Crixalis
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۲
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : جایگاه بالا از آن سنتی هاست
درسته نمیشه کاملا مقایسه کرد اینا رو چون سبک خونداشون متفاوته ولی خواننده های سبک های متفاوت یه سری ویژگی ها رو باید داشته باشن همشون دیگه.
منِ شناگرِ خیر سرم حرفه ای با یه خواننده مبتدی سنتی قابل قیاس نیس نفسم چه برسه به استاد شجریان.
من نمیدونم چجوری بعضیا میگید هیدن از شجریان بهتره.
هیدن اگه وسط خوندش اون اِه و اُه و اَه ها رو نگه و مکث نکنه 30 ثانیه هم نمیتونه بخونه پشت سر هم. نفس نداره که.
دیس خوندن خیلی سخته ؟ 4 - 5 تا از بهترین رپر های ایران بهترین دیس تاریخ رپ فارس رو "اثر منفی" پیشرو میدونن که فک کن بعد از اون ویلسون از زدبازی رفت کلا. یه آدم لات و لوت و گنگ و بی سوادی مث پیشرو میتونه دیس کنه. دیس خوندن خیلی کار شاخ و سختیه ؟
خیلی کار سختیه که علی اوج بچه سال 2 ساعته جی جی رو دیس میکنه آهنگُ میده بیرون ؟
چه معیار های عجیبی دارن بعضیا واسه مقایسه.
درسته نمیشه کاملا مقایسه کرد اینا رو چون سبک خونداشون متفاوته ولی خواننده های سبک های متفاوت یه سری ویژگی ها رو باید داشته باشن همشون دیگه.
منِ شناگرِ خیر سرم حرفه ای با یه خواننده مبتدی سنتی قابل قیاس نیس نفسم چه برسه به استاد شجریان.

من نمیدونم چجوری بعضیا میگید هیدن از شجریان بهتره.

هیدن اگه وسط خوندش اون اِه و اُه و اَه ها رو نگه و مکث نکنه 30 ثانیه هم نمیتونه بخونه پشت سر هم. نفس نداره که.

دیس خوندن خیلی سخته ؟ 4 - 5 تا از بهترین رپر های ایران بهترین دیس تاریخ رپ فارس رو "اثر منفی" پیشرو میدونن که فک کن بعد از اون ویلسون از زدبازی رفت کلا. یه آدم لات و لوت و گنگ و بی سوادی مث پیشرو میتونه دیس کنه. دیس خوندن خیلی کار شاخ و سختیه ؟
خیلی کار سختیه که علی اوج بچه سال 2 ساعته جی جی رو دیس میکنه آهنگُ میده بیرون ؟

چه معیار های عجیبی دارن بعضیا واسه مقایسه.

دفاع کردنتونم بی منطق و خیلی زشته! این طور که من متوجه شدم از صحبتاتون حتی سواد رپ هم ندارید چه برسه به سواد موسیقی!یکم اطلاعات اضافه کنید بعد پاشین بیاین.ما که توفیقی به حالمون نداره واسه خودتون زشته، با این جور نظر دادن کل شخصیتتونم میره سوال و خب واسه خودتون این اصن خوب نیست :)