سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

بچه ها ۱۸ آبان خبریه آیا؟ :دی به ما گفتن از همه مدارس سمپاد مشهد یه آزمونی قراره بگیرن انگار :-?

از همه پایه ها ؟
ب ما نگفتن ک .
تنها چیزی ک گفتن ، آزمون حلی هست ک اونم اختیاریه .

به نقل از MissMarvelous :
بچه ها ۱۸ آبان خبریه آیا؟ :دی به ما گفتن از همه مدارس سمپاد مشهد یه آزمونی قراره بگیرن انگار :-?
انرژی اتمی البته !

@پایینی :
پس :-??

يک آزمون جامع از پايه هاى اول و دوم؛ بين تمام دانش آموزان سمپآد کشور البته؛ که حلى تهرآن برگزار ميکنه؛ طى 4 مرحله و اوليش 18 آبان

ینی خوشم میاد ، اصن از این آزمون ـا خبر ندارم ((:
بعد من تا حالـا از این آزمون حلّی ـا ندادم تا حالا .
چ طوری ِ ؟

اختیاری یا اجباری آیا؟ :-؟

جدي؟!
يعني اجباريه؟!
خب به چه درد ميخوره؟! :-"
اول كه چندتا فصلش واسه ي كنكور مهم نيست،پ چرا بايد بديم؟! ~X(

تو این مدت یکم فک کردم ؛
یادم اومد :د
همونی نیست ک نایب زاده اومد سر کلاس گفت ؛ آزمون حلی هست ولی اختیاری ِ ؟ گفتن 20 تومن هم میگیرن :د
بعد ما گفتیم ؛ کی پول میده ک امتاحان بده جدن ؟ :-"
همون ِ ؟
من برم دوباره فک کنم :-"

دوستان بزودی شروع به اسپم یابی خواهم کرد!
+
قوانین انجمن رو حتما,لطفا مطالعه بفرمایید!
+
اسپمها بدون اطلاع پاک میشه!
موفق باشید

مشهد

آزمون حلی فقط واسه اول، دوماس و هیچ اجباری واسه شرکت کردن وجود نداره
میتونید پاسخنامه رو سفید بذارید .

پاسخ : مشهد

به نقل از shima.a :
بیست هزار تومن شو ک باید بدیم :-"
ای بابا ! الکی که نیس ! نمیشه به زور کسی رو نشوند پای امتحان !‌پول ندین امتحان هم ندین ! :>

خب آخه ناظم ـمون اومد گفت رئیس سمپاد مشهد , اومده فکر کرده با خودش ، ب این نتیجه رسیده ک سوال ـای حلی خیلی خوب ِ و هیچ غلطی تو سوال ها نیست و همه باید شرکت کنن ؛ چون سوال ـاش خوب ِ . پس؛ همه فردا 20 تومن بیارین چون "اجباری شد" .
دقیقا چیزی بود ک به ما گفتن |:
ما چ کنیم ؟
فردا باید بیاریم پول ُ ، بعدش ـم امتاحان بدیم :-L

به نقل از گــالینـا بـلـانکـآ :
پول نبرید . والدینتون رو توجیه کنید که نیازی به شرکت تو این آزمون نیست .
ناظمتون هم به احتمال بالایی چرت گفته ! چون تصمیم با مدیر مدرسه‌ست که قرارداد ببندن یا نه و هیچ اجباری سر اونا نیست
پارسال واسه آزمونا انرژی اتمی هم این کارو کردن . از بچه های ما یه عده که کلآ نمیومدن ؛ یه عده هم میومدن کیک میزدن میرفتن :-"
هیچکس هم پولی واسه آزمونا نداد !

ای بابا چرا بحث میکنین الکی... اولا اجباره و همه باید شرکت کنن... دوما هرچی ازمون بیشتر بدیم که بهتره :) 20 تومناتونم ندین اگه اجباری باشه واقعا!!! خودشون میدن بعد میگن شما برامون بیارین... شمام نبرین پولو ;D
ولی جدا توفیق اجباریِ

eeeee......
واقعاً فقط واسه ي اول و دوماس؟! ;D ;;)
من امروز تو كلاس گفتم،همه بي خبر بودن!خودم هم گفتم كي بشينه اول بخونه... :-" 8-^
راستي بچه ها تو بعضي از مدارس مشهد گفتن امتحان پايان ترم ندارن و همين امتحان هاي كلاسي رو ميذارن،تو مدرسه ي شما اين جوري نشده؟!شايعه هست؟! يا...؟! #-o

سلام به همه :-h من امیررسا هستم سوم تجربی هاشمی نژاد ۱ و امروز ثبت نام کردم دیگه...
امیدوارم اوقات خوشی رو در کنار هم داشته باشیم :-[
;D
شخصیتم که کلا روان پریشم، حالا بیشتر خودتون به شخصیت من پی می برید ;;)
از بچه های سوم ما اینجا زیاد نیستن نه¿ امیر خرمشاهی می دونم هست که اما پیداش نکردم!

مدرسه ی ما هم اجباری کرده
معاونمون گفت که اول میخواستن آزمونای انرژی اتمی رو بذارن (به خاطر فعالیت زیاد بچه ها :-" ) درخواست کننده خیلی نداشته برای همین تصمیم گرفتن آزمونای علامه حلی رو اجباری بذارن برای اول دوما
امروزم اومدن برنامه ی اینکه از چه مبحث هایی میاد و تا کجای کتاب رو برامون زدن :|

حالا اینکه میگیرن به کنار ، من نمیدونم چرا دبیرا جوگیر میشن میگن درصداش رو نمرات مستمرتون تاثیر داره؟! :|

Back
بالا