Roksana-Khanom
کاربر نیمهفعال
![](/forum/styles/stars/0050.gif)
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- شیمی پلیمر
پاسخ : سمپادی های مشهد
حذف
حذف
موافقم.نه در حد آشپزخونه و رستوران گرفتن ولی این که یه افطاری درست کنیم(حالا نه در این حد ولی خب!)به نقل از mortez76 :من به نظرم یه اشپزخونه رستورانی یا جایی رو بگیریم بعد از ظهر و بعد ظهر و اینا بریم هم میتینگ باشه و هم غذا بپذیم و بسته بندی و اینا !بعدش ا
واسه افطاری ببریم و بدیم به کودکان بی سرپرست یا خانه سالمندان یا ..
هم خیره . هم فانه . هم میتینگه
جدی جدی طبیعت هم خوبه ها.اون پیشنهاد قبلیتون(کوه) هم خوبه.به نقل از Fitz William . Darcy :پ.ن: فکر نـکنم رفتن تو طبیعت و قدم زدن و خیلی کارای دگ ک شاید بشه انجام داد، انقدر بی فایده باشه که .. !!
نه.خواهشا نه!به نقل از Maryam.R :اینجور که معلومه کلا 20 نفر هم پایه نیستن
کلی جا برای 20 نفر هست
مثلا پارک ملت
به نقل از Zeinab.N :موافقم.نه در حد آشپزخونه و رستوران گرفتن ولی این که یه افطاری درست کنیم(حالا نه در این حد ولی خب!)
جدی جدی طبیعت هم خوبه ها.اون پیشنهاد قبلیتون(کوه) هم خوبه.
نه.خواهشا نه!![]()
به نقل از نــيما :آره خب ! خیلی هم خوبه اتفاقا ! قبلا هم بچه ها برنامه ی میتینگ های مختلف و صرفا برای دور هم بودن گذاشتن . شاید این مشکل از من باشه که نمیتونم برای این موراد برنامه ریزی انجام بدم . :)
پارك ملت ميتينگ بذارين كه سر دو سوت مامورا جمتون ميكنن...مامور بازارا جديدا پاركا.ولي كوهستان پارك خوبه.با مترو هم راحت ميشه رف...به نقل از Maryam.R :اینجور که معلومه کلا 20 نفر هم پایه نیستن
کلی جا برای 20 نفر هست
مثلا پارک ملت
به نقل از کوزت :بده امیر برنامه ریزی کنه
تو هم سنگین رنگین میای میری
مسئولیت قبول نکن![]()
پارسال تابستون همین موقع یه میتینگ گذاشتیم پاکسازی طبیعت پارک خورشیدبه نقل از Lily Delicated :آشغال جمع کردن چیه؟! پاک سازی طبیعت
اگه همه موافق باشن برنامه پاک سازی هم میذاریم ولی پاک سازی با میتینگ فرق داره.
این کیه؟به نقل از G.MM :بابا گفتم که امیررضا تاپیکو میزنه دیگه ول میکنه اصلا پیگیری نمیکنه :/
به نقل از A F S H I N :اوه ، امیررضا ناراحت شد![]()
من قبلا هم گفتم ، باز هم میگم ، خودتون رو ازیت نکنین ، میتینگی گذاشته نمیشه !
+ یک عده هستن که پایه میتینگ هستن ، اونا به بهانه ها و شرایط مختلف برنامه ی خودشون رو میزارن و میرن و میگردن ، بدون این که من و شما با خبر بشیم !![]()
میگم بریم جایی که بچه های بی سرپرست یا بد سرپرست رو نگه میدارن؟(اسمش چی بود!؟!به نقل از امــیـــررضـــا :در ضمن من دوتا میتینگ گذاشتم که برگذارم شد ... مخصوصا اون خونه سالمندان
خیلی هم خوب بود
به نقل از امــیـــررضـــا :پارسال تابستون همین موقع یه میتینگ گذاشتیم پاکسازی طبیعت پارک خورشید
اییینقد دختر و پسرا خجالت کشیدن که یه کلام با هم حرف نزدن
ای بابا ، حالا من میخوام طبیعیش کنم چرا گیر میدی ؟به نقل از امــیـــررضـــا :الهی بگردم
هیشکی دعوتت نکرد ؟
![]()
در ضمن من دوتا میتینگ گذاشتم که برگذارم شد ... مخصوصا اون خونه سالمندان
خیلی هم خوب بود
یعنی چون بقیه دارن ماهم باید تاپیکمون بدونه پست نباشه؟به نقل از Pouria.K :شما 2 مورد ، چیزی مهم تر از این بحث ما بگی ، قبول :-|
میتینگ گذاشتن ، در تمام شهر ها و استان ها ، در همین تاپیک شناخت اولش شروع میشه دیگه
× با این تفاوت که بقیه شهر ها و استان ها آخرش میرن میتینگ ، ما فقط حرفشو میزنیم :د
یک هفته زمان زیادی نیست ، شاید با یک ماه حرف زدن به نتیجه برسیم !به نقل از رتبه ی یک کنکور سراسری تجربی 1394 :خب یک هفته اس فکر کنم که دربارش دارین حرف میزنین
اگر موضوعی هستی خب بگین اگر هم که نیست خب پس به همین بحث ادامه میدیم !به نقل از رتبه ی یک کنکور سراسری تجربی 1394 :موضوهای زیادیه برای حرف زدن ولی من نمیدونم![]()
الان من فکر میکنم همین تاپیک مخصوص همین صحبت هاست !به نقل از رتبه ی یک کنکور سراسری تجربی 1394 :#همچنین میتونین یک تاپیک مخصوصه این بحث بزنین!یه جایی مخصوصش هست
شما حاضر هستین مسولیت این موضوع رو قبول کنین ؟به نقل از رتبه ی یک کنکور سراسری تجربی 1394 :باید یکی مسولیت قبول کنه و همچنین همه قبولش داشته باشن
شما میتونین برنامه ای بزارین زودتر از نمایشگاه کتاب ؟به نقل از رتبه ی یک کنکور سراسری تجربی 1394 :به هر حال اگه اینجوری پیش برین تا نمایشگاه بعدی جایی نمیرین![]()