• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پگاه 1717
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!

چشم سعی میکنم فردا هم سر بزنم
بهترین ورزش نیس مزخرفه
من انگلیسیم زیاد خوب نیس نمیدونم ( اینجا این همه بچه سمپادیه درس خون و انگیلیسی فول داره از اونا بپرسین ) شاید trasour باشه ( اصلا" به این اطمینان نکن ;D )

نمي دونم چرا خبرا دير به دير ميرسه كه همه اش رو يك جا نمي تونم بگم

شايعه شده كه ( البته شايعه نيست چون اعتبار منبعش زياده ) جناب عليرام نورايي قراره تو شهريور يه سر به مشهد بزنه

خبر دهن سوزي نيست ولي در كل گفتم شايد كسي بخواد بدونه

به نقل از Niosha :
چشم سعی میکنم فردا هم سر بزنم
بهترین ورزش نیس مزخرفه
من انگلیسیم زیاد خوب نیس نمیدونم ( اینجا این همه بچه سمپادیه درس خون و انگیلیسی فول داره از اونا بپرسین ) شاید trasour باشه ( اصلا" به این اطمینان نکن ;D )
هنوز هم سر حرفم هستم، بهترين ورزش دنيا پاركوره( به انضمام فري رانينگ )
راستي ساعتي رو كه فردا ميتونيد بياين رو پ.خ كنيد بي زحمت

بابا یه جور حرف بزنین بتونیم وارد بحث بشیم .....
(آقا اصلا برای آموزش باشگاه یا سالن یا هر کوفت و زهر مار دیگه ای هست ؟؟؟؟ البته می بخشین از این الفاظ استفاده می کنم اعصابم یکم خورده )!!!!!

شما هيچ اطلاعات جامع و كاملي درموردش نداري نميتوني بگي مزخرفه وقتي كه اصلا نديدي و نميدوني چجوريه(البته اگه ببينيم نميدوني چجوريه:-D)
در هر حال اگه شما هم نظر خودتونو دارين اصلا جالب نيست كه در جايي كه همن طرفدار اين ورزشم هي بگين مزخرفه

به نقل از kharkhun :
بابا یه جور حرف بزنین بتونیم وارد بحث بشیم .....
(آقا اصلا برای آموزش باشگاه یا سالن یا هر کوفت و زهر مار دیگه ای هست ؟؟؟؟ البته می بخشین از این الفاظ استفاده می کنم اعصابم یکم خورده )!!!!!

بستگی داره کدوم شهر باشین! و بستگی به پارکورکارا اون شهر داره که چقدر پایه باشن! اینجا باشگاه دارن سالن هم هست آموزش هم میدن... ولی خب شما تو شهر خودتون رو باید ببینید

اون کلمه هم traceurs هستش فرانسویه ;D

اينم برا بكس مشهدي:
سلام ما برگشتیم.

خوب امتحانات رفقا هم تموم شد و ما برگشتیم...

ما تمرین هامون از دوشنبه شروع میشه. کسایی میخوان با ما بیان با این شماره ها تماس بگیرن :

۰۹۳۶۲۷۰۱۳۲۹ مسعود

۰۹۱۵۶۵۷۰۱۷۰ حسین.

من به شخصه تکذیب میکنم! شاید اگه 2 3 تا سنگی ، دیواری ، درختی ، سکویی ، مانعی ، یه چیز کوتاهی،یه چیز بلندی ، چیزی بود یه کاره ای میشدیم ولی الان....!!

حتی نمیشه / نمیخوان که بشه! درست " از نزدیک" دید بلکه یه فرجی شه یاد بگیریم!

خانواده ها هم که شدیدا حمایت! از درخت میخوای بپری پایین صداشون در میاد که بچه میفتی میمری!

( امکانات نداریم ، استعداد ها تلف میشه! ;D )

اين جا غير از مهراب.ع هيچ كس بلد نيست
ولي همه دوست دارن ياد بگيرن

منم تا حدودی بلدم.یه بار رفته بودم بالای دیوار معاون انضباطیمون بد جوری گیر داد.

مشهد کجاس؟ علی به جون تو پول ندارم به موبایل زنگ بزنم خرجش زیاد میشه... PLz تو پ.خ بگو... دی:
ولی جون ما شما 30 صفحه در مورد چیزی که بلد نیستین حرفیدین؟؟

Back
بالا