• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

علاقه مندان ب همایش رضا صادقی میتونن ب لینک زیر مراجعه کنند

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,103194.0.html

poster.jpg

- برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنین .
- اگر مدارستون همکاری لازم رو نداشتند ، نگران بحث سرپرست و گواهی مدرسه نباشید .
- این اطلاع رسانی فقط قراره در بعضی از مدارس برتر مشهد انجام بشه ، به مدارس دیگه این موضوع رو منتقل نکنید .

به نقل از mortez76 :
چی شد بالاخره فردا تعطیل شد یا نه ؟؟؟؟؟
ها
ی سانت برف نیونده ولی تعتیل
نمیدونمم چرا :))
خداکنه این روندشون فقط برا پنشنبه ها نباشه
اصن همیشگی باشه

اول خوشآمد به همه اونایی که تازه اومدن
بعدش
به نقل از R @ Y :
تا جایی ک من شنیدم واسه الودگی هوا بوده ;)
اره برا الودگی هوا بوده اما من هنوز تو کف موندم
قبوله که دیروز هوا الوده بود اما امروز که هوا خوب بود اخه چرا شماها تعطیل شدین؟ اره؟ X-( X-( X-( X-( X-(
+
اولیا و دومیا به پست نیما بالای صفحه توجه کنن خععععلی خوبه

میشه امید داشت شنبه هم تعطیل بشه ؟ :-"

به نقل از G.MM :
میشه امید داشت شنبه هم تعطیل بشه ؟ :-"
اگه بشه که من ماهم خوشحال میشیم اما از خوش شانسی :-" :-"منه که عمرا

بچه های هاشمی نژاد 2 :دی.(اشاره خاص به سوم راهنمایی ها )همکلاسی ای به اسم علیرضا غلامی دارید آیا.این تو مدرسه ما بود اومده مشد هاشمی نژاد 2.بعد من شمارشو ندارم ازش خبر بگیریم.خواستم اگه کسی هست سلامه منو بش برسونه

دوستان من یه توضیحات تکمیلی ای در رابطه با این مسابقه بدم ...

1 - به همه ی تیم های شرکت کننده لوح سپاسی از طرف دانشگاه فردوسی به خاطر حضورشون اهدا خواهد شد .
2 - از آیین نامه ی مسابقات نترسید . ممکنه کمی آیین نامه سخت باشه که علت و هدف اصلی از اون جذاب تر شدن مسابقه هست . اما قطعا بدونید هیچ گروهی نمیتونه به همه ی امتیازات و ملاک های مطرح شده دست پیدا کنه و امتیاز کامل بگیره !!
3 - از رقابت با تیم های دانشجویی نترسید ، به جرعت میتونم بگم که شما ها به مراتب میتونید توانمند تر از اون ها ظاهر بشید .
از دلایلش هم این هست که برای شرکت توی این مسابقه به دانش مهندسی خاصی نیاز نیست که شما به خاطر اون نتونید رقابت برابری انجام بدید
4 - جوایز نفرات برگزیده قطعا ارزش وقت گذاشتن و فعالیت رو خواهد داشت . سال گذشته مجموع جوایزی که به تیم های برگزیده (3 تیم اول ) داده شده نزدیک 500 هزار تومان بوده که این رقم امسال قطعا بیشتر خواهد بود . علت اعلام نشدن دقیقش به خاطر این بود که در تلاشیم با اسپانسر گرفتن جوایز رو بتونیم افزایش قابل ملاحظه ای بدیم .
5 - هزینه ی ثبت نام تقریبا تماما صرف هزینه های اجرایی برگزاری مسابقه برای هر تیم ، مثل پذیرایی ها ، لوح ها ، کارگاه آموزشی و ... خواهد شد . به عبارت دیگه تلاش شده حداقل هزینه ممکن از گروه های شرکت کننده گرفته بشه و بدونید به هیچ عنوان هزینه ثبت نام بالا نیست .

Back
بالا