جیرجیرک
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگــــــــــــــان2
- شهر
- مشد
پاسخ : سمپادی های مشهد

تو به این میگی عدااااااااااااااااااااااااالت مرده شوراین عدالتوببرن
دراین صورت خوبه بری یکی ازمراکزسمپادجای خونتنون که فرقشون زمین تااسمون نباشه.تویه مرکزدبیرخوب بهزورپیداشه تویه مرکز...
از نظرامکاناتم که اصن حرف نزن مدرسه ماهمه بچه هاباهم بپریم بالابیام زمین میریزه پایین ولی مدارسی مث فاتح ومصلی نژادو.... بیاوببین چه امکاناتی
چه ازمایشگاه وکتابخونه و......
دراصل در حق ماداره بی عدالتی میشه نه درحق بقیه... [-(
ببخشیدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.منی که درس خوندمو اومدم تواین مراکزعقده اسم ورسمشوکه نداشتم فقط به خاطر دبیرای خوبش بوده .الانم که 70%ازدبیرای خوبه مدرسمون پریدنبه نقل از Shadow! :اتفاقا به نظر من فکر خوبیه که تو هر ناحیه یه مدرسه که از لحاظ امکانات و مدیریت در حد خوبیه به عنوان مدرسه نمونه انتخاب بشه . حالا اسم سمپاد یا هر چیز دیگه ای رو که میخوان روش بذارن ، اینطوری مدرسه یکدست میشه و تفاوت سطح فرهنگی و اجتماعی توی مدرسه خیلی کمتر میشه ، یه نکته مثبت دیگش هم اینکه رفت آمد دانش آموزا هم راحت تره ! خود من هر روز بین 45 دقیقه تا 1 ساعت فقط تو راه مدرسه ام ! اعصاب خوردی ترافیک و گرمی و سردی هوا و خستگی راه هم بماند !
در مورد دبیر ها هم اتفاقا اینجوری عدالت رعایت میشه ! فقط حق من و شما نیس که از دبیرای خوب استفاده کنیم![]()

تو به این میگی عدااااااااااااااااااااااااالت مرده شوراین عدالتوببرن

دراین صورت خوبه بری یکی ازمراکزسمپادجای خونتنون که فرقشون زمین تااسمون نباشه.تویه مرکزدبیرخوب بهزورپیداشه تویه مرکز...
از نظرامکاناتم که اصن حرف نزن مدرسه ماهمه بچه هاباهم بپریم بالابیام زمین میریزه پایین ولی مدارسی مث فاتح ومصلی نژادو.... بیاوببین چه امکاناتی

چه ازمایشگاه وکتابخونه و......

دراصل در حق ماداره بی عدالتی میشه نه درحق بقیه... [-(

حرفات که تایید حرفای من بود ! الان طرف صحبتت با کیه ؟