پاسخ : شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!
به نقل از 3ggerman :
پگاه اصلا اعصاب ندارم.فکرشو کن الان تازه داغ شده و من و تو اینجایم.تا حالا اینقد اعصبانی نبودم اگرم بودم یادم نمیاد.بدنم داره جوش میزنه.
اه.داوغونم داغون.
تنها کاری که میتونسم بکنم این بود که اینارو بنویسم یکم یادم بره.اه.لعنت/
( فکر میکنی من خیلی ریلکسم؟؟؟!!!!! من فقط به خودم فحش میدم الان!!! وقتی شما رفتین و منم مادر گرام گیر داده بود که بیام اشکم دراومد! )
ادامه میدیم :
اونجایی که ما بودیم یه لبه بود به عرض 2 3 متر حدودا چند تا از این سنگ ها که روش فواره هست و آب میاد بود بعد آب اینا میریخت پایین یعتی دذواقع یکی از دیواره های استخره بود... نمیدونم چطوری توصیف کنم!!! استخره یه دیواراش بالاش یه سکو بود که اینا روش بود.
ارتفاه دیوار هم تقریبا 3 متر ، یا حتی بیشتر
یکی از پارکورکاران تهران روی لبه استاد و بعد پرید. توی هوا معلق و روی زمین roll . واقعا خفن بود! حضاز هم تشویـــــق!
( تا این لحظه جمعیت خیــــــــلی شده بودن )
در همین حین تیم شیراز انواع فیلیپ ها رو میرفتن! دو تا دو تا با هم همزمان flip back میزدن خفن! واقعا قشنگ بود!
و... شاید بشه گفت هیجان انگیز ترین حرکت امروز: بالای این استخر یه پلی بود که در واقع اینطوریه که از روی این پل از این ور بری اون ور ارتفاع پل تا زمین حدودا 5 متر بود ( کمتر فکر کنم 4 و خورده ای ) این پله دو تا بود درواقع یعنی دو تا پل دقیقا بغل هم
یکی ار پارکورکاران که من نفهمیدم از کجا بود روی یه میله افقی که دو تا پل رو به هم وصل میکرد ایستاده بود و میخواست بپره! همه بالا رو نگاه میکردن ، آدرنالین تو حلقمون بود دیگه!
پرید....!!! بعد هم رو زمین roll زد. بعد که پاشد کف دستاش یکم خونی بود ( آخه دستاش یکم کشیده شد ) . همه شدیدا تشوِِِِِِِِیـــــــــــــــتق!!!! ( تماشاچیا از بالای استخر ، پارکورکارا همون تو ) همه دورش جمع شدن و بعد انگار یه چیزیش شده بود
خودش میگفت بابا من خوبم! دوستاش میگفتن نه داغی الان ، نمیفهمی!
دیگه... قسمت استخر اکثرش همینا بود... آهان چند بارم انگار مامورا گیر دادن ( من موندم اینا به چی گیر نمیدن.... )
ساعت 12 قسمت استخر تموم شد . جمعیت بالغ بر 70 نفر رفتن طرف پیست اسکی( رو چمن

) همه جمع شده بودن مثل یه حلقه
پارکورکارا وسط بودن حرکت میرفتن اون تیکه هم خیلی خفن بود . مثلا یه حرکت بود که حدودا 10 نفر رو زین پشت سر هم میشستن بعد یه نفر میدوید و از روشون میپرید و بعد roll میزد و بعد.... هی پشت سر هم حرکت میرفتن!
اون تیکه هی میگفتن باز شید ، جا رو باز کنین ، ( آخه ممکن بود با پا بیان تو صورت یکی! )
این قسمت هم خیلی خفن بود!!!! خیـــــــــلی!!!
تا 12:30 هم اونو دیدیم کلا واقعا خوش گذشت. کاش بیشتر میموندیم....