واقعا خوش به حالتون... لااقل شبیه انسان های نخستین نمی شین تا وقتی از در مدرسه که میاین بیرون بهتون بگنکبری کماندو !به نقل از ALI.Z :چقدر بابت این لباس فرما دعوا میکنید.
اصلا خوش بحال ما که لباس فرم نداریم![]()
ينى فقط شما مى تونيد هر چى دوست داريد بپوشيد بين هاشمى نژادا!!؟به نقل از ALI.Z :چقدر بابت این لباس فرما دعوا میکنید.
اصلا خوش بحال ما که لباس فرم نداریم![]()
آره دیگهبه نقل از william levy :ينى فقط شما مى تونيد هر چى دوست داريد بپوشيد بين هاشمى نژادا!!؟
خوش به حالتون......![]()
what the hellبه نقل از He3am :درک نمیکنی میگم صیفی دیگه معاون آموزشی نیست؟؟؟
شده معاون پرورشی(کوچکی باز نشست شد)
کافر همه را به کیش خود پندارد.....اگه خودت جوگیر میشی به پا ما ننویس گِل خوردهبه نقل از مهران³ :اینو نیگاااااااا
نیمه حرفه ای شده گنده گنده حرف میزنه
انجمن داره منحل میشه تو تو فکر تاپیکی؟ [-(
فقیرترین بچه های سمپادی بچه های هاشم1 ان!به نقل از مهران³ :آره دیگه
پول که باشه همه چیز هستش
وقتی که اولیا با پول به بچه هاشون مدرک و سواد میدن
دیگه لباس فرم که چیزی نیستش
انگار ک بگي مردم امریکا از مردم ایران فقيرترن ...به نقل از بی هویت :فقیرترین بچه های سمپادی بچه های هاشم1 ان!
پول کجاس؟
بحث مدیریته!
مدیرهای متفوت و سلایق و افکار متفاوته!
همین!
کسی هم نمی خواد پز بده یا...
همه سمپادی هستیم!![]()
هستن!!!!به نقل از ⚜FireBall.II ⚜ :انگار ک بگي مردم امریکا از مردم ایران فقيرترن ...![]()
به نقل از مهران³ :آره دیگه
پول که باشه همه چیز هستش
وقتی که اولیا با پول به بچه هاشون مدرک و سواد میدن
دیگه لباس فرم که چیزی نیستش
کسی سر این بحث نداره که کی کارش درسته!به نقل از AAM :مردم آمریکا هم از مردم ایران پولدار ترن. ولی اون هنره که با پول و امکانات کم بتونی فعالیتای زیادی انجام بدی. بنابر این هاشمی نژاد دویی ها از یکی ها کارشون درست تره. (فقط نمی دونم چرا هاشمی یکیا همیشه ادای این آدمای حقوق بشر دوست رو در میارن و همیشه حرفای صلح آمیز میزنن؟) این از این.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بین داش من؛ یه بار این حرف رو زدی امیرحسین اومد جوابتو داد دیگه تکرار قضیه خیلی منطقی نیستبه نقل از بی هویت :کسی سر این بحث نداره که کی کارش درسته!
البته این نکته هست که در آزمونها بچه های مراکز 1 از سایر مراکز بهتر کار کردن که مرکز 1 رفتن...اما این اصلا ملاک نیست
به نقل از Black Death :بین داش من؛ یه بار این حرف رو زدی امیرحسین اومد جوابتو داد دیگه تکرار قضیه خیلی منطقی نیست
منم جواب نمیدم خودت برو بخون صفه قبلیارو. (منظور خط دومته!)
اینم که میگی کسی نداره و فیلان و بیسار خب جو اینجا موجب احترامه که چیزی بت نمیگم.
رتبه ی آزمونی که مقایسه میکنی رو هم با توجه به آمار جمعیت بگو پسر جون. اگه شما n تا پیش داشتین امسال ما کلآ دو تا کلاس داشتیم که کمتر از 60 نفر بودن مجموع
آمار یه طرف/ دبیر هم در نظر داشته باش./ و کلی مورد دیکه که باعث میشه فضای تحصیلی شماها با ما یکی نباشه. واسه این که دوتا چیزو مقاییسه کنی عقل حکم میکنه تا جای ممکن شرایط یکسان باشه
و میبینی که نیست! پس صرفآ با چندتا عدد نمیشه گف کی کارش درست تره
@پایینی: مقایسه غلط و کوبیدن شما تو سر ما توسط خودتون![]()
خصومتی وجود ندارد دوست خوب منبه نقل از ALI.Z :فکر کنم منظور ازرتبه ی آزمون ،رتبه ی آزمون ورودی سمپاد بوده است که چون نمره ی بهتری داشته اند درمرکز یک افتاده اند.
لطفا این خصومت هارا نیز با مرکز یک تمام کنید
بازهم میگویم ما همه سمپادی ودوست هستیم وبه شماره ی مرکز نیز کاری نداریم
منظور منو بد متوجه شدید یا اصن نشدید!به نقل از Black Death :بین داش من؛ یه بار این حرف رو زدی امیرحسین اومد جوابتو داد دیگه تکرار قضیه خیلی منطقی نیست
منم جواب نمیدم خودت برو بخون صفه قبلیارو. (منظور خط دومته!)
اینم که میگی کسی نداره و فیلان و بیسار خب جو اینجا موجب احترامه که چیزی بت نمیگم.
رتبه ی آزمونی که مقایسه میکنی رو هم با توجه به آمار جمعیت بگو پسر جون. اگه شما n تا پیش داشتین امسال ما کلآ دو تا کلاس داشتیم که کمتر از 60 نفر بودن مجموع
آمار یه طرف/ دبیر هم در نظر داشته باش./ و کلی مورد دیکه که باعث میشه فضای تحصیلی شماها با ما یکی نباشه. واسه این که دوتا چیزو مقاییسه کنی عقل حکم میکنه تا جای ممکن شرایط یکسان باشه
و میبینی که نیست! پس صرفآ با چندتا عدد نمیشه گف کی کارش درست تره
@پایینی: مقایسه غلط و کوبیدن شما تو سر ما توسط خودتون![]()
من که تابحال همچین موردی ندیدم دوست عزیز واین خیلی ها کجا هستند؟؟؟؟.اگر هم کسی چنین کاری کرده است که به خاطر رتبه های کنکور یا مدال های المپیادو...فخرفروشی کرده است یا خودرابرتر دانسته است اشتباه کرده است ومن نیز از جانب آنها عذرخواهی میکنم.OKبه نقل از Black Death :حرف من این است که خیلی از شما عزیزان مرکز یکی بدلیل رتبه ای مثه رتبه های کنکور خود را از ما برتر میبینیددد. که دلیل آوردم که این کاری بس اشتباه و غلط است.