- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- کامپیوتر - معماری کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های مشهد
من دیگه حرفی ندارم !
+ کارگاه پایین یک نقطه هایی گوشی آنتن میده باید بدونی کجا واستی ، الان هم آزمایشگاه پایین خیلی فرق کرده ، یکسره داره توش کار میشه و ربات درست میشه !
اینترنت داره به سرعت 4 مگ میشینیم اونجا دانلود میکنیم !به نقل از Lily Delicated :من گول نمیخورم! هم کارگاه رباتیک طبقه سوم رو دیدم،هم زیرزمین. اونجا حتی موبایل آنتن نمیده! اون موقع هم که من میومدم هیچ امکاناتی نداشت. یه چسب حرارتی داشت تو کل کارگاه که اونم خراب بود، زدم به برق اتصالی کرد خودم و کل کارگاه رفتیم هوا!
سعی نکنید منو اینجوری گول بزنید![]()
من دیگه حرفی ندارم !

+ کارگاه پایین یک نقطه هایی گوشی آنتن میده باید بدونی کجا واستی ، الان هم آزمایشگاه پایین خیلی فرق کرده ، یکسره داره توش کار میشه و ربات درست میشه !

جزو هاش که حرف نداره. واسه کسی که سر کلاسش نبوده یا بوده و گوش نکرده جزوه هاش صرفا چند صفحه متن بی معنیه ولی اگه سر کلاسش گوش کرده باشی جزوه هاش عالیه و در عین اختصار همه چیو در بر میگیره. راحت بگم، جزوه های هر مبحثش 10 صفحش مثلن، ولی تستی نیس که نتونی روششو تو جزوه پیدا کنی!
سینماتیکش اگه روش نمودارو "مسلط" بشین تستی نیس که نشه باهاش حل کرد! دینامیکشم واقعا مفهومی درس میده. موج و نوسان نیز هم!
اگه همزمان با تدریس داشتیمش وضعیت فرق میکرد!