سمپادی های مشهد

mahsun

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از نــــگــــین :
بچه های فرزانگان 1 کارنامه های حلی تون رو گرفتین آیا ؟!
شما گرفتیند؟ مهمه این آزمونا؟

Intelligenz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان3
شهر
مشهد

به نقل از mahsun :
شما گرفتیند؟ مهمه این آزمونا؟
پس نگرفتن ازتون :-"

آره به ما امروز دادن دیشبم تو سایت زده بودن نتایج رو . مهم که نیست خیلی معلما نمرشو در جهت مثبت اگه خوب زده باشی درسشونو برای نمره مستمر تاثیر میدن.

Majids

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

این آقای ایرج حسابی چه مدارسی قراره برن دیگه؟
کلا پیشنهاد میکنم اگه قراره فردا یا تو روزهای آینده بیان مدرستون از دست ندین، حتما گوش بدین. یعنی عالی بود، تو حرفاش یه چیزی که خوشم اومد این بود که کاملا رک حرف میزد[nb]یه بخش این سخنرانی با موافقت حدود 90% به عنوان بخش حماسیش شناخته شد. داشت نقل قول میکرد حرف یکی رو بعد گفت برگشتم گفتم اا؟ پس ریده! ما همه دست زدیم براش و این حرفا میگفت خوبه واقعا من اولین باره که این فعل رو جایی به کار میبرم برام دست میزنن :))[/nb] یعنی معلمامونو نگاه میکردم همه قیافشون رفته بود تو هم (غیر از استاد صفری که اگه بشناسینش میدونین آدم بسیار بسیار عالی ایه :))) ولی این کاملا نکته قوتش بود! خیلی خوشم اومد از توصیفایی که راجبه دکتر و همسرش میکرد، کاملا جذبم کرد 8->
یه عده این وسط بودن خوششون نیومد و به مسخره بازی گرفتن و اینا، ولی اغلب واقعا جذب شده بودن. ما که زنگ دوم رو قال کردیم واستادیم عکس و دست نوشت ازشون گرفتیم خیلی راضی کننده بود 8->

+
به شما برنامه امتحانی رو دادن؟ مثلا هفته آخر مدرسه است ولی هنوز برنامه نداریم ما، مثل ترم اول میخوان یه برنامه داغون بچینن روز آخر بدن که بگن اعتراض وارد نیست دیگه... :|

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

به نقل از Majids :
کلا پیشنهاد میکنم اگه قراره فردا یا تو روزهای آینده بیان مدرستون از دست ندین، حتما گوش بدین. یعنی عالی بود، تو حرفاش یه چیزی که خوشم اومد این بود که کاملا رک حرف میزد[nb]یه بخش این سخنرانی با موافقت حدود 90% به عنوان بخش حماسیش شناخته شد. داشت نقل قول میکرد حرف یکی رو بعد گفت برگشتم گفتم اا؟ پس ریده! ما همه دست زدیم براش و این حرفا میگفت خوبه واقعا من اولین باره که این فعل رو جایی به کار میبرم برام دست میزنن :))[/nb] یعنی معلمامونو نگاه میکردم همه قیافشون رفته بود تو هم (غیر از استاد صفری که اگه بشناسینش میدونین آدم بسیار بسیار عالی ایه :))) ولی این کاملا نکته قوتش بود! خیلی خوشم اومد از توصیفایی که راجبه دکتر و همسرش میکرد، کاملا جذبم کرد 8->
یه عده این وسط بودن خوششون نیومد و به مسخره بازی گرفتن و اینا، ولی اغلب واقعا جذب شده بودن. ما که زنگ دوم رو قال کردیم واستادیم عکس و دست نوشت ازشون گرفتیم خیلی راضی کننده بود 8->

+
به شما برنامه امتحانی رو دادن؟ مثلا هفته آخر مدرسه است ولی هنوز برنامه نداریم ما، مثل ترم اول میخوان یه برنامه داغون بچینن روز آخر بدن که بگن اعتراض وارد نیست دیگه... :|
به نقل از Majids :

+
من هی میگم با خودم گاد اینا راجب چی میگن کی اومده تو مدرسشون و اینا ! الان فهمیدم ایرج حسابی اومده بوده.
شخصا اگه بیاد مدرسمون راجب اینا میرم رو سن [nb]یادآور همایش فیزیک :د :-"[/nb] ازش سوال میپرسم ببینم چه جوابی داره و خیلی وقتم هس دوست داشتم فرصتش پیش بیاد :د
افسانه های ایرج حسابی: خانم دکتر لولا
دکتر حسابی و داستانهای غلو آمیز
شیادی زیر لوای نام مرحوم حسابی

