sky girl
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادی های مشهد

یه همایشی هست، 5 اردیبهشت برگزار میشه! بعد قراره از بعد درسی و خشکی و اینا کلا خارج بشه و در مورد بعد جالب فیزیک و نقشش تو زندگی روزمرمون باشه.
دو راه شرکت داره، یکی نوشتن مقاله و یکی هم طراحی یک آزمایش جالب. کسایی که آزمایش فیزیکی انجام میدن، تو روز همایش واسشون یه غرفه در نظر گرفته میشه.
زمانبندی هم که تو اساسنامه بود!
چه توضیحی؟!به نقل از mahnaz ej :من با افتخار ميخوام همايش فرز٤ شركت كنم فقط به خاطر اينكه دبير فيزيك عزيزم جزء هيت داورانبعدشم كلا آدم علمي هستم! ولي نميدونم چي بنويسم اصلا وقت ندارم يك دوما اينكه ميدون رو خالي كنين مهناز داره مياد
![]()
![]()
الان اسپمه ولي بچه هاي فرز ٤ من از اطلاعيه هه هيچي نفهميدم يكي توضيح بده واسم
![]()

یه همایشی هست، 5 اردیبهشت برگزار میشه! بعد قراره از بعد درسی و خشکی و اینا کلا خارج بشه و در مورد بعد جالب فیزیک و نقشش تو زندگی روزمرمون باشه.
دو راه شرکت داره، یکی نوشتن مقاله و یکی هم طراحی یک آزمایش جالب. کسایی که آزمایش فیزیکی انجام میدن، تو روز همایش واسشون یه غرفه در نظر گرفته میشه.
زمانبندی هم که تو اساسنامه بود!

الان اسپمه ولي بچه هاي فرز ٤ من از اطلاعيه هه هيچي نفهميدم يكي توضيح بده واسم 

،فرزانگان 2 حداقل 9 سال تاسیس شده!!دوست عزیز قرار نیست این جا کسی رو بکوبونی!لطفا ندونسته هم چیزی نگین،ممنون! 

اول که تکمیل ظرفیت بود....110 نفر
فرز4!یعنی من داشتم با خودم فک می کردم...می گفتم مهناز امسال همه قبولن!
ولی خدا وکیلی اصن تو کتم نمی رف یه ماهه مدرسه تاسیس شه اونم چه مدرسه ای با چه دانش آموزان عزیزی....