شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!

Farnaz.f

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
Farzanegan1 esf
شهر
esfahan
مدال المپیاد
ندارم !
دانشگاه
...
پاسخ : شما چقدر در مورد parkour میدونین؟!

یه چیزایی میدونم.2تا از بهترینای این رشته از آشناهامونن.شاید کلیبشونو دیده باشی : سعید و مهران
در ضمن تیم اصفهان بارسال تو فستیوال اکباتان اول شد !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

دیروز اومدم تو شریعتی از تجریش تا پل صدرو پارکوری برم، خدا نشون نده که چه بلایی سرم اومد!
کم مونده بود پلیسه ببرتم بازداشتگاه به دلیل حرکات غیر اخلاقی! :)) :)) :)) اصطلاحی که واسه پارکور به کار برد خیلی احمقانه بود! :)) :)) :))
ولی یه بارم اومدم از یه ماشینه جاخالی بدم با زانو رفتم تو تیر چراغ برق وسط خیابون ولو شدم... ملت وقتی اینجوری نیگات میکنن فقط دو تا چیز مد نظرشونه:
1. یه احمقی که به گمونم 100% نظرات نسبت من این بود! :D
2. یه ورزشکار بی امکانات! :D که 0نفرم اینو نمیفهمه...البته تو خیابون...
زانوم بنفش شده. فک میکردم هر بلایی سرم بیاد الا اینکه با زانو برم تو تیر چراغ برق... :O :( :))

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

یکی فک منو جمـــــــــــــــــــع کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O :O
الساعه توسط یکی از دوستان خبر رسید که :

فستیوال پارکور در اصفـــــــــــهان در روز 6/1/89 در کوه صفه ساعت 10 تا 1 صبح برگزار میشه!!!
مــــــــــــــــــــــــــــــــآ مــــــــــــــــــــــــــــــــــآ ن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D
تقریبا ذوق مرگم من الان!
خب فک کنم پنجم باید بریم کوه صفه بخوابیم که جا گیرمون بیاد!
ایول بهترین عیدیه جون تو!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

شدیـــــــــــــد خوش به حالتون....کیفشو ببرین...

هــــــــی...حیف اصفهان نیستم...منم میخوااام!! :((...
هر چند من آرزو نکرده خدا میخواست بهم بده ولی نشد بازم!! :D...آخه مثله این که امروز ساعت 10 تو هوگر (همایش شهید سلطانیا) یکی دو تا از گروه های معروف پار کور رو آوردن و با این که من خبر داشتم ولی با وجود دلایلی بس مزخرف نتونستم برم!! :((...
ان شاء الله که نیومده باشن یا خیلی ضایع کار کرده باشن که چیزی رو از دس نداده باشم!! :D

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

من 6 ام دارم بار سفر می بندم :D
ولی از مشهد هم گویا 2 تیم میاد اونجا ! !

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

واقعا؟ آخه چون اولین فستیوال اصفهانه میگفتن بیشتر اصفهانین! نمیدونین اسم گروه ها مشهدی چیه؟

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

نه ! تیم های اصلی مشهد نیستن آخه !
فقط گفتن احتمالش هست بریم ! فعلا اطلاعاتم همین قدره پس چیزی نمیگم :D
می پرسم خبرش رو میدم (;

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من که خیلی دوست دارم کسی جایی تو تهران سراغ داره اگه میشه بهم پیام بده کجاس ممنون میشم.

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

راستی دوستان دیشب یه چیز دیدم انگار امروز ساعت 10 برنامه ذره بین فک کنم شبکه 3 پارکور میزاره!
گفتم شاید علاقه مندان علاقه داشته باشن ببینن.

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

بالانس مانکی!
آره! وا3 من مفید بود و مضر!
مفیدش این بود که لذت بردیم :D
مضرش که اینا یه کار خوبم میکنن یه مستند میسازن یه جاهایی رو خراب میکنن! این یارو رو که رو ویلچر بود نشون داد مادر گرام میگه عمرا اگه بزارم ین مسیر مقدمو بری...! :D

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از 3ggerman :
بالانس مانکی!
آره! وا3 من مفید بود و مضر!
مفیدش این بود که لذت بردیم :D
مضرش که اینا یه کار خوبم میکنن یه مستند میسازن یه جاهایی رو خراب میکنن! این یارو رو که رو ویلچر بود نشون داد مادر گرام میگه عمرا اگه بزارم ین مسیر مقدمو بری...! :D

مادر گرام منم دقیقا همینو گفت!

اونجایی که گفت " یا هیچیت نمیشه یا متلاشی میشی " مادر گرام من گفت " ایناها! گوش کن! واسه شماها میگه! "

ولی در کل حرکاتشون جالب بود...