[nb]الان دیدم یه همچین چیزی هم بوده من منتها نخونده بودم که الان فهمیدم حسابی بوده طرف:د
به نقل از Lily Delicated :
ما که مراسم داشتیم، پسر دکتر حسابی رو آوردن برامون سخنرانی کردن.
[/nb]

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mahsun :
فعلا ک چیزی در مورد نیومدن آقای الامی نیا نگفتن. ممنوعیتی هم در مورد دبیر مرد وجود نداره بهانشونه.فیزیکتون کیه ؟ موظف با تست جداس؟ آقای شاکریان برای ریاضیتون نمیان؟ راستی شما درمورد آقای استاد چی میدونین؟
مدير گرامي صراحتا به ما اعلام كردن كه بي خيال آقاي الهامي نيا بشين...!
ميترسم سال ديگه اين شاهكاري كه واسه زبان امسالمون كردن سال ديگم به سرمون بيارن! :-&با توجه به شايعاتي كه درباره خانم مودي (دبير زبان اولا) واسه زبان سال ديگه ما شنيده ميشه ميگم...! :-s
فيزك صبح كه با خانوم حداده قطعا! (البته ميگن يك كلاسم قراره با خانوم شيعه باشه) واسه تستم كه آقاي قاضي ديگه! 8->
نه رياضي تجربيا و ديفرانسيل رياضيا با آقاي اسماعيليه!

+واسه شيميمون هيچ خبري از اقاي محمدي نيست يني؟! :|

Intelligenz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان3
شهر
مشهد

به نقل از August - 24601 :
من هی میگم با خودم گاد اینا راجب چی میگن کی اومده تو مدرسشون و اینا ! الان فهمیدم ایرج حسابی اومده بوده.
شخصا اگه بیاد مدرسمون راجب اینا میرم رو سن [nb]یادآور همایش فیزیک :د :-"[/nb] ازش سوال میپرسم ببینم چه جوابی داره و خیلی وقتم هس دوست داشتم فرصتش پیش بیاد :د
درباره ی این خانم دکتر لولا برای ماهم صحبت کردن ;;) ولی در حد کم.

در کل صحبتاشون واقعا خوب بود 8-> تیکه هایی که مینداختن که عالی اصن :)) یا سوتی حتی :-" تا حالاندیده بودم بچه ها وقتی یکی به عنوان سخنران میاد انقدر ساکت باشن یا وسطش بلند نشن برن بیرون :-" در کل راضی ;;)
پایینی : اینجا جای بحث دراین باره نیست جوابت را خواهم داد :-" به اینم دقت داشته باش من درکل اومدم نظرمو نسبت به آقای حسابی گفتم ؛؛)

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

به نقل از نــــگــــین :
درباره ی این خانم دکتر لولا برای ماهم صحبت کردن ;;) ولی در حد کم.

در کل صحبتاشون واقعا خوب بود 8-> تیکه هایی که مینداختن که عالی اصن :)) یا سوتی حتی :-" تا حالاندیده بودم بچه ها وقتی یکی به عنوان سخنران میاد انقدر ساکت باشن یا وسطش بلند نشن برن بیرون :-" در کل راضی ;;)
دقت کردی من در جهت تایید ایرج حسابی پست ندادم؟! :د دقت کردی اون مقاله راجب اینه که خانوم دکتر لولا یه حرف بی پایس که کاملا خود ساخته بنظر میرسه؟ :د
امیدوارم مدرسه ما هم بیاد 8-> اون موقع میتونم جوابش رو راجب اینا بپرسم، برام جالبه بدونم آیا حرفی داره در دفاع یا مدرکی یا اگه نداشت چطور خودش رو توجیه میکنه برا اینا. :-?
الان فرز 3 و هاش 1 و فرز 1 اومده؟ اگه اینطوره پس احتمالش هس مد ما هم بیاد و اگه آره فردا میرم پیش مدیر ببینم میتونه کاری کنه که هماهنگ بشه و بیاد یا نه ^-^
این ایرج حسابی عشاق زیاد داره گویا ولی من بهش اطمینان ندارم، بهتره با خودش روبرو بشم :د

خب دیدم مثل اینکه خوب کار ایرج حسابی گرفته بوده و حالا کلی طرفدار داره و لذا یه پست نوشتم:د :
خب مثل اینکه در روز های اخیر آقای ایرج حسابی اومده بودن مشهد و در مرکز یک اینجا یه سخنرانی پر شور و دیدار و ... داشتند ،و گویا الان عشاق و طرفدارانشون توی تاپیک مشهد زیاد هستن و همه تحت تاثیر و لذا من پستی رو اختصاصا برای بررسی صحت ادعاهای پیرامون دکتر حسابی از طرف فرزند ایشون با بهره گیری از همون وبسایت گمانه مینویسم تا درک صحیح تری از قضیه داشته باشیم.
آقای ایرج حسابی گویا ته پوپولیست رو سوراخ کردن و بسیار بخصوص در بین عموم مردم مورد توجه هستن و مخصوصا در تاپیک مشاهده شد که ملت چگونه با ایشون لاو ترکونده بودن و با عکس و امضا بدرقه کرده بودندشون

.......

