چرا؟!بیکار که...اصولا هستم...به نقل از علـی :باز این ریحون بیکار شد![]()
گفتی ریحانه ذوق زدمبه نقل از LEGEND :وای مثل اینکه اصولا درس به بچه ها فشار آورده!
ریحانه باو این چه حرکتایه!همه یه تاپیک زدن باو اگه کله ماهم بزنیم!
![]()
خب بی زحمت اگه میشه احتمال عوض کردن رای و اینکه به دو نفر بشه رای دادم اضافه کنین(مثلا یه مدیر داخلی یه مدیر غیر داخلیبه نقل از 4245 :مدیر داخلی ها هم اضافه شدند ... :)
به نقل از meli :خب بی زحمت اگه میشه احتمال عوض کردن رای و اینکه به دو نفر بشه رای دادم اضافه کنین(مثلا یه مدیر داخلی یه مدیر غیر داخلی)
13 تا زیاده بکنش ۲ یا ۳ تابه نقل از 4245 :الان که به همه میتونین رای بدینامکان دادن 13 رای هس ، یعنی به تعداد گزینه
![]()
× حذف رای که نمیشه ! امکان تغییر رای هست ...
احتمالاً ملیکا عنوان سوالُ دیده این اشتباهُ کردهبه نقل از 4245 :الان که به همه میتونین رای بدینامکان دادن 13 رای هس ، یعنی به تعداد گزینه
![]()
× حذف رای که نمیشه ! امکان تغییر رای هست ...
منم دقیقا هدفم از گفتن این همون بودبه نقل از نرگس² :+ نه همون سیزده تا خوبه ... شاید یکی باشه کلن با تیم مدیریت مشکل داشته باشه !![]()
![]()
من خودم به یکی دو نفر رای دادم . اما بنظرم اینکه آدم به 6 تا ازین گزینه ها رای بده حتماً معنیِ اینُ نمیده که عقده ایه و الکی با مدیرا چپ افتاده ! بهر حال ممکنه یه دلیلی داشته باشه !به نقل از علـي :منم دقیقا هدفم از گفتن این همون بود
این نظر سنجی محل خالی کردن عقده نیس که
به نقل از علـي :منم دقیقا هدفم از گفتن این همون بود
این نظر سنجی محل خالی کردن عقده نیس که
باید پست نرگس رو نقل قول میکردی نه منبه نقل از 4245 :والا یاشار هم یک نکته ای گفتاسمش بدترین هست ! با توجه به این باید فقط حق دادن یک رای رو داشته باشین دیگه
هممم ؟!
به نقل از علـي :باید پست نرگس رو نقل قول میکردی نه من
انتخاب فیلم برای تماشای گروهی نه انتخاب فیلم ها برای تماشا گروهی پس چرا ۲ تا رای میشه داد؟
۳ ۴ تا رای(یا شایدم ۶ ۷) تا رای میدن و از آخر کسی که بیشترین رای رو آورده انتخاب میشه
باو خو ۱۳ تا همون موضوعی که تو دو تا پست قبلیم توضیح دادم پیش میاد فک کنم حداکثر ۶ تا کافیهبه نقل از 4245 :باو خب ادامه ی بحث رو پیش گرفتمپس همون 13 تا باشه ...
منم نظرم همین بود ! بالاخره اخر مشخص میشه دیگه !
به نقل از علـي :باو خو ۱۳ تا همون موضوعی که تو دو تا پست قبلیم توضیح دادم پیش میاد فک کنم حداکثر ۶ تا کافیه
ولی کلا نظرسنجی مشکل داره
بدترین مدیر از چه نظر؟
ممکنه هر مدیری از یه نظر بد باشه از یه نظر خوب