مسئولیت مرگ و زندگی اون بیمار دست پزشکه
کسی نمیتونه کلاود رو محاکمه کنه
و نکته متمایز کننده انسان
فهمیدنشه
فرق انسان و ماشین حساب هم همینه
ماشین حساب طی الگوریتم میگه
۲ + ۲ = ۴
انسان می‌فهمه جمع یعنی چی دو یعنی چی
هوش مصنوعی هم اون بخش فهمیدن رو نداره (حالا یه عقیده بستگی داره این یکم ولی با توجه به حرفت این فرض رو گذاشتم که این رو قبول داری) و خب علت ارزشمندی کتاب های غیر هوش مصنوعی هم همینه دیگه
از فهمیدن یک انسان
به لغات تبدیل شده
و تو لغات رو میفهمی
و لذت میبری
در مرحله یک بخاطر مفهوم خودش
و در مرحله عمیق تر بخاطر اون فهمش ای که نویسنده از مطلب داشته
حالا اون مفهوم رو نویسنده از طریق هوش مصنوعی به لغت رسونده باشه هنوز این لذت ها هست ولی اگه پشتش نباشه فقط لذت اول هست
که خب
چرا که نه
بعضی وقتا همون لذت اول نیازه یکم سطحی تره ولی خب مگه سطحی لزوما بده؟
و دوباره میشه مثل مثال فرش دستباف

و یه نکته ای که توی ذهن من لااقل باعث شده فکر کنم تفکر رو تقویت می‌کنه هوش مصنوعی
این که آدم وقتی بجای مشت از چاقو استفاده کرد
به تفکر بیشتری نیاز داشت تا درست استفاده کنه
همینطور که هوش مصنوعی با تفکر باعث میشه اون بخش جسمی هنر یعنی قلم زدن از بین بره و فقط کانسپتش مهم باشه