[nb]کلیک بنمویید![/nb]

mahsun

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

شیادی زیر لوای نام مرحوم حسابی

[nb]الان دیدم یه همچین چیزی هم بوده من منتها نخونده بودم که الان فهمیدم حسابی بوده طرف:د[/nb]
آره واسه منم سوال پیش اومده بود در مورد این افسانه و لولا و ...مث اینکه مدارس سمپاد میره امروزم 3 بوده اگه پرسیدی به ماهم خبرشو بده...چون خیلی وقته برام سواله

میگم مگه چه فایده ای واسه اون داره این حرفا که دروغ و افسانه سر هم کنه؟ شما از منبع معتبری اینارو میگین یا مث من از اینور اونور شنیدین؟

به نقل از Majids :

+

مث اینک بی ادبم بوده یه چهره ی علمی(؟؟؟؟؟؟؟؟؟) اگه واقعن علمی باشه یا کسی که میخاد به قول خودش در مورد یه پروفسور صحبت کنه اصلا جالب نیس ای حرفارو میزنه(ریدن)من از نیم ساعت اول به بعد شک کردم وقتی هم در اومدم پرسیدم اصلن این پسرش بود؟؟؟ :-<

نگین :پست متوالی ترکیب شد . ؛؛)
× پست متوالی برای بار دوم ترکیب شد . :-" ;;)

kimix

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
اگه بشه که در آینده اینجا پر بشه!

به نقل از Fateme.RMA :
كيميكس جان آقاي الهاي نيا كه بچه ها با خانوم اكبر پور صحبت كرده بودن گفته بود به احتمال 90% نيستن واسه سال ديگه! :((
زيستم كه آقاي زمردي گفته كلا فراموشش كنين! اصلا نميان آقاي زمردي! :(
واسه زيست صبحمون كه خانوم شايگانن احتمالا واسه تستم فك كنم بايد رو آقاي بصيري فك كنيم!
آقای بصیری هم مثکه بچه ها صحبت کردن و اونم نمیاد!!!
مشکلشون با آقای الهامی نیا اینه که دبیر مرد نمیشه داشته باشیم؟دبیر زبان پایه اول ها که مرده!!!!:))
فرقشون چیه؟ :rolleyes:

hamidreza96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
× هاشمی نژاد II
شهر
× مشهد
مدال المپیاد
× نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم
دانشگاه
× هرجا خدا بخواد

هاشمی نژادیا 1 فکر کنم خیلی از مرتضوی (فامیلش دقیق یادم نیست ولی معلم زیسته) حساب میبرین :D

سهراب تو کلاس المپیاد باهاش درگیر شده شنیدم ، شاخشو شکسته :))

Majids

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :
هاشمی نژادیا 1 فکر کنم خیلی از مرتضوی (فامیلش دقیق یادم نیست ولی معلم زیسته) حساب میبرین :D

سهراب تو کلاس المپیاد باهاش درگیر شده شنیدم ، شاخشو شکسته :))
سوم تجربی اینجا فک کنم نداریم که دقیق نظر بده، ولی خوب معلم خیلی خوبیه و کلا برا المپیاد و کنکور و اینا خیلی حرفه ای کار میکنه، ولی خوب میگن که یکم عصبیه شوخی هم نمیشه باهاش کرد... :-"

mahsun

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

هیچ کدوم از شما ها در مورد آقای استاد چیزی نشنیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیسته. (:|

hamidreza96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
× هاشمی نژاد II
شهر
× مشهد
مدال المپیاد
× نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم
دانشگاه
× هرجا خدا بخواد

به نقل از Majids :
سوم تجربی اینجا فک کنم نداریم که دقیق نظر بده، ولی خوب معلم خیلی خوبیه و کلا برا المپیاد و کنکور و اینا خیلی حرفه ای کار میکنه، ولی خوب میگن که یکم عصبیه شوخی هم نمیشه باهاش کرد... :-"

با سهراب شدیدا درگیر شده :D

آخه به هاشمی نژاد 2 ها توهین کرده سهرابم خونش به جوش اومده باهاش درگیر شده :))

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

کسی با آقای "مژدهی" فیزیک داشته تا حالا؟ میشناسیدش اصن؟!

