معلم هاتون کیان؟به نقل از nimafo :هرسال از اول مهر تا دم المپیاد کلاسای نجوم هستن.
از المپیادی های اژه ای انبه نقل از Pegior :معلم هاتون کیان؟
× ما حدود 4 ماهه معلم نداریم...
من فقط متوجه نشدم نسبیت خاص رزنیک دقیقا به درد کجای مرحله ی اول می خوره ؟؟؟؟؟؟به نقل از آبنبات چوبی :ببینین کلاس خیلی مهمه ولی راه های دیگه هم وجود داره!من قبل از اینکه بیام تهران معلم نداشتم و خودم می خوندم .الانم خودت می تونی بخونی.از کتاب نجوم دینامیکی شروع کن .کتابایی مثل نجوم کروی(اسمارت)نسبیت خاص(رزنیک)fandamental astronomy و اختر فیزیک ستاره ای برای قبولی مرحله اول لازم هستن البته قبل از اون باید ریاضیات عمومی توماس و فیزیک هالیدی رو خونده باشی و روشون تسلط کافی داشته باشی.رو کمک ما هم حساب کن![]()
من یه ترم نجوم کروی درس دادم![]()
اهه اهه : عرض ادب و احترام خدمت هم استاني گرامي و همچنين استاد گرانقدر شما و اولين استاد ما : كاميار ...به نقل از Laya1375 :ما قرار بود داشته باشىم ولى چون فقط یه نفر من شرکت کرده بودم بهمون گفتن باید خودتون کلاس خصوصى بگىرىن،معلممونم اقای عزیززاده اس*نقره جهانی*![]()
مسلما به تلاش و پيگيري شما و خانوادتون بستگي داره . ما كه كلي زحمت كشيديم تا برامون استاد آوردن و المپ مدرسه مون به راه افتاد (قديما چار دست و پا مي رفتبه نقل از sky girl II :ما هم کلا نداریمقرار بود چند نفر با هم بشیم که بگیم واسمون معلم بگیرند ولی نمیدونم چرا همه شونه خالی کردند!
خیلی خوبه که تعداد مدالی ها و مدرس های انجمن داره میره بالابه نقل از PEYMAN_ HELLI :ما هم داشتیم. الانم داریم ولی من درس میدم.![]()