من دقیقاً نقطه مقابل تو حدوداً توی تمام بحث‌هایی هم که آوردی هستم و اعتقاد دارم AI یکی از بزرگ‌ترین انقلاب‌های صنعت تکنولوژیه که لترالی می‌تونه جای همه‌چیز رو بگیره و بهترش کنه
۱. در باب آسیب وحشتناک محیط زیست:
در برهه اول عددی که گفتی خیلی پرته عددش حدود ۱۰ الی ۲۵ میلی‌لیتر به ازای هر پرامپت هست نمیگم بی‌اهمیته و منم قائلم که خیلی آب مصرف میشه برای هوش‌های مصنوعی که گوگل هم به تازگی اعلام کرد به ازای مصرف سالیانه چند میلیارد نفر مصرف شده ولی خب با همین منطق بخوایم پیش بریم باید کارخانه‌های تولید ماشین تلویزیون اجاق گاز همون بطری آب (پلاستیکش) رو متوقف کنیم
نمیشه که دابل استاندارد داشته باشیم چون با اونا زندگی کردیم ولی این جدیده پس این نباید استفاده کنه ولی اونا موردی ندارن اتفاقاً به نظرم مصرف خیلی خوبی نسبت به بازدهی که داره میده داره ولی همیشه حواست باشه اگر می‌خوای یه چیزی رو در قبال محیط زیست منفی بدونی به طور مطلق بررسیش نکن چون به طور مطلق قطعاً ضررزننده است ولی وقتی نسبی با چیزای دیگه بررسیش کنی می‌بینی که اونقدری هم که فکر می‌کردی چیز عجیبی نیست
۲. در باب هزینه استفاده از AI:
اولاً مطمئنم که هیچ‌کسی نگفته برای اعتیاد اینجوری می‌کنیم صرفاً تهمت‌های شرکت‌ها به همدیگه برای تخریب رقیبشون بوده
هنوز هم قوی‌ترین اختراع (در واقع پیشرفت اختراع قبلی) بشریت توی لااقل چند دهه اخیر هست
مثل اینه که بگی چرا یه چیزی مثل دوئولینگو یا نتفلیکس یا هر سابسکریپشنی در دنیا فری تریال داره
که البته قطعاً خیلی از بخش‌های هوش مصنوعی تا ابد رایگان می‌مونه و نمیشه کامل همشو به صورت پولی سوئیچ کرد مثل همین الان که مدل‌های قوی پولین ولی مدل‌های ضعیف‌تر رایگانن
و در مورد اون خنگ کردن هم دیالوگ‌هایی دارم که آخر باید مفصل بگم
۳. در باب امنیت دیجیتال:
فرض می‌گیریم که برای ترین شدن هم استفاده میشه
خوب که چی؟ چرا باید برام مهم باشه که مسائلی که من دارم با جی‌پی‌تی به عنوان یک تراپیست مطرح می‌کنم به صورت یک سری صفر و یک باعث بشه که وضعیت هوش مصنوعی قوی‌تر بشه بدون اینکه کسی بتونه حرف‌هایی که من زدم رو بخونه
که صد البته اگر هم بخونه دسترسی به من نداره
چون از جی‌پی‌تی و جمنای اسم بردی
قوانین آمریکا در برابر امنیت دیجیتال خیلی سفت و سخت رفتار می‌کنن و نمی‌تونن کمپانی‌ها همینجوری «دزدی» کنن اگه جایی هم ببینم قوانین شکاف داره قطعاً گیر میدن بهشون
و در مقابل لیک شدن پس به نظرم مشکلاتمون رو نباید توی گوگل سرچ کنیم چون سرچ هیستوری گوگل روی دستگاه ذخیره نمیشه توی فضای ابری ذخیره میشه و هر لحظه ممکنه لیک بشه
و البته از تلگرام و واتساپ هم استفاده نکنیم چون اطلاعاتمون هم امکان داره لیک بشه
و صد البته از همین سمپادیا نگم برات:)
با این منطق ما هیچ استفاده‌ای از تکنولوژی نباید داشته باشیم چون همه‌چیزمون امکان داره یه روزی لیک بشه و بدبخت بشیم (که نمیشیم حتی اگه لیک هم بشیم)
۴. در باب استفاده «نامناسب»:
آره خب با این منطق یه هیولاهایی هستند توی کارخانه فولادسازی باورت نمی‌شه با فولادی که اونا می‌سازن داره چاقوهایی ساخته میشه که باهاش آدم کشته میشه!!!!
خوب آره هر چیزی یه تیغ دو لبه است امکان داره ازش استفاده‌های غلط بشه امکان داره ازش استفاده‌های درست بشه
که شرکت‌هایی مثل کلاود و جمنای دارن تمام تلاششونو می‌کنن که استفاده غلط به صفر برسه همین الانم اگه چک کنی اخطارهای متعدد دریافت می‌کنی در قبال عکس‌هایی که حتی یه ذره ایده باعث بشن که یک سری کانتنت‌های نامناسب تولید بشه که حالا توی ایران باز کمی ضعیف‌تره ولی توی کشورهایی مثل خود آمریکا هم حتی اگه خیلی خیلی پا رو فراتر بذاری مکالمه فلگ میشه و امکان داره با آتوریتی در ارتباط باشی