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

سلام :-"
ببخشید دوستان این عربیو هر چی میخونم نمیگیرم :D
اگه میشه ی راهنمایی..چیزی بدین یا کمک کنین لطفا [-o< 8->
همه درسا رو خوندم الان بلدم ولی این عربیو انگار مخم باهاش نمیخونه :-?? X_X
ممنون میشم

Pouria.K

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
Tehran-Mashhad
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

این عربی لامصبو اینقدر همه ازش بد میگن و به خودشون تلقین میکنن که چیزی نمیفهمن بعدش اینجوری میشه ...
بابا دفاعی به اون مزخرفی رو میخونین و امتحان میدین ، دین و زندگی رو امتحان میدین ،جغرافی یا اجتماعی رو امتحان میدین ، عربی دیگه از اینا که دیگه مزخرف تر نیستش ! :-w
هییییچ ، چیزه سختی هم نداره ، 2 ، 3 دور دقیق بخونین و تمریناشو حل کنین ، خیلی راحت میتونین 20 بگیرین و توی تست درصد خوبی بزنین :)
یه بخش لغت و معنی هستش که خوب راهی جز خوندن نداره (مثل کلمات درس ادبیات و شعرای قدیمی وسختش هست که باید بشینین بخونین دیگه ...)
بخش قواعدش هم بنظر من خدایی چیز حادی نداره ، حداقل سال دوم چیز سختی نداره ... اونم 2 ، 3 دور بخونین ، تست بزنین و امتحانای مستمرتون رو حل کنین ، اونم فول میشین ...

+هیچ راه خاص و ویژه ای هم نداره جز خوندن !
++تلقین هم نکنین که نمیفهمین
+++ اینم بدونین تو کنکور ، یکی از درسایی که خیلی میتونه بکشونه شما رو بالا ، همین عربیه ، پس یکم سخت بگیرین به خودتون ، که بعد 4 تا تست ریاضی تو کنکور غلط زدین ، بگین عوضش عربی رو خوب زدم و جبران میکنه (چون خیلیا عربی رو مشکل دارن ... ;))

*جزوه سال دوم آقای نادری (دبیر سال سوم ما) هم اگه بگیری که خوبه ، تعریفشو شنیدم ، جزوه سال سومش هم که عالیه خدایی ... (;

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Pouria.K :
این عربی لامصبو اینقدر همه ازش بد میگن و به خودشون تلقین میکنن که چیزی نمیفهمن بعدش اینجوری میشه ...
بابا دفاعی به اون مزخرفی رو میخونین و امتحان میدین ، دین و زندگی رو امتحان میدین ،جغرافی یا اجتماعی رو امتحان میدین ، عربی دیگه از اینا که دیگه مزخرف تر نیستش ! :-w
هییییچ ، چیزه سختی هم نداره ، 2 ، 3 دور دقیق بخونین و تمریناشو حل کنین ، خیلی راحت میتونین 20 بگیرین و توی تست درصد خوبی بزنین :)
یه بخش لغت و معنی هستش که خوب راهی جز خوندن نداره (مثل کلمات درس ادبیات و شعرای قدیمی وسختش هست که باید بشینین بخونین دیگه ...)
بخش قواعدش هم بنظر من خدایی چیز حادی نداره ، حداقل سال دوم چیز سختی نداره ... اونم 2 ، 3 دور بخونین ، تست بزنین و امتحانای مستمرتون رو حل کنین ، اونم فول میشین ...

+هیچ راه خاص و ویژه ای هم نداره جز خوندن !
++تلقین هم نکنین که نمیفهمین
+++ اینم بدونین تو کنکور ، یکی از درسایی که خیلی میتونه بکشونه شما رو بالا ، همین عربیه ، پس یکم سخت بگیرین به خودتون ، که بعد 4 تا تست ریاضی تو کنکور غلط زدین ، بگین عوضش عربی رو خوب زدم و جبران میکنه (چون خیلیا عربی رو مشکل دارن ... ;))

*جزوه سال دوم آقای نادری (دبیر سال سوم ما) هم اگه بگیری که خوبه ، تعریفشو شنیدم ، جزوه سال سومش هم که عالیه خدایی ... (;
با تشکر از داداش پوریا عزیز :-"
ببین باو اون جغرافی و دفاعی و اینا رو میخونی و حفظ میکنی :) ولی قواعد ک نداره
این عربیم ک ماشالا پر استثناء
بعد دیگه همین قواعدش سخته دیه
معنی ک آسونه برادر...حفظیه اوناش
بعد جزوه نادری خیلیییییییی طولانیه :(
میگم این پسره بود ک معدبش 19:94 شد و تو جشن تولد چار نفر و اینا :-"
یادته؟از همون بپرس ببین فامیل اون استادی ک گف جزوه اش خوبه چی بود؟ :-/
یا شمارشو برام پ.خ کن با اسم کوچیکش
دست درد نکنه بازم

