خو ما ک دمه کوهسنگی ایمبه نقل از ۩ Amir Mohammad ۩ :بچه های هاشمی نژاد بالاخره قرار شد روز آخر کجا بریم ؟؟؟
الان برنامه رو بریذید. نذارید روز آخر!!!![]()
بهنوش دوم ریاضی فرزانگان 1به نقل از نــيما :هرکس که از مشهد عضو میشه بیاد و خودش رو یه معرفی مختصری بکنه و بگه پایه چندمه و چه رشته ای میره
موقع 22 بهمن اینا و دهه ی فجر بود که یکسری از پیشدانشگاهیا یا سوما بودن فک کنم که اینکارو کردنوبه نقل از نــيما :بچه های هاشمی نژاد 2 ...
این پرچم اسرائیل جلوی در ورودی مرکزتون چند وقته کشیده شده ؟ #-o
چقدر از این کار های مسخره بدم میاد ... اصلا انتظار نداشتم تو یه مرکز سمپاد همچین چیزی ببینم ...![]()
برام سواله واقعا این خلاقیت ها رو کدوم احمق هایی به ذهنشون رسیده !!! #-o
از ناحيه 3 بعيد نيست وقتي من و دو تا از دوستام كه مال فرزان ناحيه 3 هستند يه همايش نانو قبول شديم شيراز. چقدر كه تلاش كرديم اما نزاشتن بريم . چن تا از بچه هاي هاشمي نژاد2 هم قبول شده بودن... اصلا داغونه اوضاع ناحيه 3.به نقل از Death Angel :البته اين پرچمه فك كنم بخشنامه ي اداره ي ناحيه ٣بوده چون اكثر مدارس اونجا همچين قضيه اي دارن
تا به حال چن بار خواستم تینری چیزی ببرم پاکش کنم ولی نشده ...به نقل از نــيما :بچه های هاشمی نژاد 2 ...
چقدر از این کار های مسخره بدم میاد ... اصلا انتظار نداشتم تو یه مرکز سمپاد همچین چیزی ببینم ...![]()
به نقل از نــيما :بچه های هاشمی نژاد 2 ...
اگه اشتباه نکنم 3 تیر ...به نقل از پرواز بادبادک ها ! :دی :بچه های کنکوری شما کلاسای مدرستون از چندم شرو میشه ؟!
فزران 2 از 5 تیر
هاشمی نژاد دو هم از 1 تیر فک کنم ...
خیلی زوده !
کاش دهم شرو میشد حداقل !