sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/11/6 #1,171 پاسخ : سمپادی های مشهد خو کشتی میگری مگه با ساعته؟ به ما یه فنجون دادن با اَ اینا که زیرش میذارن اول راهنمایی هم یه چی شبی همون داده بودن جفت شد
پاسخ : سمپادی های مشهد خو کشتی میگری مگه با ساعته؟ به ما یه فنجون دادن با اَ اینا که زیرش میذارن اول راهنمایی هم یه چی شبی همون داده بودن جفت شد
.._.. کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,156 امتیاز 4,615 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 2011/11/6 #1,172 پاسخ : سمپادی های مشهد به نقل از sahere : به ما یه فنجون دادن با اَ اینا که زیرش میذارن اول راهنمایی هم یه چی شبی همون داده بودن جفت شد کلیک کنید تا باز شود... به مام از همینا دادن...
پاسخ : سمپادی های مشهد به نقل از sahere : به ما یه فنجون دادن با اَ اینا که زیرش میذارن اول راهنمایی هم یه چی شبی همون داده بودن جفت شد کلیک کنید تا باز شود... به مام از همینا دادن...
elsa کاربر فوقفعال ارسالها 137 امتیاز 246 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر مشهد مدال المپیاد ریاضی دانشگاه ? رشته دانشگاه ? 2011/11/6 #1,173 پاسخ : سمپادی های مشهد بچه هاشما به ارزش درونیش فک کنید ! واقعا ازصدرمتنفرم !
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/11/7 #1,174 پاسخ : سمپادی های مشهد به ما ازین فنجون و زیر فنجونی دادن خیلی ضایس من تو راهه خونه خواستم نیستو نابودش کنم تازه ناظمه گف بهتون دادیم تا موقع مطالعه نسکافه بخورید خواستم بگم خوب شد دادید وگرنه من نسکافه نمیخوردم
پاسخ : سمپادی های مشهد به ما ازین فنجون و زیر فنجونی دادن خیلی ضایس من تو راهه خونه خواستم نیستو نابودش کنم تازه ناظمه گف بهتون دادیم تا موقع مطالعه نسکافه بخورید خواستم بگم خوب شد دادید وگرنه من نسکافه نمیخوردم
JB کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,447 امتیاز 4,768 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2011/11/8 #1,175 پاسخ : سمپادی های مشهد این فنجونا تازه امروز زنگ آخر رسید مدرسه ما فردا میدن ... مویوم ساعت موخوم خو ... چرا تبعیض قائل میشین ؟
پاسخ : سمپادی های مشهد این فنجونا تازه امروز زنگ آخر رسید مدرسه ما فردا میدن ... مویوم ساعت موخوم خو ... چرا تبعیض قائل میشین ؟
baran juju کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد فرزانگان3 شهر مشهد 2011/11/17 #1,176 پاسخ : سمپادی های مشهد سلام من زیبا هستم سال اول دبیرستان فرزانگان3 خیلی سایت جالبی دارین من تازه اینجا رو شناختم. :-[
پاسخ : سمپادی های مشهد سلام من زیبا هستم سال اول دبیرستان فرزانگان3 خیلی سایت جالبی دارین من تازه اینجا رو شناختم. :-[
JB کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,447 امتیاز 4,768 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2011/11/18 #1,177 پاسخ : سمپادی های مشهد بچه ها نمايشگاه كتاب رفتين ؟ چطور بود؟ از طرف مدرسه بردنتون؟
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/11/18 #1,178 پاسخ : سمپادی های مشهد مثل اینکه مدرسه میخواد ما رو این هفته ببره!
Ahmadfire کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 141 نام مرکز سمپاد هاشمي نژاد 2 شهر مشهد مدال المپیاد none of your business 2011/11/19 #1,179 پاسخ : سمپادی های مشهد منم اومدم B-)
lovely_mahsa کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 530 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان مشهد شهر مشهد 2011/11/19 #1,180 پاسخ : سمپادی های مشهد من مهسا از فرزانگان مشهد یه چیزی میگم نخندین . . . . . . میخوام برم رشته انسانی عاشقشم خریته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : سمپادی های مشهد من مهسا از فرزانگان مشهد یه چیزی میگم نخندین . . . . . . میخوام برم رشته انسانی عاشقشم خریته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