پهلوی کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,543 امتیاز 22,381 نام مرکز سمپاد میرزا کوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 2017/6/20 #121 درود دوستان شما چه سایت های واسطه ی فروشی رو میشناسید که سود کم بگیرن؟
hanita.ard کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,851 امتیاز 26,305 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر .... سال فارغ التحصیلی 99 دانشگاه قزوین رشته دانشگاه شیمی محض 2017/6/20 #122 سلام من یه سوال دارم برای یه دختر همسن من مثلا چ کاری میتونه مناسب باشع؟؟؟؟؟؟؟؟
پهلوی کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,543 امتیاز 22,381 نام مرکز سمپاد میرزا کوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 2017/6/20 #123 به نقل از hanita.ard : سلام من یه سوال دارم برای یه دختر همسن من مثلا چ کاری میتونه مناسب باشع؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... روی توانایی هاتون تمرکز کنید، مثلا با کمی خلاقیت این استعداد نقاشی فوق العاده ای رو که دارید تبدیل به یه کسب و کار کنید، مهم ترین فاکتور ها استعداد و علاقه هستن که اگه نباشن خیلی زود آدم خسته میشه و پیشرفت توش بسیار کمه
به نقل از hanita.ard : سلام من یه سوال دارم برای یه دختر همسن من مثلا چ کاری میتونه مناسب باشع؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... روی توانایی هاتون تمرکز کنید، مثلا با کمی خلاقیت این استعداد نقاشی فوق العاده ای رو که دارید تبدیل به یه کسب و کار کنید، مهم ترین فاکتور ها استعداد و علاقه هستن که اگه نباشن خیلی زود آدم خسته میشه و پیشرفت توش بسیار کمه
dr.namingstuff کاربر فوقحرفهای ارسالها 808 امتیاز 2,973 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی 1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 98 2017/6/20 #124 به نقل از hanita.ard : سلام من یه سوال دارم برای یه دختر همسن من مثلا چ کاری میتونه مناسب باشع؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... برنامه نویسی
به نقل از hanita.ard : سلام من یه سوال دارم برای یه دختر همسن من مثلا چ کاری میتونه مناسب باشع؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... برنامه نویسی