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Pouria.K :
این عربی لامصبو اینقدر همه ازش بد میگن و به خودشون تلقین میکنن که چیزی نمیفهمن بعدش اینجوری میشه ... بابا دفاعی به اون مزخرفی رو میخونین و امتحان میدین ، دین و زندگی رو امتحان میدین ،جغرافی یا اجتماعی رو امتحان میدین ، عربی دیگه از اینا که دیگه مزخرف تر نیستش ! :-w هییییچ ، چیزه سختی هم نداره ، 2 ، 3 دور دقیق بخونین و تمریناشو حل کنین ، خیلی راحت میتونین 20 بگیرین و توی تست درصد خوبی بزنین :) یه بخش لغت و معنی هستش که خوب راهی جز خوندن نداره (مثل کلمات درس ادبیات و شعرای قدیمی وسختش هست که باید بشینین بخونین دیگه ...) بخش قواعدش هم بنظر من خدایی چیز حادی نداره ، حداقل سال دوم چیز سختی نداره ... اونم 2 ، 3 دور بخونین ، تست بزنین و امتحانای مستمرتون رو حل کنین ، اونم فول میشین ... +هیچ راه خاص و ویژه ای هم نداره جز خوندن ! ++تلقین هم نکنین که نمیفهمین +++ اینم بدونین تو کنکور ، یکی از درسایی که خیلی میتونه بکشونه شما رو بالا ، همین عربیه ، پس یکم سخت بگیرین به خودتون ، که بعد 4 تا تست ریاضی تو کنکور غلط زدین ، بگین عوضش عربی رو خوب زدم و جبران میکنه (چون خیلیا عربی رو مشکل دارن ... ;)) *جزوه سال دوم آقای نادری (دبیر سال سوم ما) هم اگه بگیری که خوبه ، تعریفشو شنیدم ، جزوه سال سومش هم که عالیه خدایی ... (;
با تشکر از داداش پوریا عزیز :-" ببین باو اون جغرافی و دفاعی و اینا رو میخونی و حفظ میکنی :) ولی قواعد ک نداره این عربیم ک ماشالا پر استثناء بعد دیگه همین قواعدش سخته دیه معنی ک آسونه برادر...حفظیه اوناش بعد جزوه نادری خیلیییییییی طولانیه :( میگم این پسره بود ک معدبش 19:94 شد و تو جشن تولد چار نفر و اینا :-" یادته؟از همون بپرس ببین فامیل اون استادی ک گف جزوه اش خوبه چی بود؟ :-/ یا شمارشو برام پ.خ کن با اسم کوچیکش دست درد نکنه بازم

• لایک
امتیازات: 3p d

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

به نقل از Cristiano Ronaldo :
با تشکر از داداش پوریا عزیز :-" ببین باو اون جغرافی و دفاعی و اینا رو میخونی و حفظ میکنی :) ولی قواعد ک نداره این عربیم ک ماشالا پر استثناء بعد دیگه همین قواعدش سخته دیه معنی ک آسونه برادر...حفظیه اوناش بعد جزوه نادری خیلیییییییی طولانیه :( میگم این پسره بود ک معدبش 19:94 شد و تو جشن تولد چار نفر و اینا :-" یادته؟از همون بپرس ببین فامیل اون استادی ک گف جزوه اش خوبه چی بود؟ :-/ یا شمارشو برام پ.خ کن با اسم کوچیکش دست درد نکنه بازم
یه احساسی بهم میگه اینجارو هم با انجمن مشاوره تحصیلی هم انجمن جزوات درسی هم پیغام خصوصی(قبلا ورزش هم مشاهده شده بود) همرو با هم یجا اشتباه گرفتید! :د

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

یه احساسی بهم میگه اینجارو هم با انجمن مشاوره تحصیلی هم انجمن جزوات درسی هم پیغام خصوصی(قبلا ورزش هم مشاهده شده بود) همرو با هم یجا اشتباه گرفتید! :د
ببخشید من از بچه ها پرسیدم برا این کار چی کار میکنن
نوید دقیقا بحث اینجا باید حول چی باشه؟
یا مثلا حول .... ؟
فک نکنم اشتباه باشه ها

بالا