آقا مگه ثبت نام آخر شهریور پ.خ میخواد؟به نقل از fatima !!!!! :بچه های فرزانگان یک که میرن سوم اگه گفتن بیاین ثبت نام یه پ.خ بدین به من لطفا !!!!!
منم هنوز ثبت نام نكردم ولي فك كنم بقيه قبلا كردن اصلا امسال از ثبت نام خبري نبودبه نقل از fatima !!!!! :بچه های فرزانگان یک که میرن سوم اگه گفتن بیاین ثبت نام یه پ.خ بدین به من لطفا !!!!!
بله طبق توصیه شما ما پا شدیم امروز رفتیم !!!! البته چقد دیشب پدر جان ما رو مورد لطف و رحمت خودشون قرار دادن دستشون درد نکنه !!! ثبت نام رسمی نداشتن موقع دادن کارنامه ها یه فرم پر کردیم همون بوده ! البته مادر ما که معلوم نیست حواسش کجا بوده چون پر نکرده بود !!!به نقل از Sara $-H :زنگ بزن بپرس خب
شمام ماشالله تنبل
حال کنن(k0nen)کادره ما هنوز نیومده فرزانگان۱ رف رو هوا
بچه ها اینو که دیدین من روز بعد رفتم تو میلم یکی برام زده بود تو کی هستی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از veys :بچه ها دقت کردید ممکنه معلمی اینجا عضو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از JB :خلاصه جلسه دیروز ...(تو حرف بزن هم نوشتم ... گفتم اینجا بزارم امکاناتو حال کنید سوز مرگ شید ... )
میگن بهترین دبیرایه مشهدو اوردیم ... دبیرایی که هاشمی نژاد یکم نتونستن جذب کنن ... ( خدا کنه اینجوری باشه )
میگه کل سیستم هایه مدرسه رو عوض کردیم بهترین سیستم ها رو اوردیم ...
تخته هوشمند اوردیم ...
میگه میتونین هر روز لپ تاپ بیارین
حضور غیابم هوشمند کردن ... با اثر انگشت و کارت ... تازه به پدر مادرا هم اس میده
ولی سیفی بی چاره حرف نزد ...
ولی یه حرف عجیبی زد گفت بر طبق آیین نامه جدید باید تا سال بعد بشین 3 تا کلاس !!! ( الان 4 تاییم ... )
بابا ناراخت نباش برا راهنمایییییییم گذاشتن (همینه دیگه رانمایییمون تموم شد چه چیزایی گذاشتن!!!) ولی یه چیز مسخره اییییییی بود انگار فقط برا وقت تلف کردن ساخته شده بوووووووود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از The Bug :مویوم موخااااام
چرا برا ما از این کارا نمیکنن؟
برا ما که فقط همون قسمت اس دادنش هست که میخوام صد سال نباشه.........