دقیقا. ارزش سمپادی بودن وقتیه که کم باشه نه سر هر کوچه ای یه مرکز باشهبه نقل از ۩ amir abbasi ۩ :کلا حق پسرا ضایع شده
ولی الان تو مشهد دیگه هر دختری میاد میگه من فرزانگانم.
اینکه دیگه الحق والانصاف خیلی درستهبه نقل از Intellectual :ولی بین مدرسه ها بیش از حد فرقه الان هاشمی نژاد 1 و فرزانگان 1 و (حتی از نظر وسعت)با 2 ها مقایسه کنید . خیلی فرق دارن
فرزانگان 4 که بحثش جداست ... چون اصلا سر لج و لجبازی افتتاحش کردن و کلی هم امکانات دادن بهشون (تخته هوشمند و کامپیوتر و ...)به نقل از ۩ amir abbasi ۩ :مگه چی داره؟
ما دوسال پیش ادرسمون همونجوری بود نصفه امکانات شما رو هم نداشتیمبه نقل از mosquito :مرسی دوستان واقعامرسی ازاین قدرتحقیر خورد شدیم کلانمیخواد ادامه بدید
شما عزیزان که امکانات مدرسه ما وبهترین مدرسه ی شمال شرق کشور رُ میبینید آدرسشم ببینید بی زحمت
مگه آدرس مدرسه میخواد کارکنه ؟ امکانات مهمه که شما دارینبه نقل از mosquito :مرسی دوستان واقعامرسی ازاین قدرتحقیر خورد شدیم کلانمیخواد ادامه بدید
شما عزیزان که امکانات مدرسه ما وبهترین مدرسه ی شمال شرق کشور رُ میبینید آدرسشم ببینید بی زحمت
درباره ی حرفاتون گفتم ویک طرفه قضاوت کردنتون
خیر!به نقل از hani.gh :شما فقط دارین از امکانات هاشمی نژاد 1 صحبت میکنین؟! اونا کلاسای المپیادشون هم تعداد جلساتش 2 برابره هم کیفیتش بیشتره واقعا که ظلمه!
شاید فضای بیرون رو بچه ها حیاط ما بدونن که نیست!به نقل از جواد باهوش (ورژن تحریم شده ) :اول به اين دوستاي ورودي دبيرستان ما كه حسابي جوش آوردن بگم : وقتي سمپاد ، سمپاد بود شما معنيش رو نميدونستي !
مسئله بعدي اين كه امكانات مدرسه ما در حد معقوليه ! شما مشكلي داري به من يا مشكوري بگو تو شورا مطرح كنيم.
اون فضايي رو هم كه شما به عنوان حياط هاشمي ١ در نظر ميگيري در حقيقت پاركينگشه و ربطي به دبيرستان نداره ، حياط دبيرستان اندازه ماست !