سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از Mysterious Quéèn :
كلاس جمع بندى شيمى كنكور آقاى شكفته براى پسرا تو مكان خاصى برگزار مى شه؟
بچه هايى كه باش كلاس نداشتن هم مى تونن برن؟
منظورت از کلاس چیه؟! جلسه های جمع بندیِ همایش طور که ندارن آقای شکفته. فقط یه سری کلاس جمع بندی هس که خودشون خیلی بی سروصدا برگزار میکنن برای یه سری افراد خاص :-" و یه سری کلاس هم هست که برای دانش آموزای خودشون میذارن و تاکید اکید هم دارن که هیچکس جز دانش آموزای خودشون نیاد و حتا تست ها و جزوه های این جلسات هم به هیچ عنوان دست افراد دیگه نیفته! :-" تا جایی که من اطلاع دارم جلسه ی جمع بندی دیگه ای نمیذارن :-"

به نقل از Fateme.RMA :
منظورت از کلاس چیه؟! جلسه های جمع بندیِ همایش طور که ندارن آقای شکفته. فقط یه سری کلاس جمع بندی هس که خودشون خیلی بی سروصدا برگزار میکنن برای یه سری افراد خاص :-" و یه سری کلاس هم هست که برای دانش آموزای خودشون میذارن و تاکید اکید هم دارن که هیچکس جز دانش آموزای خودشون نیاد و حتا تست ها و جزوه های این جلسات هم به هیچ عنوان دست افراد دیگه نیفته! :-" تا جایی که من اطلاع دارم جلسه ی جمع بندی دیگه ای نمیذارن :-"
منظورم همون كلاساى همايش طوره كه پارسال واسه ما گذاشتن، دقيقاً هم تاكيد بر بى سرو صدا بودن و اينا داشتن و ... :-"
آخه من شنيدم بچه ها باش كلاس مى گيرن برا جمع بندى. خودش هم گفته بود پارسال. :-"

به نقل از Mysterious Quéèn :
منظورم همون كلاساى همايش طوره كه پارسال واسه ما گذاشتن، دقيقاً هم تاكيد بر بى سرو صدا بودن و اينا داشتن و ... :-"
آخه من شنيدم بچه ها باش كلاس مى گيرن برا جمع بندى. خودش هم گفته بود پارسال. :-"
واسه ما همایش طور نبود :-" کلهم 30-35 نفر بودیم :-"
بله اون کلاسا که مشهورن به کلاسای زیرزمینی آقای شکفته :)) پارسال برای اون کلاسا خودشون تماس گرفته بودن با یه سری از بچه ها :-" بعد بقیه هم مطلع شده بودن و متقاضی شده بودن برای رفتن و خب ایشون هم قبول کردن :-" اینجور کلاسا تو دفتر خودشون برگزار میشه :-"

به نقل از Fateme.RMA :
واسه ما همایش طور نبود :-" کلهم 30-35 نفر بودیم :-"
بله اون کلاسا که مشهورن به کلاسای زیرزمینی آقای شکفته :)) پارسال برای اون کلاسا خودشون تماس گرفته بودن با یه سری از بچه ها :-" بعد بقیه هم مطلع شده بودن و متقاضی شده بودن برای رفتن و خب ایشون هم قبول کردن :-" اینجور کلاسا تو دفتر خودشون برگزار میشه :-"
ما هم ٢٠ نفر بوديم. منظورم از همايش از نظر تعداد نبود، از نظر سبك بود. :-"
به نظرت الان چند نفر بخوان باش كلاس بردارن و اينا واسه جمع بندى مى شه؟

به نقل از Dew :
به نظرت الان چند نفر بخوان باش كلاس بردارن و اينا واسه جمع بندى مى شه؟
اگه دانش آموز خودشون نباشن یحتمل سخت قبول میکنن :-" ولی خب زنگ بزنن صحبت کنن دیگه :-"

رضا صادقی رو کیا شرکت میکنن؟ ;;)

مَن میگم کنکور که تموم شد بیاید کنکوری های عزیزتون ـو ببرین گردش^-^

×چرا هیشکی به نظریاتِ من احترام نمیذاره؟:-"

یه بند از قوانین میگه : از بحث های شخصی مثل اینکه فلان کلاسو برم یا نرم به شدت پرهیز کنین مگر اینکه مطمئن باشید بقیه هم از این بحث سود میبرن و همچنین میتونید این بحثارو در انجمن مشاوره تحصیلی مطرح کنید.
لطفا رعایت کنید دفعه بعد بدون اخطار پست ها پاک میشن :-"

دبیر زیست پیش فرزانگان یک کی هست؟

به نقل از ناهیـــــــد :
دبیر زیست پیش فرزانگان یک کی هست؟
خانوم شایگان :-"

میگن شاید سال دیگه آقای بصیری و قاضیو نیارن واسه ما :(( :(( :((دلم واسه سوم تجربیای فرزانگان یک میسوزه :-w

به نقل از خوشحال :
میگن شاید سال دیگه آقای بصیری و قاضیو نیارن واسه ما :(( :(( :( (دلم واسه سوم تجربیای فرزانگان یک میسوزه :-w
جرا نباید بیارن!؟

حالا آقای بصیری رو اطلاع ندارم ولی آقای قاضی هرجا رو بیخیال بشه و به هم بزنه کلاسو بیخیالِ فرزانگان یک و هاشمی نژاد یک نمیتونه بشه خیالتون راحت :))

آقای مختاری نامی نمیشناسید دبیر زیست :-؟

به نقل از رقیب سرسخت پرسیل در چربی زدایی؛؛) :
یه بند از قوانین میگه : از بحث های شخصی مثل اینکه فلان کلاسو برم یا نرم به شدت پرهیز کنین مگر اینکه مطمئن باشید بقیه هم از این بحث سود میبرن و همچنین میتونید این بحثارو در انجمن مشاوره تحصیلی مطرح کنید.
لطفا رعایت کنید دفعه بعد بدون اخطار پست ها پاک میشن :-"
الان همه داریم فیض میبریم...خوبه؟؟؟
مدیوونی اگه فک کنی اسپمه

به نقل از خوشحال :
کلا دبیرای همه پایه ها قرارع عوض یشه
امکان نداره چنین چیزی خب :-" مثلن شما اگه تونستین خانوم حداد رو از اون مدرسه پرت کنین بیرون من اسممو عوض میکنم :))
ولی حالا دور از شوخی، چنین اتفاقی خیلی غیرمحتمله. دبیرای بچه های پیش الان بهترینای مشهدن. صدای بچه ها درمیاد اگه هرکدومشون بخوان عوض شن.

به نقل از خوشحال :
میگن شاید سال دیگه آقای بصیری و قاضیو نیارن واسه ما :(( :(( :((دلم واسه سوم تجربیای فرزانگان یک میسوزه :-w
از این شایعه ها زیاد پیش میاد ولی همش الکی مثلا نه :))

البته شنیده شده که به اقای بصیری اموزش پرورش دیگه مجوز نمیده و اینا :-"
حالا مگه همین یدونه دبیر زیست تو مشهده؟ :-"
والا من از بعد عید هر بار کلاس زیست چهارما رو دیدم گفتن بصیری نیومده این جلسه :|

کلا بصیری عادت داره به نیومدن.
خانم حداد از بچه های ما فراریه :))اگرم سال دیگه باشه پیش بر نمیداره :))

Back
بالا