پاسخ : سمپادی های مشهد
وااااااااااااااااااااییییییییییییییی!!!!!!
یه مسئله ی خیلی مهمیه به نظرم مربوط به سمپاد مشهد!
آقای X (دبیر دیفرانسیل) رو می شناسین؟ بنده خدا فکر کنم یه مقدار کم داره!
یه بار من داشتم سر کلاس بدنم و می کشیدم
گفت چه خبرته شما؟ یه لحظه موندم چی بگم، بعدش گفتم : کش و قوس می دم.
بعد گفت:برو بیرون!
من: :-\ (واسه چی؟)
بعد دستم و گرفت انداختم بیرون! X-( ا
(در طول عمرم این دومین باره که از کلاس بیرونم می اندازن ، دفعه ی قبلی هم نامردی بود :-s )
زنگ تفریح باهاش صحبت کردم و ماجرا تموم شد.
حالا مسئله ی اصلی این نیست و این قضیه چندان واسه ام مهم نیست.
ماجرای اصلی:
هفته ی بعدش که با آقای X کلاس داشتیم کلی حرف و بحث و ... شد و ایشون به دلایل مختلف به چند نفر گیر داده ان، بعد یکی از بچه ها در مورد هم ارزی یه سوال پرسید و ایشون توضیح داده ان که این مسئله رو واسه کنکور حفظ کنین بعد از کنکور کسی دیگه این و ازتون نمی پرسه.
یکی از بچه ها: چرا استاد، از رستگار رحمانی پرسیدن.
استاد X : کی؟
دانش آموز: رستگار رحمانی. :-ss
بعد آقای X یه لگد تو شیکم دانش آموز گرامی زده ان و تکرار نمودند: رستگار رحمانی؟ سپس چند تا مشت توی صورت (یه لحظه عینک اون بنده خدا داشت بین دستای استاد جا به جا می شد.) این جا دیگه بچه ها سرشون و پایین انداخته ان، بعضیا از ترس و بعضی از دلسوزی. ولی صدای ضربات تا ده ثانیه ادامه داشت تا این که دانش آموز مورد نظر با چند تا اردنگی از کلاس به بیرون پرتاب شد و پشت سرش آقای استاد داد زده ان: مرتیکه ی **** به رتبه ی رستگار رحمانی شک کرده بوده ان! ***.
بعد استاد هم به دفتر رفتند و ... و بعد از مدتی هم دانش آموز و هم استاد X به کلاس برگشتن
آقای X هم مثلا می خواستن بگن که شما خیلی چرت و پرت می گین و حرفای مسخره ای سر کلاس می زنین، (عذر می خوام که این بخش رو تعریف می کنم) گفتن که، مثلا من اگه بخوام *** خودم و بخارونم اشکالی نداره؟ شما چیزی نمی گین؟
و بعد خودشونو خاروندن و پای گرامی رو بالا بردن و گفتن بچه ها ببینین!! :-\ دیگه این جا بچه ها خجالت کشیدن و سرشون و پایین انداختن!
نکته ی جالب ماجرا اینه که هیچ کس (مطلقا) از دانش آموز معذرت خواهی نکرد، در صورتی که همه حتی خود استاد هم می دونستن که مقصر اصلی کیه!
زنگ بعدی هم دبیر فیزیک اومد از احترام به معلم و بزرگ تر و ... O0 صحبت کرد که به نظرم در اون ماجرا خیلی نادیده گرفته شده بود!