@ays کاربر نیمهحرفهای ارسالها 204 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد المپیاد ریاضی واترلو کانادا و المپیاد ریاضی کانگرو دانشگاه فردوسی-امیر کبیر رشته دانشگاه مهندسی برق یا الکترونیک 2009/12/7 #31 پاسخ : سمپادی های مشهد منم نیکتا هستم
fida کاربر حرفهای ارسالها 567 امتیاز 476 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 مشهد شهر مشهد دانشگاه فردوسی مشهد 2009/12/7 #32 پاسخ : سمپادی های مشهد سلام. فاطمه هستم. سوم (راهنمايي). فرزانگان 1 مشهد
ari jun کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 5 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2009/12/8 #33 پاسخ : سمپادی های مشهد هاها!!مرسی نیکتا جون!راس میگی ما که مثل بعضیا بیکار نیستیم صبح تا شب تو نت باشیم !!!!!!!!!
پاسخ : سمپادی های مشهد هاها!!مرسی نیکتا جون!راس میگی ما که مثل بعضیا بیکار نیستیم صبح تا شب تو نت باشیم !!!!!!!!!
ari jun کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 5 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2009/12/8 #34 پاسخ : سمپادی های مشهد منم دوم ریاضی فرزانگانم راستی صدام میکنن ari
Ehsan.IN$PIRE کاربر حرفهای ارسالها 352 امتیاز 22 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد مدال المپیاد زیست میخونم!؟ نه بابا مارو چه به مدال المپیاد 2009/12/8 #35 پاسخ : سمپادی های مشهد درود بر شما. چقدر مشهدی ها اینجا زیادن. منم اسمم احسان سال اول دبیرستان. هاشمی نژاد 1.
پاسخ : سمپادی های مشهد درود بر شما. چقدر مشهدی ها اینجا زیادن. منم اسمم احسان سال اول دبیرستان. هاشمی نژاد 1.
ßehianoa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 211 امتیاز 16 2009/12/9 #36 پاسخ : سمپادی های مشهد سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام به همه!
NICE GIRL کاربر نیمهفعال ارسالها 5 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر mashhad 2009/12/9 #37 پاسخ : سمپادی های مشهد سلام من زهرام 14 سالمه یعنی سوم راهنمایی از فرزانگان 1 مشهد قربونتون تشویق نکنین
پاسخ : سمپادی های مشهد سلام من زهرام 14 سالمه یعنی سوم راهنمایی از فرزانگان 1 مشهد قربونتون تشویق نکنین
NICE GIRL کاربر نیمهفعال ارسالها 5 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر mashhad 2009/12/9 #38 پاسخ : سمپادی های مشهد سلاااااااااام خوبین؟خوبم منم زهرا م.........
ghazal.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد فرزانگان مشهد شهر مشهد مدال المپیاد دارم برای المپیاد فیزیک می خونم!! دانشگاه دوست دارم كه فردوسي باشه !! رشته دانشگاه چه مي دونم!!!!!! 2009/12/9 #39 پاسخ : سمپادی های مشهد نگين ، اول دبيرستان ، اول A
ghazal.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد فرزانگان مشهد شهر مشهد مدال المپیاد دارم برای المپیاد فیزیک می خونم!! دانشگاه دوست دارم كه فردوسي باشه !! رشته دانشگاه چه مي دونم!!!!!! 2009/12/9 #40 پاسخ : سمپادی های مشهد نگين ، اول دبيرستان ، اول A