پس صرف اینکه امکان استفاده غیر اخلاقی داره اون رو تکنولوژی بدی نمی‌کنه
که صد البته با این منطق بساط نقاشی هم باید جمع بشه چون خیلی از این کانتنت‌هایی که تو داری میگی قبل از AI با نقاشا درست می‌شده
من نمیگم چیز مثبتیه ولی یک تیغ دو لبه است
مثل اینکه با گسترش دوربین و عکاسی پاپاراتزی‌ها زیاد شدن و عکس‌های خیلی خصوصی از سلبریتی‌ها اومد بیرون
چیز مثبتیه؟ قطعاً نه
تقصیر دوربینه و ما باید استفاده از دوربین رو کم کنیم؟ باز هم قطعاً نه
۵. در باب هنر:
این ادعا اولین بار صدها سال پیش مطرح شد
وقتی اولین دوربین ساخته شد و نقاش‌ها دیدن که یه جای کار داره می‌لنگه...
اگه فکرشو بکنید که دوربین عکاسی نبود از همون موقع می‌فهمید که چقدر شغل طراحی دیجیتال پتانسیل بیشتری داشت ولی خب آیا ما داریم در مورد عکاسی می‌گیم که اشتباه بوده و باعث شده که بیکار بشن آدما؟ معلومه که نه چون یک واگن از ریل پیشرفت تکنولوژی بود همونطوری که هوش مصنوعی یک ابرواگن از این قطاره
در مورد دزدیدن هم
پس ما می‌تونیم بگیم که هنرمندایی که خودشون سبک خلق نکردن یه سری دزد بودن
چون من هیچ تفاوتی راجع به AI که میاد اونو به صفر و یک تبدیل می‌کنه و تقلید می‌کنه و مغزی که میاد اونا رو به کانکشن یا هر چیز دیگه‌ای تبدیل می‌کنه نمی‌بینم
انسان‌ها هنوز دارن به طور دابل استاندارد با هوش مصنوعی برخورد می‌کنن همون رفتاری که انسان‌ها نسبت به دوربین عکاسی داشتن
هر وقت که ما اومدیم طراح دیجیتال استخدام کردیم به جای اینکه عکس بگیریم، می‌تونیم راجع به استخدام بازیگر برای تبلیغاتی که الان با AI طراحی میشه هم صحبت کنیم
مثال دوربین رو چند وقت پیش شنیدم و خیلی جذابه
حس می‌کنم تمام دفعاتی که از AI استفاده کردی و من با دوربین عکاسی عوض کنم و متن رو ببرم به ۱۵۰ سال پیش به اندازه همین متنت الان رلونته
(البته اگه بهشون توضیح بدم باب اسفنجی که بود و چه کرد)
۶. در باب سیاست:
So what?
هر دولتی برای پروموت کردن خودش علاوه بر هوش مصنوعی از کتاب از فیلم از محصولات از هر نوع مدیا حدوداً از هر چیزی که توی خونت می‌تونی نگاه کنی استفاده می‌کنه و خب AI هم بخشی از اینه
و در مورد اپستین هم نفهمیدم چه ربطی داشت
هر چیز وقتی یکم ازش وقت بگذره تبدیل به جوک میشه هر چقدر هم دراماتیک
و خب این ذات بشریته برای اینکه بتونه از دردها بگذره
وگرنه الان میلیاردها میلیارد نفر باید زندگیشونو کنار می‌ذاشتن تا سوگ عزیزانشونو داشته باشن
نمیگم نباید سوگ داشته باشیم نمیگم سوگ داشتن بده
ولی انسان باید بتونه ازش بگذره
و این ویژگی توی انسان کم‌کم تبدیل شده به اینکه در موردش جوک بسازن
در این مورد به نظرم می‌تونه بیشتر «تکامل» و «فمیلی گای» رو مقصر بگیری تا هوش مصنوعی:)
منم خوشحال میشم اگه مطلب دیگه‌ای داشته باشی در موردش صحبت کنیم
و در آخر صحبتی هم خودم داشتم که بالاتر اشاره کردم
به نظرم یکی از قشنگ‌ترین مثال‌ها ماشینه
ساخت ماشین باعث شده که عضلات انسان‌ها به طور قابل توجهی نسبت به قبلشون تحلیل بره
شاید بگی خب تقصیر خودشونه که نمیرن باشگاه
من در جواب میدم اگه باعث میشه که احمق بشه انسان
تقصیر خودشه که مغزشو تمرین نمیده
هر تکنولوژی زمانی که اومد بالا و پایین‌های خودشو داشت
از ماشین بگیر تا دوربین عکاسی ولی خب باید یاد بگیریم که ازش بگذریم توش گیر نکنیم
و خب هر نسلی که می‌گذره نسبت به کشفیات و ایده‌های جدید گاردها بالا میره
ولی به نظرم باید کم‌کم یاد بگیریم تا نسل‌های بعدی هم این ویژگی رو نداشته باشن
نباید از حساسیتمون نسبت به مشکل کم کنیم
ولی باید سعی کنیم که Karen داستان نباشیم...

