• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های مشهد

برای سه جمعه میامدن که فعلا تمام شده

امسال مثه این که گفتن ناحیه 4 فقط با پژوهش سرای رویان برای طرح های جشنواره خوارزمی همکاری داره!این درسته؟کسایی که ناحیه 4 نیستن طرحاشونو کودوم پژوهش سرا حمایت میکنه؟
کسی که رتبه 2 خوارزمی آورد و از مشهد بود با پژوهش سرای امام رضا همکاری داشت که گفتن خیلی هم خوب بوده...پس چرا امسال اینجوری نیست؟
اصن جریان چیه؟

سلام امیررضا شالچی طوسی از هاشمی نژاد یک رشته تجربی

• لایک
امتیازات: ALI.Z

مسئول پسرونه پژوهشسرا رویان خیلی آدم خوبیه و به فکر بچه ها هست اما از پارسال که واسه دخترونه اش یه مسئول دیگه آوردن ،خانمه خیلی همکاری نمیکنه ترجیح میده بچه ها رو از سر خودش وا کنه که یه وقت باعث زخمتش نشن.
هیچ لزومی نداره که شما از ناحیه 4 اقدام کنید. اگه به نظرتون پژوهشسرا دیگه ای بهتره برید اونجا و مستقل از مدرسه و ناحیه 4، از طرف اون پژوهشسرا تو خوارزمی شرکت کنید.
البته بستگی به طرحتون داره. اگه طوری باشه که خود مدرسه امکانات لازم برای کار کردن روی طرحتون رو داشته باشه بهتون توصیه میکنم تو مدرسه بمونید و کار کنید فقط احتمالا لازم میشه چند بار برید رویان واسه توضیحاتی که راجب داوری و طرح ها میدن و مشاوره.
هر کدوم از پژوهشسرا تو یه بخشی معمولا قوی تر هستن مثلا رویان تو زیست قویه، ناحیه 6 هم که قطب رباتیکه، ناحیه 3 هم یه زمانی نانوش خیلی خوب بود نمیدونم هنوزم هست یا نه.

دوستان عزیز ازتون درخواست دارم همین الآن برید زباله های خونتون رو جمع کنید به علاوه ی مقداری لاستیک ؛ ببرید آتیش بزنید
تو راه هم یه پاکت سیگار بکشید . اگر هم میتونید این فاصله رو با ماشین برید و با پدال گاز هم بازی بازی کنید وقتی ماشین خلاصه .

خلاصه هر کار میتونید بکنید که هوا آلوده شنبه ما هم تعطیل شیم .

چه وضشه آخه ؟ :-<

ماله ما برداشته شده بود...در مورد ریاضی :-"
امروز فرزانگانا فیزیک داشتن...خوب بود ...گذشت... ;;)

واسه من كه شخصا امتحانا 2سومش تموم شد!ز واسه من فقط فيزيك و عربي امتحانه! فيزيكو كه به سلامتي داديم رفت عربيم هنوز خيلي مونده سر فرصت بهش فك ميكنم! ;D

• لایک
امتیازات: MiMeh

ما فیزیکمون یکی مونده به آخره با دو روز وقت ولی برای عربی و زیست هیچی وقت نداریم. اون وقت برای هندسه یه روز وقت گذاشتن

سلام علیکم

احسنتف به همه ی دوستان.
راجع به امتحانا که اصاً نَگین. اگه معدل قبولی رو بگیریم باید خدا رو هم کلی شکر کنیم. ولی در کل اگه ریاضی و فیزیک بالای 15، شیمی و عربی و ادبیات رو هم بالای 17 بشیم عالی اندر عالی میشه. بقیشم مث زبان که دیگه جای صحبت نداره. کلا سمپاد همینه.
حالا بمونه که بعضیا خر ها میزنن و ... .

انشاالله تو همه ی امتحانا موفق باشین. فعلاً ...

:o
ببخشید قبل بیاین این جا چیزی احیانا به سرتون نخورده....؟ :-"
فکر نمیکنم دیگه الان بچه ها به نمرات قانع باشن :-w

×لطفا رعایت ادب اینا..!
(ویرایش کنید حرفتون رو)-بی هویت

Back
بالا