• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از G.MM :
فقط سعی کنین این میتینگ مثل همایش فرزانگان 4 نشه :-<
همایش خیلی خوبی بود ولی آخرش گفتن میتینگه که نمیدونم چرا بهم خورد :-<
لازمه در مورد این توضیح بدم! اون، همایش فیزیک بود؛ نه برای میتینگ. بعد قرار بود میتینگ موقع آزمایش ها باشه که اصلا تایم مناسبی نبود و اصلا از اول، ایده ی میتینگ تو یک همایش علمی که از طرف مدرسه برگزار میشه، زیاد جالب نیست... .
ولی این قراره واسه میتنیگ و وسطش هم معرفی بنیاد کودک باشه، پس برنامه ریزی هایی که براش انجام میشه، باعث میشه که یه میتینگ خوب از کار در بیاد ;)

× یادی بکنیم از کنکوری های عزیز، موفق باشید دوستان ;) /m\

بابا تهران دارن میرن کوهو سینما شما میخواین همایش بذارین؟
عمرا تعداد به ده تا نمیرسه...

درباره میتینگ باید بگم

الان سالهاست ما دنبال ی میتینگ درست درمون در

کافی شاپی

جایی

سینمایی

شامی

ناهاری

درست و حسابی میگردیم (سالها: شش ماه)

باو کافه کتاب بد نیست

اما به قول دوستان 20 نفر آدم ضایعست بریم

ب نظرم:

1. یکی از کافی شاپای بزرگ مشهد رو پیدا کنید اونجا هم خوبه

2. سینما هم (با استفاده از ایده تهرانی ها) گذشته : هویزه

باز هم دوستان تصمیم گیرنده هستند

همایش ایده خوبیه به شرطی که رنگو بوی همایشو نداشته باشه :-??
مثلا:
مناظره های گروهی داشته باشیم در مورد موضوهای پیشنهادی مث سمپاد سمپادیا و...
بازی و مسابقه
بیشتر شناختن همدیگه و...
ایده کافی شاپ جالب نیس ممکنه خیلی شلوغ بشه و میتینگ بهم بخوره.سینما خوبه به شرط اینکه نقد فیلم رو بعد از دیدن اون تو یه فضای دیگه داشته باشیم.و فرصتی هم برای حرف بیشتر!

میتینگه دیگه مناظره رو بیخی

سینما هم هویزه کافی شاپش هست

در ضمن حالا با بیست نفر تو کافی شاپ کنار میایم

نگران نباشید

به نقل از Pop Boy :
بابا تهران دارن میرن کوهو سینما شما میخواین همایش بذارین؟
عمرا تعداد به ده تا نمیرسه...

من برای جلسه ای که میخواستم با تعداد خیلی محدودی برگزار کنم و هماهنگی هاش رو با چند تا تماس و پیگیری انجام دادم 7 نفر رو آوردم ! حتی خانم ~Dr.Shariati~ از قوچان برای این جلسه تشریف آوردن مشهد ...

میدونی چقدر تعداد مراکز سمپاد مشهد و دانش آموزان و فارغ التحصیل هاش زیاد هست ؟ 4 تا مرکز فرزانگان و 3 تا هاشمی نژاد فعال هست ... واقعا فکر میکنی از هرکدوم از این مراکز که حداقل با احتساب راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهی هر مرکرزی حداقل 700 دانش آموز داره که در مجموع میشه حداقل 5 هزار دانش آموز و تازه فارغ التحصیل های این مراکز و شاید حتی خانواده هاشون و ... 200 نفر نمیشه جور کرد ؟! :دی

سخت هست ، اما بخواید امکان پذیر هست . :دی

اگر بخواد کاری هم انجام بشه مطمئن باشین به اندازه ی کافی همه ی جوانبش سنجیده میشه ...

ما داریم از تجارب زیادی واسه برگزاری این همایش استفاده میکنیم . از تجربه برگزاری همایش کشوری رضا صادقی ، همایش فیزیک ، و همینطور تجارب ارزشمند نوید و فریده و دوستانی که در برگزاری میتینگ های قبلی زحمت کشیدن .

موضع همایش اون وقت چی؟؟؟

من اسم همایش رو از این جهت گفتم که بدونید قراره با سایر میتینگ ها از لحاظ تعداد و شکل و شمایل کمی متفاوت تر باشه .
اما خب شاید اسم همایش زیاد مناسب نباشه ، اجلاس ، گردهمایی یا ... :دی

موضوع ها رو گفتم یه تعدادی رو صفحه قبل ، خودتون میتونید موضوع هم پیشنهاد بدید . داریم نظر سنجی میکنیم دیگه فعلا ... ;D

ب نظرم هر دو لازمه

اولا در اجلاس نمیشه زیاد با هم باشیم و بخندیم و بشناسیم و بحرفیم تعداد بالاست

دوما میتینگ اون شکلی هم زیاد سود بدردبخور نداره ک یه چیزی اضاف کنه

اما دومی واجب تره تا اولیه

.. خب راستش من نظرم اینه اگر همایشی اینطوری هم قراره باشه، چون کار کمی نـیس و زمان بره؛

میشه منافاتی نـداشته باشه با یه میتینگ دیگه از مدلی که بچه ها میگن و هردوشون باشن ؟! :-??

درباره کافه کتاب که پیشتر نظرمو گفتم؛ درباره سینما هم بعنوان یک میتینگ خیلی نظر خوبی نـدارم!! چون صرف رفتن و نشستن برای دیدن فیلم و بعدشم تموم!؟ خب اینو که میشه خارج از یک برنامه میتینگ هم انجام داد!! :)

پ.ن: کلا تا حالا کجاها رفتین؟! 8-^

.

Back
بالا