• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

حالا من نمیدونم توصیفت از «یه جوری» چیه ولی خب به نسبت پیکسل اصلی کارگاه، حرفت منطقی و طبیعیه!
قطعا باید پیکسل اصلی مهم تر باشه.
حالا ما این رو گذاشتیم، هرکی مهمه براش بخره دیگه. :-"
نوشته‌های دورش هم خیلی دوست داشتنیه واسه خود ما، ولی اونقدر مهم نیست نسبت به پیام اصلی‌ش.

سال های پیش روز شمارا چه جوری بودن؟ پارسال وسال قبلش...

چسب‌های رنگی که روشون روزهای مونده تا کارگاه رو نوشته بودن.

اگه اینجوریه که خب مال امسال بهتره...فقط یکم گرونه همیـــن.

من میام این‌جا اعصابم خورد می‌شه انقدر دعوا می‌کنید! سرِ کارگاه هنری هم همین بساط بود، برای سیزده آبان هم همین طور. سرِ کارگاه علوم هم همین وضع ادامه خواهد داشت. همه‌ش دارین سعی می‌کنین پایه‌ی هم رو خراب کنین، بزنین تو سرِ هم. چرا آخه؟!

اختتامیه با پایه ی ماست؟

میدونین چیزی که خیلی وقتا هست بین ما این ِ که سعی میکنیم از هم دیگه جوری ایراد بگیریم که خودمونُ بهتر جلوه بدیم.نه همیشه ولی خیلی وقتا حتی ناخودآگاه پیش میاد که اینجوری با انتقاد همُ بکوبونیم.نمیگم که همش از هم تعریف کنیم و هر کاری هر جوری از آب دراومد بگیم عالی بود و این حرفا ولی حداقل اگه داریم از هم ایراد میگیریم با ادبیاتی بیانش کنیم که شخصیت طرف مقابلُ زیر سئوال نبره.
الآن پانشین بیاین جبهه بگیرین چون من حرف هیچکدومتونُ کامل نخوندم و منظورم هم شخص خاصی نیست. ;D

سيستم كاست / نگاتيو و روز شمارتونو دوست دارم ، پيكسل ام دوس دارم به شخصه حاضر بودم بخرم منتها ظاهرا در واقعيت خيليا زورشون مياد خرج كنن رو اين چيزا كه دركشون نمي كنم، ولي تو جو قرار ميگيرن بيشتر باز بيشتر ميخرن .ايشالا كارگاتون عالي شه هرسال بهتر از سال قبل:د

نسترنگار میدونن ، من کلا آدمیم که جز ایراد گرفتن کاری بلد نیستم ، همیشه هم نظرم در مورد همه چی منفی و صرفا راجع به قسمت ِ ایراد شه [هرچی که میخواد باشه و کار هرکیم که میخواد باشه] ، خواستم اطلاع داده باشم که از این به بعد با این پیشفرض پست هام رو بخونید .

به نقل از نسترنّگار :
من میام این‌جا اعصابم خورد می‌شه انقدر دعوا می‌کنید! سرِ کارگاه هنری هم همین بساط بود، برای سیزده آبان هم همین طور. سرِ کارگاه علوم هم همین وضع ادامه خواهد داشت. همه‌ش دارین سعی می‌کنین پایه‌ی هم رو خراب کنین، بزنین تو سرِ هم. چرا آخه؟!

بحث ِ دعوا، خراب کردن پایه و اینا نیست. این انتقادا، مثلاً سال ِ دیگه که پایه‌ی شما کارگاه داره باعث می‌شه دید بیشتری از کنش‌ها و واکنش‌ها نسبت به هر کار کوچیکی که برای کارگاهتون می‌کنید به دست بیارید. من با ادبیات تند (هرچند ادبیات تندی این‌جا ندیدم) مخالفم اما انتقاد لازمه. اگه قرار نیست کار هم‌دیگه رو نقد کنیم و خوبی‌ها و بدی‌هاش رو نشون بدیم، بشینیم این‌جا چیکار کنیم؟ غیبت کنیم از این ُ اون تو مدرسه؟

به مرضیه: آره مال ِ ماست.

Back
بالا