• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کوروش پادشاه هخامنشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع soha
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کورش پادشاه هخامنشی

فقط یه مورد از شاهکار های هردوت رو بگم...اون تو یکی از جنگ های یونان روایت میکنه که از یکی از شهرهاشون 300000 هزار مرد جنگی برخواستندو به یه شهر دیگه حمله کردند...در حالیکه کل جمعیت اون شهر در اون زمان 3000 نفر بوده.
اصلا قابل اعتماد نیست...

یه سوال دارم هیچ وقت جوابشو نیافتم
این همه جملات زیبایی که از کوروش نقل میشه از کجا اوردن؟؟؟؟

من از طرف همه کسایی که خودشونوایرانی میدونن میگم که ماها همه
عاشق کورش وداریوش وهمه ی مردان بزرگ ایرانیم کسانی که برای ایران جنگیدن تا ما امروزباافتخار سرمون روبلندکنیم وبگیم ایرانی هستیم وبه نام ایران افتخار کنیم
ولی بچه ها خواهش میکنم که همیشه تو گذشته زندگی نکنین درسته که مابایدبه تاریخمون افتخار کنیم ولی بیاین فکرکنیم که مابرای ایندگانمون چی گذاشتیم پس فقط توگذشته غرق نشیم وبه فکر اینده هم باشیم وتلاش کنیم برای داشتن ایرانی موفق تراز همیشه... :-*

من یه جمله ازکوروش شنیدم خیلیییییی دوست دارم این جمله رو

دستورداده ام که مرا بدون تابوت دفن کنند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهند

=D>

درباره ی کوروش اغراق زیاد شده. نمیدونم چندتاتون مستندهای ناصر پورپیرار رو درباره تخت جمشید دیدین. اگه ندیدین حتما ببینین. اگه اهل کتاب خوندنین هم حتما کتاب دوازده قرن سکوت پورپیرار رو بخونین. یادتون باشه تاریخ همیشه اون چیزی نیست که ما دوست داریم باشه. خیلی وقتا ممکنه از حقایق خوشمون نیاد ولی به هر حال حقیقته.

به نقل از mhnp :
یه سوال دارم هیچ وقت جوابشو نیافتم
این همه جملات زیبایی که از کوروش نقل میشه از کجا اوردن؟؟؟؟
اکثرشونو از روی منشور کوروش و سنگ قبرشو کتیبه ها بدست آوردن...
اما انصافا حرفای بزرگی زده...

به نقل از yasi :
به نظر من کورش بهترین پادشاه ایرانی بوده و همیشه نامش در تمام جهان زنده خواهد ماند اما حیف که هیچ کدوم از مقام های دولتیمون کوچکترین یادی از کورش وسلسله اش نمیکنند
اره این خیلی بده همه جای دنیا روز بزرگداشت کوروش دارن الا خود ایرانیا

به نقل از reza7 :
اکثرشونو از روی منشور کوروش و سنگ قبرشو کتیبه ها بدست آوردن...
اما انصافا حرفای بزرگی زده...
به قول جیم(هفته نامه) تنها سند مونده از کوروش یک استوانه به طول 22 سانت و عرض 11 با 45 سطر نوشته فقط!!و مابقی سخنان منتسب به ایشان دروغه

ببینید دوستان ، بعضی چیزا توو تاریخ خیلیـ دقیق نیست . نظریات افراد با هم تفاوت داره و این باعث میشه اختلاف نظر بوجود بیاد . در مورد کوروش باید بگم تنها منبع تاریخی که از کوروش به جا مونده کتیبه کوروش ه . نمیشه به مورخین اون زمان که در کشور های دیگه م بودن زیاد اعتماد کرد ! اما خب بعضی اطلاعات خیلیـ دقیق نیست !
مثلا تاریخ تولد مامان و بابا بزرگ خیلیـ از ماها مشخص نیست و صرفا تو شناسنامه یه چیزی نوشتن ! اما بعضی افراد اس ام اس میدن که "تولد کورش کبیر مبارک باد " !
بر طبق اسناد کورش جزو پادشاهان خوش نام ایران و جهان محسوب میشه و شکی در این نیست اما نمیشه زیاد سر جزئیاتش بحث کرد !
بهتره کمی ملایم تر با هم بحث کنید و از کوره در نرید ! بحث می کنیم دعوا که نداریم . ممنون که رعایت می کنید.

بیش تر این تعریف هایی که از کوروش می شه از نویسندگان یهودیه !!!!
وقتی که تو جنگ کوروش با لیدیه لیدیه ای ها عقب نشینی کردن و منتظر قوای پشتیبانی بودن کوروش دو دل بود که بهشون حمله کنه یا نه چون اگه حمله می کرد بابل از اون طرف بهش حمله می کرد برا همین کوروش با بابلیان پیمان صلح امضائ کرد و بعدش کار لیدیه رو یکسره کرد (بدون کمک بابلیان حکومت ایران نابود می شد)
حدود چند سال بعد کوروش با صرف نظر از کمک بابلیان به این حکومت حمله کرد!!!!!
پس این قدر نگید که کوروش ذوالقرنین و فلان و فلان...
البته اشتباه نکنین من قصدم این نیست که چهره کوروش و تخریب کنم کوروش واقعا از خیلی از پادشاه های دیگه بهتر بود و کاراش خوب بود و من دقیقا با این شایع پراکنیا مخالفم

Back
بالا