• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از خوشحال :
محل برگذاری آزمونای گزینه۲کجاست؟
موقعی که رفتی ثبت نام کردی حوزه مشخص نکردن واست؟! باید بهت زنگ بزنن بگن خودشون :-"

در مورد اقای شکفته این که ایشون واقعا از رو اصول درس میدن :)
شیمی پیش خیلییی مفهومیه و واقعا به متخصصش نیاز داره

سمپادی های مشهد/ نمایشگاه کتاب

ازونجا که من از آخر این هفته تا اواخر هفته بعد نت نـدارم و خیلی کمتر میام اینجا برا همین => خواستم الان بگم؛ اگ همتی هس واقعا، یه تاپیک برای میتینگ احتمالیِ نمایشگاه کتاب بزنیم هرچه زودتر و برررسی کنیم موضوع رو !

زمان برگزاری نمایشگاه هم ؛ جمعه 2 آبان _ تا _ جمعه 9 آبان هستش.

پ.ن: بهرحال اکثرا نمایشگاه رو خواهند رفت فردی یا با دوستانشون و .. ، مسئله جمع شدن این گروه ها در زمان و مکان خاصه.

.

پاسخ : سمپادی های مشهد/ نمایشگاه کتاب

به نقل از Fitz William . Darcy :
ازونجا که من از آخر این هفته تا اواخر هفته بعد نت نـدارم و خیلی کمتر میام اینجا برا همین => خواستم الان بگم؛ اگ همتی هس واقعا، یه تاپیک برای میتینگ احتمالیِ نمایشگاه کتاب بزنیم هرچه زودتر و برررسی کنیم موضوع رو !

زمان برگزاری نمایشگاه هم ؛ جمعه 2 آبان _ تا _ جمعه 9 آبان هستش.

پ.ن: بهرحال اکثرا نمایشگاه رو خواهند رفت فردی یا با دوستانشون و .. ، مسئله جمع شدن این گروه ها در زمان و مکان خاصه.

.

خب ميام اگه چهارم ابان باشه :)

یه قضیه ای در مورد این میتینگ نمایشگاه هست این که نصف افرادی که میگن هم نمیان.
دو دفه داشتیم تا حالا دفه اولش که من تنهایی درست کردمش که اصن دخترا نیومدن و یکی دوتا بودن که پیچوندن،پسرا هم که خود رفقا بودیم که خب اصن نیاز نبود میتینگ و فیلان و بیسار راه بندازیم با یه تلفن هماهنگ میشدیم.
در مورد میتینگ دوم که پارسال بود هم رفتیم خیلی خوشال و اینا یه سری دختر پسر بودن که با هم مث در و دیوار برخورد میکردن تا رفیق.
بعد هم که طبق معمول دخترا پیچوندن رفتن خونه هاشون چون قبلش خریداشونو کرده بودن.
اصولا میتینگ نمایشگاه کتاب بصورت یه میتینگ گرم و صمیمی و جذاب و بدون این جدا کردن جنسیتی و این داستانا تو مشهد غیر ممکن بنظر میاد.

به نقل از بی هویت :
اصولا میتینگ نمایشگاه کتاب بصورت یه میتینگ گرم و صمیمی و جذاب و بدون این جدا کردن جنسیتی و این داستانا تو مشهد غیر ممکن بنظر میاد.

همه رو قبول دارم ؛ برا همینم گفتم اگ همت دارن بچه ها! بررسی ش کنیم .. من معمولا اینطور فک نمی کنم که غیرممکن باشه، اما سخت رو میشه قبول کرد!! :-"

منتها برا اینکه جدا نباشه و گرم و صمیمی و .. ؛ باید مشکلات پارسال حل شه بنظرم، که من دو تا شو گفتم قبلا.

1) همین بحث خرید، که نـشه باز یسری عجله داشته باشن برا رفتن به خونه و یه عده هم عجله برای رفتن به خرید تازه !!

2) سرمای هوا توی اون محیط و فضای باز و .. ک مشکلات خودشو هم داره!

.

در اصل اگر بحث موافقت و یکی بگه من فلان روز هستم فلان روز نیستم و اینا بشه عمرن اگه بشه برگزار کرد.
باید یه زمان که مناسبتره و اینا اعلام بشه حالا هرکی خواست بیاد.مث میتینگای آب و آتش و... تهران.
فقط مهمترین بحث اینه که ملت با هم طوری برخورد نکنن که انگار تا حالا پسر/دختر ندیدن.

سلام به همگی...

امیر هستم اول دبیرستان از هاشمی نژاد 5 مشهد !

تازه امروز به عضویت این فروم در اومدم....

و از اشنایی با شما هم خوشبختم... :)

:> :> :>

Back
بالا