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

من ندیدم ! :D
یعنی تا زدم تیتراژ پایانیش شروع شد :D :-J
بیخیال ما که کلیپ و ویدئو زیاد داریم اینایی هم که تو تلوزیون گذاشتن بدون شک در پیت ترین هاش بوده :))

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Shadow! :
بیخیال ما که کلیپ و ویدئو زیاد داریم اینایی هم که تو تلوزیون گذاشتن بدون شک در پیت ترین هاش بوده :))

قسمت ودیو گوشی منم فقط کلیپ پارکوره! ولی نکتش اینجا بود که این با خودشون حرف زد کلیپایی که ما داریم همش حرکته مال شما رو نمیدونم!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

دوستان كسي جايي برا آموزش تو مشهد سراغ داره؟

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به این میگن یه روز توپ + اعصاب خراب.
بزارین بگم چی شد.اولش که ما گلابیا(!) از ساعت 9 اونجا بودیم میشه گفت اصلش طرفا 11 شرو شد.اولش که گرم فرمودن(از اصفهان و گرگان و تهران و شیراز و ایلام و ..بودن).بعد معرفی کردن.مکانشم تو یه چیزی شبیه جوق بزرگ که میشه بش گفت مادی(نمیدونم دقیقا)
بعد مامور اومد که متفرق شین دلیلشم نمیدونم شاید سادیسم بود.بعد زدن و رفتن تو پیس اسکی اونجا توپ بود.یعنی معرکه.ته حس و حال بودیم که اونورطر صاب کاراش سیستم گذاشتن بساط موزیک جور شد که والدتین... و اینکه الان یکی رو نرو بنده داره رول میزنه و تنها فکری که داشتم این بود بیام اینجا نمیدونم چرا.
همش هیجان بود..راستی یه پسره رف رو میله ایی که از زیر پل رد میشد و طفا 5 متر تا زمین مرتفع بود.پرید دستاش داغون شد ولی ملت بسی تحویلش گرفتن....

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد

جاش ، اول کار یه استخر بود که آب نداشت. دیواره هاش یکم شیب داشت خیای خفن بود. بالاش هم سکو و میله بود طوریکه از دیوار میومدن بالا سکو و بعد میله ها رو میکرفتن و بعد کامل میومدن بالا

9 که رفتیم تازه اومده بودن. اول کار تیم شیراز نبود. اصفهان بود و تهران و ... همونطور که 3ggerman گفت اول گرم میکردن که همون گرم کردنشون هم خفن بود ( در ضمن اول کار خلوت بود خودشون بودند که با کسایی که باشون اومده بودن حدودا 60 نفر بودن تماشاچی شاید بشه گفت 10 تا ، البته اول کار!! )

بعد یکم حرکات جدی تر شد. از دیواره ها ، اونی که شیب داشت بالا میرفتن و میپریدن و انواع فیلیپ بک و بک فیلیپ و فیلیپ از جلو ، فیلیپ متمایل ، فیلیپ نیمرخ ، کلا همه چی!!

یه سری حرکاتم بود که شبیه حرکات رزمی بود چند درجه خفن تر!

بعد ، حدودا طرفای 10:30 معرفی ها شروع شد. که هر تیم میگفت از کدوم شهره ( جا داره بگم اصفهانیا پشت بولیزاشون نوشته بودن 031 esf که واقعا دمشون گرم!! ) تو همون معرفی تیم شیراز هم گفت که قراره یه فستیوال اونجا باشه و دعوت به همکاری کرد

( اینا همش تو اون استخره اتفاق میفتاد ما بالا بودیم میدیدیم و میشنیدیم )

بعد دیگه حرکات شروع شد. هر حرکتی بود دیگه ، حالا من اسماشو بلد نیستم ولی هکه چی بود

از این دیوار به اون دیوار پریدن ، رو دست وایسادن ، یه حرکت که میله رو گرفته بود افقی میشد ... نمیدونم چجوری بگم! باید ببینین!!!

