• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

به نقل از نسترنّگار :
چقدر این تفاوت طرز تفکر بین پایه‌ها جالبه؛ بچه‌های ما که نیومدن نظر بدن، ولی همه خیلی خوششون اومد، در حد ذوق‌مرگ و این‌حرفا. /m\

خب چون شما سال اولتونه که کارگاه هنری رو میبینید. پس اینکه بگید «تکراری بود» مثلا، وجود نداره.
اصولا همیشه سال اولیا کارگاه هنری اون سال براشون بهترین کارگاه هنری ـه! حتی اگه بعدیا بهتر از قبلی باشه! ;D
اگه ما هم انتقادی کردیم برای همینه. چون دیدیم سال قبل رو و میتونیم مقایسه کنیم.

به نظر من كلاً خيلى خوب بود. به خصوص افتتاحيه واقعاً فوق العاده بود =D>
سرود ملى هم عاليه!! هم متنش هم آهنگش :)
ولى كليپ ها خوب نبودن و كيفيتشون هم كم بود
تاتر ها هم خيلى خوب بودن، بچه ها هم خيلى خوب بازى ميكردن
فقط كاش فيلم ميگرفتين و بهمون ميدادين!

+ مرسى از همهتون!

اصولا همیشه سال اولیا کارگاه هنری اون سال براشون بهترین کارگاه هنری ـه! حتی اگه بعدیا بهتر از قبلی باشه! :دی
تعمیم نده آقا، تعمیم نده :-" کارگاه اولی که ما دیدیم خیلی بدتر از کارگاه پارسال بود خداییش. :-"

فقط كاش فيلم ميگرفتين و بهمون ميدادين!
فیلم گرفتن؛ ولی به شماها نمی‌دن. فقط به بچه‌های پایه‌ی خودمون می‌فروشن.

× ریحانه منم همینو گفتما :-" گفتم کارگاهی که وقتی اول بودیم داشتن بدتر از کارگاهی که وقتی دوم بودیم داشتن بود :-""" بگذریم حالا :-"
ریحانه: بحث دیدن از نظر یه دانش آموز «اول» ـه که داره برای اولین بار کارگاه رو میبینه. نه واقعیت کار که خوبه یا بد! بیخیال حالا تو مدرسه میگم بهت خواستی. ;D

به نقل از ریـحـانـه :
اصولا همیشه سال اولیا کارگاه هنری اون سال براشون بهترین کارگاه هنری ـه! حتی اگه بعدیا بهتر از قبلی باشه! ;D

به نقل از ارغـوان اس. :
تعمیم نده آقا، تعمیم نده :-" کارگاه اولی که ما دیدیم خیلی بدتر از کارگاه پارسال بود خداییش. :-"

گفتم «اصولا» ارغوان! بعدم کارگاه هنری‌هایی رو گفتم که آدم میبینه! نه کارگاه هنری خود طرف رو که! معلومه که اون از همه به نظرش بهتر میاد! :))

به نقل از ارغـوان اس. :
درباره‌ی تئاتر مائم بگین نظراتون ُ. ؛؛) :-" اونی بودیم که قایق بود و دریا و پری و فلان :-"

یه جورایی میشه گف ب نسبت بقیه نمایشا،خاص بودُ خو ایده شم خلاقانه!:-حذف ب قرینه لفظی
ولی یه خرده گنگ بود راستشُ ب خاطر همین جذابیتش از بقیه نمایشا کمتر بود!

یه کارگاه هنری عالیییی!راستی دوستان،نظرتون چیه نسبت به سرود ملی هایی که باشن نماد حلقه و ینی اگه بگن حلقه بذارین اول اونو بذارن و زنگ تفریحا هم بذارن...

در مورد تئاتر شما ارغوان، خیلی خوب بود راستش! فقط به نظرم موقع بدی اجرا شد. ینی به فکر نیاز داشت و بهتر بود اولای کارگاه باشه تا اون موقه. :-?

با اینکه گذشته ولی من یه چیزی راجع به کلیپای کارگاه بگم. ;D
گفتم ضعیف بود کلیپا، میخوام دلیلش رو هم بگم.
کارگاه هنری با بقیه‌ی مناسبتای مدرسه (13 آبان، کارگاه علوم و ... ) فرق داره. خیلی مهم تر و «هنری»تره.
به نظرتون کلیپ «روند کار» باید میبود اصلا؟ فکر نکنم سالای پیش هم بوده باشه. اون که کلا اشتباه بود. #-o
در مورد قرآن و اینا هم که گفتم.
حالا ایشالا فارغ التحصیلی تون بهتر شه! (تنها مناسبتی که دارید فکر کنم! :-")

• لایک
امتیازات: sayna

روند کار که همیشه بوده.بالاخره شماها باید بدونید ما چه مشقتی کشیدیم که ایت کارگاه هنری پا گرفته دیگه کلا این کلیپ جنبه ی دست و جیغ زدن موقعی که خودتو توش میبینی داره فقط همین ;D

Back
بالا