- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- پزشکی
کسی کتاب پینو کیو زیست جامع داره آیا؟ خریدارم
من دارم چاپ ۱۴۰۰ عه.اگه میخوای بیا پ.خ.کسی کتاب پینو کیو زیست جامع داره آیا؟ خریدارم
سلام دوستان. یکی از دوستان این دوستمان از رشتهی ریاضی، ره رفیق خود را در پیش گرفته و خواستند کتابهای خود را بفروشند و با توجه به تجربهی ظاهرا موفق دوستشان، از من خواستند تا لیست کتابهایشان را با شما به انضمام آیدی تلگرامشان به اشتراک بذارم.سلام دوستان. یکی از دوستانمان از رشتهی ریاضی خواستند کتابهایشان را بفروشند لذا خواستم این لیست بلند بالایشان را با شما به اشتراک بگذارم. آیدی تلگرامشان: @Most260
لیست کتب
زیست دهم گاج میکرو نقره ای دارم کم کار کرده (تست مضربی زده شده) چاپ 1400 قیمت جلدش نوشته 227000 قیمت فروش: 180000من این سه تا کتاب رو میخوام. هرچقدر جدید تر بهتر
شیمی میکرو دهم
زیست خیلی سبز دهم
فیزیک خیلی سبز دهم
________
برای کنکور ریاضی یه سری کتاب نو دارم
حسابان 1 مهر و ماه
هندسه جامع منتشران(؟)
گسسته و امار جامع منتشران
دور دنیا در نیم ساعت هندسه کنکور
کتاب کار هم کتاب کار حسابان 1 و ریاضی2 مهر و ماه
_____
کتابخونه دانشگاه دارهکسی این کتاب ها رو داره ؟
بیوشیمی لنینجر ویرایش هفتم یا هشتم
آناتومی گری
اطلس آناتومی نتر
برای دانشگاه لازم دارم اما گرونه .اگه کسی اهدا می کنه یا با قیمت پایین میده لطفا بگه
نه استادا اجباری کردن سر کلاس بیاریم. کتابخونه مگه برای چه مدتی قرض میده ؟کتابخونه دانشگاه داره
نداشت کتابخونه مرکزی شهرتون ۱۰۰ درصد داره
میتونی تمدید کنینه استادا اجباری کردن سر کلاس بیاریم. کتابخونه مگه برای چه مدتی قرض میده ؟
کتابخونه دانشگاه میتونه تا آخر ترم قرض بدهنه استادا اجباری کردن سر کلاس بیاریم. کتابخونه مگه برای چه مدتی قرض میده ؟
میتونی برای من بیوشیمی لنینجر ویرایش هشتم ترجمش اش رو پیدا کنی؟میتونی تمدید کنی
پی دی اف هست تازه.. ی سریام غیر قانونی ترجمه اش هم هست( در زمینه المپیاد ک من هستم مثلا خودم پی دی اف های گایتون رو برای یکی از بچه ها پیدا کردم..)
الان واقعا دیگه نمیشه خرید
دست دو فروشی نداره شهرتون؟
اگه این اجباره از قبل بوده سراغ بچه های سال بالاتر برو
اره میگردم ببینم چی پیدا میکنممیتونی برای من بیوشیمی لنینجر ویرایش هشتم ترجمش اش رو پیدا کنی؟
https://t.me/zist_olympiad_file/150میتونی برای من بیوشیمی لنینجر ویرایش هشتم ترجمش اش رو پیدا کنی؟
گایتون فایلش هست..سلام بچه ها
کسی نیست کتاب زیست گیاهی ریون جلد سه یا گایتون جلد اول داشته باشه برا اهدا یا فروش؟
نه از نظر فایل اوکیه ولی خب مثلا تو تایم مدرسه میخوام بخونمگایتون فایلش هست..
ریون رو نمیدونم..
اگه با فایل راحتی بگو بفرستم برات
البته بهتره ک ای دی تلتو بدی برات کانالی المپ زیستو بفرستم...
ما ی کتابی رو پرینت گرفتیم....نه از نظر فایل اوکیه ولی خب مثلا تو تایم مدرسه میخوام بخونم
بعد چون فعلا چیز خیلی ضروری ای نیست حقیقتا میخوام تا جایی که ممکنه کاغذ مصرف نشه و دست دو باشه وگرنه اوکیم بخرم
بازم مرسی..