نه..خيليم مهربونه...آدم ِ باسياستيه ... مذهبي...با پنبه سر ميبره....البت اگه بخواد......كلا مهربونه...به نقل از f.m :واقعا بد هست؟
لطفا همین جوری نگید دلیل بیارید
نه..زیاد به این چیزا گیر نمی دن و در برابر خانوم عودی مث ایشون خیلـــــــــــــــــــــــــی باز تر و رِله تر هستن...خیلی!به نقل از mishu :این خانم اکبرپور به مو و ححاب و...گیر میده یا نه؟؟؟
چجوری می خواد دو تا مدرسه رو اداره کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیر شعبه 2 :)به نقل از mishu :یک سوال دیگه.....خ عودی کیه؟؟
والا اگه تا حالا مدیری داشتین که به اینا گیر نمیداده خیلی خوش به حالتون بوده! ما که از وقتی یادمون میاد به این چیزا گیر میدادن!به نقل از fatima !!!!! :خانم اکبرپور گیر میده واسه چیزای غیرمجاز مث گوشیو این جور حرفا ؟ نمره انظباط کم کردنش چه جوریه ؟ سر کلاس دبیر نریم عوض میکنه ؟ بریم بگیم فلان دبیرو میخوایم میاره ؟
همین دیگه! من از همون خانومه پرسیدم دبیرای تخصصی تون کیان بعد برگشت یه جوری جواب داد که ینی به تو چه کیان!به نقل از Sara $-H :حالا که قراره تعهد امضا کنم ی لیستی از معلما بدین؟
بجز ریاضی که جعفریست میدونم
اصن خبر دارین؟
بببن گوشي و انضباط مسائليه كه كلا اكبرپور توش دخالت نميكنه....معاونتون مهمه...به نقل از fatima !!!!! :خانم اکبرپور گیر میده واسه چیزای غیرمجاز مث گوشیو این جور حرفا ؟ نمره انظباط کم کردنش چه جوریه ؟ سر کلاس دبیر نریم عوض میکنه ؟ بریم بگیم فلان دبیرو میخوایم میاره ؟
اون كلا مشكل داره...كسي نه سر ِ كلاس نه تو دفتر آدم حسابش نميكنه....جو ميگيرش يكم....به نقل از MissMarvelous :! من از همون خانومه پرسیدم دبیرای تخصصی تون کیان بعد برگشت یه جوری جواب داد که ینی به تو چه کیان!