• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

کلاس زبان آلمانی تو کدوم موسسه میتونم پیدا کنم؟:-" ILI فکر کنم داشته باشه،ولی خوب انگلیسی ـش اون چنان خوب نبود که بخوام آلمانی رو هم اونجا باشم.

به نقل از Fireball.II :
کلاس زبان آلمانی تو کدوم موسسه میتونم پیدا کنم؟:-" ILI فکر کنم داشته باشه،ولی خوب انگلیسی ـش اون چنان خوب نبود که بخوام آلمانی رو هم اونجا باشم.
موسسه زبان حافظ فک کنم خوب باشه تو احمدآباد..آلمانی هم تدریس میشه اونجا

به نقل از shima. :
اینایی که سال پیش دانشگاهی با مزاری یا اختراعی مشاوره داشتن بیان تجربیاتشون رو در اختیار ما بزارن. :-" ;;)
خوبه؟ بده؟ بریم؟ نریم؟
ببين اختراعي اگه ميتوني به ريختش راحت بخندي و كلا ادم با ديسيپلين :-" مث من :-" نباشي باهات خوبه
من عين سگ ميرفتم پاچه همو ميگرفتيم ميومدم بيرون
هركي جلوش عشوه اومده ازش راضيه... :D
البته همه اينطور نيستن من اكثريت رو گفتم
سوء تفاعم پيش نياد :D

به نقل از Fireball.II :

كالج آذران من ميرفتم خوب بود ولى مرتب تشكيل نميشد. حافظ هم ميرفتم كه از نظر من افتضاح بود، چون من مشكل داشتم با اين كه يه معلم بياد از اول تا آخر كلاس خاطره تعريف كنه يا به فارسى درس بده همه ش و بدون توجه به سرفصلاى تعريف شده و تاييدشده بياد بگه خب گرامر كتابتون به درد نميخوره بياين يه چيز ديگه يادتون بدم. : |
كانون از بقيه ش بهتر ه، تاييد گوته هم دارن معلماش به نظرم. سيستم كتاباش هم مثل انگليسيش قديمى نيست جديد ه، خيلى خوب ه كلن. : دى تنها مشكلش ساعتش ه، دو روز در هفته روزى ٤ ساعت.
پاراكس سجاد هم همين كتاب كانون رو كار ميكنه ولى نامنظم تر ه برنامه ش.

به نقل از Fireball.II :
حافظ رو پیشنهاد میکنم!

در آموزش آلماني كانون از همان جلسات اول تدريس در كلاس منحصرا" به زبان آلماني صحبت مي‌شود تا محيطي مجازي و مشابه جامعه آلماني زبان فراهم آيد.
اینو از کدوم ترم شروع میکنن یعنی؟ :))

به نقل از ميم :
چطور ؟
خوب نبود یعنی ؟
خیلی راضی بودین ازش که !

کی گفته ظریفیان خوب نبود!!!!
به نظر من به 100 تا قاضی میرزید
من همیشه فیزیک 80 به بالا میزدم تو کانون
فیزیک امسال داغون بود ولی ظریفیان چیزی کم نذاشت خدایی..!!
همونایی ک با قاضی داشتن گند زدن به شدت...

به نقل از sahar.R :
کی گفته ظریفیان خوب نبود!!!!
به نظر من به 100 تا قاضی میرزید
من همیشه فیزیک 80 به بالا میزدم تو کانون
فیزیک امسال داغون بود ولی ظریفیان چیزی کم نذاشت خدایی..!!
همونایی ک با قاضی داشتن گند زدن به شدت...
كم گذاشتن كه گذاشت...
خيلي با اعتماد به نفس ي جاهايي رو حذف كرد فقط چرت و پرت گفت ك ديديم تو كنكور اومد!

به نقل از M.E... :
كم گذاشتن كه گذاشت...
خيلي با اعتماد به نفس ي جاهايي رو حذف كرد فقط چرت و پرت گفت ك ديديم تو كنكور اومد!
نه اصلا اینطور نبود که حذف کنه،اصلا
خیلیم عالی بود
من بازم شک ندارم میانگین دانش اموزای قاضی از همه بیشتر خواهد بود،

Back
بالا