سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

بچه های فرزانگان۳ هم از ۱ اردوی فوق جذاب! بهره مند شدند... اول قرار بود شب بمونیم، بعدش نشد ارودگاه وقتش پر بود و از این بهانه های همیشگى...
من فقط خیس شدم اون جا، اولش بارون بعدش هم بطری آب معدنی دوستان... عکاسی و حرف زدن و موزیک و اذیت کردن و مورد اذیت قرار گرفتن از دیگر برنامه های اردو بود، اما در کل با همه کاستی ها خوب بود، خوش گذشت در جوار دوستان...

آيا كسي هست مرا ياري كند ؟ ;D ;;)
به نقل از ارنواز :
سلام من فریده ام، انسیه نیستم!یعنی فریده ام که با اکانت انسیه دارم پست می دم! ;D
دوستان هاشمی نژاد 1 به لیست دبیرای المپ ریاضی تون نیاز دارم پ.خ بدین به ارنواز! ;;)
با سپاس قبلی! ;D
8-^

ما که تا 2شنبه به زور میریم!!!! ترم کامپیزتر
امتحانای مستمرم که ا هفته پیش به لطف آموزش پرورش و سمپاد و مهارت دوستان در لغو امتحانا,همگی پرید ;D <:-P

چه جذاب !
ما مثه مرد(!) تا خود شنبه میریم مدرسه ;D دو شنبه هم امتحانای ترم مون شروع میشه !! =D>

به نقل از barOOoOOn! :
از هفته پيش دوشنبه امتحانامون شروع شده!
حالا پس فردا هم زبان كمبريجه ترمه!!! [-o<
چهارشنبه هم امتحان مستمر شيمي داريم!
شنبه هم ترم عربي،آخه اين چه وضعشه!؟
تا روز آخر هم امتحان مستمر داريم! ~X( #:-S
يكي نيست بگه ما خسته ميشيم! ;;)
ما خدارو شکر تا پس فردا میریم مدرسه
بعدش تعطیلیم تا 1 خرداد

تا4شنبه میرم مدرسه #-o
هعععععععععععععععععععععی روزگار #-o
تااخرین قطره خون

سلام بچه های مشهدی ;)
خواستم حالی ازتون بپرسم
من نسرینم از بچه های قوچان (130 کیلومتری شما)
این آدرس وبلاگمه reaction.blogfa.com خوشحال میشم اگه اسمتون رو اونجا ببینم :)

به نقل از جیرجیرک :
خانوم عودی که گفته هر چی معلم خوب سراغ دارین بنویسین پس دیگه حرفتون چیه :-/
معلم خوب ؟ «خانم ستایش» و «خانم شریعتمدار» رو واسه عربی بهشون بگین.
و البته «خانم مظهری» واسه زبان فارسی .

پ.ن : قبلا به من گفته بودن چندتا معلم خوب معرفی کنم من یادم رفته بود . :-"

× ویرایش : اسپم زیاد میدید ها ! :-"

خب پس اگه میشه بهش گفت پاتوق مشهدیا پس منم هستـم. یه جوریه این وسط خودمو معرفی کنم :-s اما خب میگم
من پریسا هستم از فرزانگان 1 دوم ریاضی البته ایشالا دیگه میشیم سوم ریاضی.... آخــــی چقد زود گذشت هــــــــااااا 8-|
آها و اینکه از آشنایی با همتون قراره خوش حال شم البته به جز بچه های خودمون مثه نیلو (روبومش) که میشناسمشون ;)

خو از لحاظ درس گفتم دیگه...
چرا میگی نه؟

دوستان تبریک میگم ترکوندین تاپیکو :))اسپم ها پاک شد.لطفا رعایت کنید.

+وضعیت کتابخونه و کلاسای مدرسه هاتون تو تابستون چه جوریه؟ واسه بچه های غیر کنکوری هم کلاس دارید؟
+نیس که اولین گروه کنکوریای مدرسمون، کنکوری های ۹۲ هستن،هم شوق و ذوق داریم،هم نمی دونیم وضعیت چه جوریه؟!

به نقل از ۩ Amir Mohammad ۩ :
دوستان هاشمی نژاد 2 بعد از امتحان آخر ینی 24 اگه هستن یه جا قرار بزاریم بعد امتحان بریم اونجا؟؟
یکی از بچه ها میگف مهمونمون میکنه رستوران

ولی به نظر من بعدش بریم گیم نت
حالش بیشتره /m\

اگه جای بهتری به نظرتون رسید بگید تا با هم قرار بزاریم :-?
شما هرجا بگی بکس ما پایَن!!!! رستوران که سر ظهری حال نمیده! ما هرسال با بچه های کلاسمون بعد هر امتحان تا تقی آباد پیاده روی میکنیم بعد از اونجا هر کی میره به مسیر خودش. بعضی روزا هم اگه حسش باشه میریم کوهسنگی خودمون

الان این برنامه مال فرز2 ای هاست یا ما هم هستیم؟
اگه آره که من بچه ها رو صدا کنم بیایم،اگه نه :|.......کجایین فرز 1 ای ها.بیاین بریم ددر دودور...........

به نقل از kimix :
الان این برنامه مال فرز2 ای هاست یا ما هم هستیم؟
اگه آره که من بچه ها رو صدا کنم بیایم،اگه نه :|.......کجایین فرز 1 ای ها.بیاین بریم ددر دودور...........
شما هم بیاین هر چی تعداد بیشتر باشه بهتره

.

به نقل از Ye bahoone...! :
ما با دبيرمون ميخوايم بريم! ;;)
فكر نكنم ف ١ هم بيان،جو خودمونيه! ;D
روز آخر همه ف ها باهم ميريم...! :-"
حرفی نیس...دوستان اشاره می کنن هر فرزی با خودش بره تا جو خودمونی تر شه....خوش بگذرد به همه ;)

به نقل از Death Angel :
شما هرجا بگی بکس ما پایَن!!!! رستوران که سر ظهری حال نمیده! ما هرسال با بچه های کلاسمون بعد هر امتحان تا تقی آباد پیاده روی میکنیم بعد از اونجا هر کی میره به مسیر خودش. بعضی روزا هم اگه حسش باشه میریم کوهسنگی خودمون

ایده ی خوبیه
یا بریم کوه /m\
یا تا تقی آباد پیاده بریم بعدش بریم زیست خاور گیم نت یه یه ساعتی هم کانتر بزنیم >)

Tywy

البت جي ام زيست جواب نميده اون همه آدمو! دوما كه ديفالتشون واركرفته و هر روز اونجان! كوه معقول تره! بعدشم ميريم اصغر مشتي شعبه ١ بستني ميزنيم
‏+
اون كانتر و شرطي هم كردي من ‏PAYATAM

Back
بالا