پاسخ : سمپادی های مشهد
سلام دوستان
من یه نظری دارم راجبه دبیرایه کنکور وفقط نظره
من کلاس زیست بابصیری داشتم نمیدونم چرا بعضیامیان تعریفشو میکنن؟!!یارواومده میگه "کنکورتون پره از چند گزینه ای و جاخالی"
یارو ماروعید کشونده کلاسش بعد پیچوند رفت
بعله کلاس خصوصی ای که قراربود تودفترش باشه پوله 10 نفروگرفتو4نفراورد سر کلاس و مابقی پولوبرنگردوند..مام پول دادیم اونجامون میسوزه نمیایم کلاس بزاریم بگیم بصیری بصیری
این اقا ادعاش میشه المپیادی بوده بعد نمدونه rna polچندتانوکلوتید توش جا میشه...این اقا میگه ژنتیک درس میده اما کو؟!!تک تک قسمتهایی که خارج از کتاب گفته رو دارم که یه سال هم سوال نیومده و نمیاد
))طرف رو خط کتاب تسلط نداره اومده میگه جمع بندی و طرح نوروگلیاش خیلی خوب بود
| ایشون روزه اول دوره گفت "سه روز عیدتون مال ماس"بعد توعید بجا 2جلسه 1جلسه واستاد بعدشم گفت هرررری..جدااز این که وسط سال اومد گفت "ما طرح جامع نوروگلیایه 3 مرحله ای داریم"و اون سه روزی که وعده داده بود رو پیچوند...یه ماه مونده به کنکور کلاس داشتیم بعد رفتم دفترش میگن "کلاس کنسله کارگاه ریاضی برا دختراس"
میگن"اس ام اس دادیم بهتون"شب بعدش اس ام اس اومد..."روش ما برای حل سوال خواندن ذهن طراحه" این حرف شبیه اینه قبل کنکور بگیم"بچه ها امسال حتما 50تاسوال زیست دارین"
))امار قبولیه این اقا کجاس؟بالاترین درصدی که توسط دانش اموزانه ایشون زده شده 97عه اماسالانه چندتادانش اموز دارن ایشون؟!!!!پولمون که هیچی انگار صدقه دادیم,وقتمون چی؟چرا الکی میان میگن بصیری بصیری؟چرا دوست دارید دیگران توچاهی که خودتون رفتید برن؟یکم واقع بین باشید امسال هیچ کس و هیچ کلاسی کمک نمکنه مگر این که خودتون جر بدید خودتونو..برید ببینید رتبه های دورقمی و تک رقمی از روستا با چندتا بصیری قاضی محمدی شکفته شاکریان و... داشتند؟اگه واقعا مبحثی رو نمفهمین برید مبحثی کلاس بگیرید.رتبه 38 کنکور سال 92 یا 90 میگفت من برای هر درسی 1 کتاب کمک اموزشی داشتم!!!!نمیدونم این چه جویه که ملت دوس دارن دوموتوره برن جلوووقت تلف کنن(منظورم دبیره نه این که کتاب نخرین چون مثلن برای زیست واقن نیازه)
امیدوارم بدردتون بخوره چون من خودم ازهمین ها ضربه خوردم