به ما گفتن قراره بیاد همچنان!به نقل از نــــگــــین :الان بحث سر خوب بودن یا نبودن آقای قاضی نبودا
شلخته نه ولی بعضی وقتا احساس میکنم خیلی رو هوا میگه.
به نظر من پا به پاش پیش رفتن خیلی خوبه ! دینامیکش رو من همراه با کلاس رفتم واقعا خوب بود ! البته فک کنم دینامیک نقطه قوتش ه.
من میخوام بدونم فرز یک و هاشمی نژاد برای فیزیک الان میخوان چیکار کنن ؟ مدرسه معلم جایگزین میکنه ؟ اصن چطور شد که اینجوری شد ؟ =|
پاساژ مهتاببه نقل از zahra-dmd :سلام بچه ها
میشه یک کتاب فروشی معرفی کنید که کتاب درسی تک بفروشه، خعلی واجبه
انتشارات یاس میدون سعدی یا پاساژ مهتاب دارن؟!
دبیر ازاد مگ کشکه ک مجوز بگیره؟به نقل از S & S :آقای قاضی برا فرزانگان یک میاد و مجوزش رو هم گفتن که اداره داده
احساس میکنم اینکه میگن نمیاد یک شایعست فقط
یعنی خودش به همه گفته اداره مجوز نداده در حالی که مدیرمون مجوزش رو از اداره گرفته
فازش رو نمیدونم چیه
توهین نیست که..راست میگن..مگه همه در کل کشور اقای قاضی دارن؟تازه درصداشونم خیلی خوبه...خلاصه خودتونو درگیر حواشی ک ای فلان مدرسه اقای فلانیو گرفته بدبخت شدیم رفت:/..بچسبین ب کتاباتون..به نقل از Mohadde3tii :سلام
بحث میکنین بکنین ولی به کسی بی احترامی نکنین(مخاطب بالایی)
#تذکر
مرسی
منم قبول دارم این و مهم خوده فرده من منظورم به لفظ "قاضی دیگه کیه "بود چون توهین امیزهبه نقل از MHO :توهین نیست که..راست میگن..مگه همه در کل کشور اقای قاضی دارن؟تازه درصداشونم خیلی خوبه...خلاصه خودتونو درگیر حواشی ک ای فلان مدرسه اقای فلانیو گرفته بدبخت شدیم رفت:/..بچسبین ب کتاباتون..