ShiNinG
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
پاسخ : سمپادی های مشهد
بچه ها اگه کارسنج و حل نکنیم چی میشه ؟
بچه ها اگه کارسنج و حل نکنیم چی میشه ؟
گفتن تو نمره مستمر و اینا تاثیر داره!به نقل از ShiNinG :بچه ها اگه کارسنج و حل نکنیم چی میشه ؟
نه..منظورم مسابقات کلاسی تو مدرسه اس.به نقل از نــــگــــین :مسابقات ناحیه و اینا منظورته ؟! مسابقات شنا قبل عید انجام شد بسکتبال هم تا جایی که میدونم قرار بود بعد عید باشه
خب پوریا اطلاعات غلط نده برادرم البته شایدم من اشتبا کنم::به نقل از Pouria.K :بسکتبال که تو ناحیه مدرسمون اول شدش والیبال هم سوم شدش فوتسال هم که ادامه داره بعد از عید ، قبل عید هم چند تا بازی بودش ... *اینا در مورد پسرا بودش دیگر ورزش هارو نمیدونم ...
مامانم میگه بعله تاثیر دارهبه نقل از ShiNinG :بچه ها اگه کارسنج و حل نکنیم چی میشه ؟
من اولم :دبه نقل از Cristiano Ronaldo :مامانم میگه بعله تاثیر داره
دیگه کاری با حرف بقیه دوماتون ندارم
نظر معلمتونع
12 شببه نقل از گالينا بلانكا :×تا ساعت چند وقت داریم بفرستیم جوابها رو؟
یکی از معلمهای مهم مرکزتونبه نقل از ShiNinG :من اولم :د
مادر شما کی هستن ؟
خوب بذار بگه ديگه! اشكال نداره حالا!به نقل از Cristiano Ronaldo :امیر بخدا بگی مامانم چی درس میده من میدونم و تو
در نظر داشته باش ک نمره ریاضیت دس بابامه و بابامم ب هیچ وجه نمیخوان خویت مامانم معلوم شه
بخدا حرفی بگی خودم از خجالتت در میام. :/"
عذر خواهی می کنم همینجا آقا ... مایه ننگیم اصن :دبه نقل از aliabedini :واقعا که با همتونم
یه ذره فکر کنین به خودتون میگین سمپادی؟؟؟
دوتا دبیرو نمیتونین بپیچونین؟؟؟ابروی هر چی مشهدیه رو بردین...
ما همچین دبیرا رو پیچوندیم که هنوز دارن دور خودشون میپیچن . این کارسنج و مشق ریاضی عید و اینا دیگه چه رسمیه؟؟
اونا مال دبستان بود نه دبیرستان ( برین که ابرومونو بردین
همیشه یه عده برای امر پاچه خواری سر میزنن به مدرسه اما اگه بری هم بیکاری همش به هم تبریک میگینبه نقل از Pouria.K :بله ، همسر گرامی درست میفرمایند :P
آقا یه سوال !
الان 3 شنبه میشه 13 به در دیگه ؟
بعد الان 5 شنبه و جمعه هم که تعطیله ...
4 شنبه کسی میره مدرسه ؟ اینو واقعا نمیدونم که بچه ها چجوری هستن ! میان ؟ نمیان ؟
نمیدونم والا !به نقل از aliabedini :همیشه یه عده برای امر پاچه خواری سر میزنن به مدرسه اما اگه بری هم بیکاری همش به هم تبریک میگین
کودرس اصن البته باید راهشو بدونین
اصن اعتماد بهsms نکن چون منم با همین smsها تباه شدمبه نقل از Pouria.K :نمیدونم والا !
اگه مثل قبل عید مطمئن بودم کسی نمیاد خوب منم نمیرفتم ولی حیف اینو دیگه هماهنگ نکردیم
و خداوند اس ام اس رو آفرید ، نگران نباشی
به همین امید برو اما تجهیزات هم ببر (موبایل و غیره)ممکنه نذارن بیاین خونه همونجا کاراتو تنجام بده یه وقت هم دیدی بچه ها همه جو گیر اومدن معلمم درس دادبه نقل از Pouria.K :البته راست میگی ...
خوب پس مثل آدم پا میشیم میریم مدرسه ، ایشالله که کسی هم نمیاد و زنگ اول ، دوم بر میگردیم خونه