پ.ن: ممنون از جمنای بابت اصلاح مشکلات گرامری که بخاطر استفاده از speech to text ایجاد شده بود:))
رفتم و همه چیز رو دابل چک کردم برای این یکی؛ چون راجع به مقدار آب حرفت درست بود😂
میزان مصرف هر پرامت به صورت کاملا حدودی بین ۱۰ تا ۱۰۰ میل میشه که خیلی کتره ازون چیزی که من قبلا گفتم ولی هنوز هم میزان هشدار دهنده‌ایه؛ چون تعداد پرامت زیاده.

کارخانه‌های تولید ماشین تلویزیون اجاق گاز همون بطری آب (پلاستیکش) رو متوقف کنیم
اینا یه چیز نیستن. اینا در هر صورت یه نیاز رو ارضا میکنن. هرچند همینا هم میتونن خیلی بهتر تولید بشن اما یک چیز نیستن.
اکثر استفاده الان از ai بی مورده. واقعا یک لحظه فک کن که مردم باهاش چیکارا میکنن. اگه رنگ بودم چه رنگی میشدم؟؟😍 اگه بازیگر بودم قیافه‌م چه شکلی میشد؟ و کانتنت بی نهایت بی ارزشش توی همه جا عملا. واقعا داریم به خاطر این به گرمایش جهان سرعت میدیم؟؟

نمیشه که دابل استاندارد داشته باشیم چون با اونا زندگی کردیم ولی این جدیده پس این نباید استفاده کنه
عام اینجوری نیست که تا همین الانشم کارنامه خیلی درخشانی داریم توی این قضیه که بخوایم معیار هم قرارش بدیم. برعکس اتفاقا. ریدیم.
و نمیشه تا حدود زیادی ریدیم بگیم نباید جلوی ریدن های جدید رو گرفت.

ولاً مطمئنم که هیچ‌کسی نگفته برای اعتیاد اینجوری می‌کنیم صرفاً تهمت‌های شرکت‌ها به همدیگه برای تخریب رقیبشون بوده
نخیر نیست.

همینجا. ceo open ai. راجع به رقیب هم صحبت نمیکنه.

کدوم ارزش ببخشید؟

همین الانشم تا حدود زیادی پولیه و سابسکریپشن گرفتن مشکلی نیست. مشکل رسیدن انسان به اون مرحله‌ست که تفکرش رو از دست داده و همچین چیزی بیشتر ازینکه براش ابزار باشه، نیازه. فک نمی‌کنم این داستان برای دولینگو پیش بیاد که بیاد ادای تراپیستت رو در بیاره و بهش معتاد بشی یا اینکه بدون دولینگو نتونی فکر کنی. واقعا اینا برات یه چیزه؟
چرا باید برام مهم باشه که مسائلی که من دارم با جی‌پی‌تی به عنوان یک تراپیست مطرح می‌کنم به صورت یک سری صفر و یک باعث بشه که وضعیت هوش مصنوعی قوی‌تر بشه بدون اینکه کسی بتونه حرف‌هایی که من زدم رو بخونه
اینکه آدم نخواد مسائل خصوصیش لیک بشه یه حقه و نه یه ترجیح. شما اینجوری دوس داری اوکی. همه احتمالا موافق نیستن.

ره خب با این منطق یه هیولاهایی هستند توی کارخانه فولادسازی باورت نمی‌شه با فولادی که اونا می‌سازن داره چاقوهایی ساخته میشه که باهاش آدم کشته میشه!!!!
نه این یک چیز نیست .
open ai ceo again :)
https://cdn.imgurl.ir/uploads/u8291_8464809691545149865.mov

چرا شما هرچی میشه میگی سو وات😭😂
همه اینو نمیدونن و این ترسناکه.
فرقی بین الهام گرفتن و عملا کپی کردن نیست؟ فرقی نداره معنی هنر چیه و پشتش چی بوده؟
مردم ابن همه سال با ساختن هنر رشد کردن و تجربه های انسان بودنشون رو به اشتراک گذاشتن باهاش که این بهترین بخش هنر هم هست. داستان پشتش و پروسه به وجود اومدنش مهمه و نیازه برای خود انسان. هنری که ai میسازه فقط هست و اینا خیلی فرق داره.
منم که آرتیست نیستم بهم برخورد😂

Back
بالا