پاسخ : سمپادیهای تهران [دبیرستان فرزانگان 1]
نفهمیدی منظور منُ.
ببین، اصولا پایهی اول باید تو این قضایا خیلی فعالتر از پایههای دیگه باشه. این که کاملا عادیه، کاملا.
این اولا، دوما. من اصلا بحثم چکاد نبود. شما گفتید جَو درس خونه، من گفتم جَو پایهتون با این دو تا اتفاق ممکنه عوض شه.
بازم تاکید میکنم. تو برنامهای مثل چکاد، پایهای اول باید حضور فعال داشته باشه، که نداره.
وگرنه طبیعیـه که سوما کمتر از اولا بیان!
به نقل از Scheherazade :ریحانه؟! انصافا تو سومایی که اون جا بودن رو شمردی؟ سوما یک سوم اولا هم نبودن ! دوما هم همچین حضور پرشوری نداشتن ! پایه ی کارگاه هنری دیده و کارگاه علوم دیده ی دوم و سوم چرا کم بودن پس؟ اگه اولا به خاطر کارگاه ندیدن کم بودن ، پس مشکل از دوما و سوماس که کارگاه های قبلی و (شاید) چکادهای قبلی رو هم دیده ن و باز کم بودن! بیچاره پیشا با اون همه درس و کار و بهانه هایی که میتونن برای نیومدن داشته باشن ده دوازده تایی بودن ؛ نزن این حرفو ریحانه ، نزن
نفهمیدی منظور منُ.
ببین، اصولا پایهی اول باید تو این قضایا خیلی فعالتر از پایههای دیگه باشه. این که کاملا عادیه، کاملا.
این اولا، دوما. من اصلا بحثم چکاد نبود. شما گفتید جَو درس خونه، من گفتم جَو پایهتون با این دو تا اتفاق ممکنه عوض شه.
بازم تاکید میکنم. تو برنامهای مثل چکاد، پایهای اول باید حضور فعال داشته باشه، که نداره.
وگرنه طبیعیـه که سوما کمتر از اولا بیان!