• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

دوستان عزیز هاشمی نژاد1؟
دقت کردین واسه مدرسه پوستر همایش نجوم نفرستادین؟؟؟؟!!چرا؟؟ :-w

نجوم مدرسه ما؟
خب شاید فرستادن ولی کسی نصب نکرده!

ما پوستر همایش نجوم داریم :>
باو مگه فرز4 رو چون ما رفتیم ناحیه هفت نساختن ؟!
آقا ما سوختیم ! خیلی سوختیم !
دیگه چرا فرز 5 رو میسازن ؟! :-s

به نقل از White Lord August :
راست میگه
تو مدرسه ما هم پوسترش نبود

شايعه ميكني چرا ؟ كنار پله ها اون قسمتي كه ميري سمت كتاب خونه و حياط پشتي خودم نصب كردم

ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻤﭙﺎﺩﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﺸﻬﺪ

من اون روزی که مطلع شدم رفتم رو بردارو چک کردم اما خبری نبود
بعدم که اصل پوسترو تو سایت دیدم اصلا تا حالا عینش تو برد نبودش
ولی فک کنم بعد چک کردن من نصب کردین

به نقل از mohamad.ahmadi :
نجوم مدرسه ما؟
خب شاید فرستادن ولی کسی نصب نکرده!
پوستر بقیه همایشا نصب میشه!خصومت که ندارن باشما آخه!
نفرستادین دیگه...

به نقل از جواد باهوش :
١.جريان فرز٥ هشتاد درصد احتمال ميدم شايعه باشه . اگرم درست باشه اعتراض هيچ فايده اي نداره ! پارسال ما سر جريان فرز ٤ تا نمايندگي هم رفتيم ! اما كي به حرف ما توجه ميكنه ؟ مدرسه اي كه ساختن رو كه نميان منحل كنن ! تنها كاري كه از دستتون برمياد به رسميت نشناختنه ! كاري كه الان خيلي از بچه هاي سايت ( كه نميخوان اسمشون فاش شه ) با فرز٤ ميكنن .
با تشکر از نکاتتون (!) ، جریان فرز 5 که راسته و شایعه نیست، یعنی اون 20% کار خودشو کرد! (میتونید از بچه های مدرسشون بپرسید)
بعد یک سوال، مثلا شما به رسمیت نشنسید چه اتفاقی برای افراد مدرسه میفته؟! خب اونا (انسان هایی که ب رسمیت نمیشنسند!!) که نمیخوان اسمشون فاش بشه پس ما نمیشنسیمشون در نتیجه فقط اعصاب خودشون رو خرد میکنند دیگه!
:)

به نقل از sky girl :
با تشکر از نکاتتون (!) ، جریان فرز 5 که راسته و شایعه نیست، یعنی اون 20% کار خودشو کرد! (میتونید از بچه های مدرسشون بپرسید)
بعد یک سوال، مثلا شما به رسمیت نشنسید چه اتفاقی برای افراد مدرسه میفته؟! خب اونا (انسان هایی که ب رسمیت نمیشنسند!!) که نمیخوان اسمشون فاش بشه پس ما نمیشنسیمشون در نتیجه فقط اعصاب خودشون رو خرد میکنند دیگه!
:)

به شخصه اگه يه عده زيادي سمپادي بودنم رو قبول نداشتن سر به بيابون ميزاشتم ( نظر كاملا شخصي ) :)
صد در صد دانش آموزان فرزانگان ٤ هيچ تقصيري نداشتن كه فرزانگان چهاري شدن ! همه آتيش ها از گور مسئولين بي كفايت بلند ميشه .

اون به رسميت نشناختنه هم صرفا جهت مخالفت با مسئولين هستش نه دانش آموزان ، شما عزيز دل مايي :)

ببخشید من جفت پا میام وسط بحث ولی خیلی سوال بود دیگه باید می پرسیدم .
امسال که دیگه ورودی راهنمایی نداریم، (یعنی از دبستان به راهنمایی )ما هم که داریم از این مدرسه فعلیمون میریم .
بعد توی مدرسه ی ما 3 تا کلاس بیشتر نمیمونه بعد یعنی امکان داره که این بچه ها رو ببرن فرزانگان1 ؟آخه با سع تا کلاس خیلی مسخرست
کلاسامونم یه دومه دو تا اول

Back
بالا