به نقل از ارنواز :چرا دیگه ... نفر ششم المپیاد شیمی خراسانیه !
چرا دیگه ... نفر ششم المپیاد شیمی خراسانیه !به نقل از MissMarvelous :هیچ رشته ای 10تای اول از مشهد نبودن ینی داشتن واسه مرحله 2 میخوندن؟
نوید جان نه ما نه خود سمپاد هیچ کدوم راضی به ازدیاد تعداد مراکز سمپاد نیستیم چون اگر ظرفیت مشهد بره بالا به تبع اون بقیه شهرستانهای استان هم باید تعداد مراکزشون بره بالا حالا فکر کن دیگه چه شیر تو شیری میشه!!!!به نقل از AUGUST II_PRINCE OF SAMPADIA :بابا مشکولو میشو کجایین که فرزانگانو خزه کردن
این کارا غیر قابل تحملن
من که اینجام. B-)به نقل از AUGUST II_PRINCE OF SAMPADIA :بابا مشکولو میشو کجایین که فرزانگانو خزه کردن
این کارا غیر قابل تحملن
چی هست این که میفرمایید؟؟به نقل از mishu :راستی دوستان....
به شما هم کارسنج دادن؟باید تو عید کلی سوال حل کنیم که هر کس با بقیه فرق داره سوالاش.....
به ما گفتن مستمر های فروردین همین نمره ها رد میشه...
بچه ها هم به استناد حرف وزیر زنگ زدن اداره و .....
پای برگه ای رو امضا کردیم.....گفتن هر کی امضا کرده نمی خواد حل کنه!فک کنم شایعه بوده..
بعله به مام دادن امروز ..به نقل از mishu :راستی دوستان....
به شما هم کارسنج دادن؟باید تو عید کلی سوال حل کنیم که هر کس با بقیه فرق داره سوالاش.....
به ما گفتن مستمر های فروردین همین نمره ها رد میشه...
بچه ها هم به استناد حرف وزیر زنگ زدن اداره و .....
پای برگه ای رو امضا کردیم.....گفتن هر کی امضا کرده نمی خواد حل کنه!فک کنم شایعه بوده..
راهنمايي هستن .. گمونم راهنمايي استيجاري باشه ..به نقل از sahere :لازم میدونم که بگم مدرسمون الان استیجاری نیس!
به نقل از Intellectual :الان دقیقا این همه مرکز برای چی لازمه . چرا هیچ کس درک نمیکنه مدرسه ما هنوز استیجاریه بعد میرن مدرسه فول امکانات توی سیدی میزنن X-(
به نقل از Sarang :چرا اینا نمیان اول ضعفاشونو درست کنن اگه بودجه اضافی دارن؟
عرض کردم...به نقل از Death Angel :چی هست این که میفرمایید؟؟
ولیمدرسه ما هستبه نقل از sahere :لازم میدونم که بگم مدرسمون الان استیجاری نیس!
احتمال این هم هست برای تامین بودجه مثلا
کلا انگار پول توشه :)
خواهش میشه. ولی سرعت عملو حال کردی!!!!!به نقل از AUGUST II_PRINCE OF SAMPADIA :مشکولو میشو ازتون خیلی متشکرم
این بچه های بالاهم معلوم نیس با چه عقلی کاراشونو انجام میدن
امید وارم خدا بخیر بگذرونه عاقبت این سمپادو با این بچه های بالاش