کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های مشهد
چهارشنبه
چهارشنبه
لطفا عجولانه تصمیم گیری نکنین. میخواین 5-6 نفری پاشین برین اونجا که چی بشه؟ به غیر از این که باید بیشتر باشین باید چند تا بزرگتر هم همراهتون باشن!به نقل از JB :چهارشنبه اونجاییم !
به نقل از Sara $-H :دعوا که نمیخوایم بکنیم
صحبت
صحبت
بعدشم این JB تا مارو بن نکنه ول کن نیس
اصن بخاطر این آقا شاید نریم
امیدوارم قرار باشه کاری انجام بشهبه نقل از Amir Hossein :نمیگن کوبزرگ ترت؟
خب وایسین با4تابزرگترهماهنگ کنیم
ببینیم اصلاقرارهست کاری انجام شه
منظورم ازبزرگ های سمپادمشهدبودبه نقل از missmarvelous :امیدوارم قرار باشه کاری انجام بشه
به جز خانواده وسط تابستون بزرگتر از کجا بیاریم؟
بله افتادهبه نقل از پــــــگـــــــــاه :من نتونستم تمام بحثا رو کامل بخونم...
یک سوال...
برای راهنمایی هم این اتفاق افتاده؟؟؟!
با کمال احترام باید بگم که شماها واسه خودتون بزرگین و گرنه به حساب بقیه جوجه ای بیش نیستین!به نقل از Amir Hossein :منظورم ازبزرگ های سمپادمشهدبود
مثلاهمین علی که اینجاست
سروش
نیما
خودم
...
افتاد؟
بلهبه نقل از missmarvelous :با کمال احترام باید بگم که شماها واسه خودتون بزرگین و گرنه به حساب بقیه جوجه ای بیش نیستین!
خب برای کدوم پایه ها؟؟؟؟!به نقل از missmarvelous :بله افتاده
ببخشید منظورتو اشتباه متوجه شدم. منظور من این بود که ورودی ابتدایی به راهنمایی جدید گرفتن (31نفر) به جز اون دفعه اولی که اعلام نتیجه کردن حالا کجا میخوان جا کنن اینا رو نمیدونم. ولی فک نکنم راهنمایی جدید زده باشن.به نقل از پــــــگـــــــــاه :خب برای کدوم پایه ها؟؟؟؟!
من ادعای بزرگی نکردم فقط منظورم این بود که "بزرگتر" یعنی کسی که هم از نظر سنی و هم از نظر عقلی خیلی بیشتر از ماها باشه.به نقل از Amir Hossein :بله
اصلاشمابزرگ خوبه؟
حالامادربزرگ قهرمان بیابروسمپادونجات بده
آفرین
یادت نره ها
تواصلااین نیماوعلی رومیشناسی؟به نقل از missmarvelous :من ادعای بزرگی نکردم فقط منظورم این بود که "بزرگتر" یعنی کسی که هم از نظر سنی و هم از نظر عقلی خیلی بیشتر از ماها باشه.
اصن به نظرت اگه شما و همین اشخاصی که به عنوان بزرگتر اسم بردی برین اونجا بیشتر از بقیه دانش اموزا به حرفاتون اهمیت میدن؟
شما بازم منظور منو درست متوجه نشدی. من میگم حداقلش باید علاوه بر خودمون مدیر یکی از مراکز یا یه همچین کسی همراهمون باشهبه نقل از Amir Hossein :تواصلااین نیماوعلی رومیشناسی؟
اینافارق التحصیلن محض اطلاعت
بله من مثل اینکه تقویمم1سال جلوستبه نقل از بهزاد ن.م :یه حسی بهم میگه نیما هنوز داره درس میخونه ها !!!
علی هم خب آره، امسال فارغ التحصیل شده.
ولی اینقدر مطمئن حرف نزن، آخه نمیشه که با دانش آموزا رفت سراغ این مسئله
دانش آموزا می تونن پیگیر باشن ولی زمانی که قرار میشه با مسئولین صحبت بشه باید یک نفر حداقل بالای 30 باشه که بیاد حرف بزنه
تازه اگر بخوایم فارغ التحصیل هم بیاریم باید از چند سال پیش بیاریم که هم وضعشون از ما بهتر بوده و هم بیشتر حرفشون برو داره و گرنه که خب پس منم فارغ التحصیل حساب میشم.....