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد

به نقل از 3ggerman :
پگاه اصلا اعصاب ندارم.فکرشو کن الان تازه داغ شده و من و تو اینجایم.تا حالا اینقد اعصبانی نبودم اگرم بودم یادم نمیاد.بدنم داره جوش میزنه.
اه.داوغونم داغون.
تنها کاری که میتونسم بکنم این بود که اینارو بنویسم یکم یادم بره.اه.لعنت/

( فکر میکنی من خیلی ریلکسم؟؟؟!!!!! من فقط به خودم فحش میدم الان!!! وقتی شما رفتین و منم مادر گرام گیر داده بود که بیام اشکم دراومد! )

ادامه میدیم :

اونجایی که ما بودیم یه لبه بود به عرض 2 3 متر حدودا چند تا از این سنگ ها که روش فواره هست و آب میاد بود بعد آب اینا میریخت پایین یعتی دذواقع یکی از دیواره های استخره بود... نمیدونم چطوری توصیف کنم!!! استخره یه دیواراش بالاش یه سکو بود که اینا روش بود.
ارتفاه دیوار هم تقریبا 3 متر ، یا حتی بیشتر

یکی از پارکورکاران تهران روی لبه استاد و بعد پرید. توی هوا معلق و روی زمین roll . واقعا خفن بود! حضاز هم تشویـــــق!

( تا این لحظه جمعیت خیــــــــلی شده بودن )

در همین حین تیم شیراز انواع فیلیپ ها رو میرفتن! دو تا دو تا با هم همزمان flip back میزدن خفن! واقعا قشنگ بود!

و... شاید بشه گفت هیجان انگیز ترین حرکت امروز: بالای این استخر یه پلی بود که در واقع اینطوریه که از روی این پل از این ور بری اون ور ارتفاع پل تا زمین حدودا 5 متر بود ( کمتر فکر کنم 4 و خورده ای ) این پله دو تا بود درواقع یعنی دو تا پل دقیقا بغل هم

یکی ار پارکورکاران که من نفهمیدم از کجا بود روی یه میله افقی که دو تا پل رو به هم وصل میکرد ایستاده بود و میخواست بپره! همه بالا رو نگاه میکردن ، آدرنالین تو حلقمون بود دیگه!

پرید....!!! بعد هم رو زمین roll زد. بعد که پاشد کف دستاش یکم خونی بود ( آخه دستاش یکم کشیده شد ) . همه شدیدا تشوِِِِِِِِیـــــــــــــــتق!!!! ( تماشاچیا از بالای استخر ، پارکورکارا همون تو ) همه دورش جمع شدن و بعد انگار یه چیزیش شده بود

خودش میگفت بابا من خوبم! دوستاش میگفتن نه داغی الان ، نمیفهمی!

دیگه... قسمت استخر اکثرش همینا بود... آهان چند بارم انگار مامورا گیر دادن ( من موندم اینا به چی گیر نمیدن.... )

ساعت 12 قسمت استخر تموم شد . جمعیت بالغ بر 70 نفر رفتن طرف پیست اسکی( رو چمن :D ) همه جمع شده بودن مثل یه حلقه

پارکورکارا وسط بودن حرکت میرفتن اون تیکه هم خیلی خفن بود . مثلا یه حرکت بود که حدودا 10 نفر رو زین پشت سر هم میشستن بعد یه نفر میدوید و از روشون میپرید و بعد roll میزد و بعد.... هی پشت سر هم حرکت میرفتن!

اون تیکه هی میگفتن باز شید ، جا رو باز کنین ، ( آخه ممکن بود با پا بیان تو صورت یکی! )

این قسمت هم خیلی خفن بود!!!! خیـــــــــلی!!!

تا 12:30 هم اونو دیدیم کلا واقعا خوش گذشت. کاش بیشتر میموندیم....

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

شیرازیا خیلی تو حس بودن! زیادم بودن و بدم نبودن ولی مشخصا اصفهان با داشتن کسایی م3 فرشاد و مانی و اون یارو که اسمشو نمیدونم خوف بودن.
در واقع فرشاد واساده بود جوجه پارکورا بزنن بعد یه حرکت میرف که جایز دست زدن بود.بی تعصب : اصفهان

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد

یه حرکتی هستا.... اسمشو نمیدونم....( معلق تقریبا ) یکیشون 12 تا پشت سر هم زد بعدی یه مدل دیگشو 14 تا زد. شروع میکردن همینطور میزدن میرفتن جلو . 6 تا شو تو اون مسیر که ما وایساده بودیم میزدن بعد مردم میرفتن کنار طرف همینطور میزد و میرفت!

کله ها همه 180 میچرخید! اول راستو نگاه میکردی ، طرف شروع میکرد، میزد ، میزد ، کله رو کامل میچرخوندی چپ ادامه حرکتو میدیدی!!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

بچه ها تازه شما که رفتین باحال شد! :D
یه تیکه حرکاتشون خیلی جالب بود.رفتن رو شیب پشتک زدن :D
خیلی باحال بود کلا.همون هم که آسیب دیده بود اونجا یه حرکت اجرا کرد:D
ما تا آخرش بودیم.دیگه وقتی تصمیم گرفتن برن نهار آبگوشت بخورن ما اومدیم!

بالا