• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

من واقعا حرفی به جز «چقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر همه چیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــز عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــود» ندارم؛ چون واقعا اون همه احساس و خاطره و اینا توی چند خط پست جا نمیشن. اصلا. و این که ... وای. عالی بود. ذوقم بخوابه راجع به پروژه ها و اینا هم شاید حرف بزنم. چون به جز شیمی و سیمو (وقت نشد) و ریاضی ( یک درصد من برم ریاضی ببینم : | ) همه پروژه ها رو دیدم. و این که توی حلقه چقدر له شدیم خدا :)) اصن یه وضعی! مارپیچ بود حلقه :)) :-"

(سال دیگه این موقع ، همین شما دوم های عزیزم ، بر میگردید میگید : «الان چقدر یاد "پارسال" افتادم ، یاد کارگاهمون» و کلا خیلی زود میگذره و اینا. الان حس میکنم نیم ساعت پیش هفت صبح بود که همشهری داستان ها رو توی قفسه کتاب انسانی ها مرتب کردیم ...

و در نهایت با تشکر از روح ِ شادروان ِ دکتر سپاس‌بسری عزیز که اگه ایشون نبودن هیچ وقت کارگاه علومی راه نمیفتاد و روحشون شاد و یادشون گرامی و احساس میکنم بی نهایت دوسشون دارم =)) ;D :-"

بچه ها خسته نباشید همتون.
همه چی انقدر خوب بود که نمیدونم چجوری بگم.
گریه نکنید، گریه مال شما نیست، گریه مال همچون مایی است که کارگاه هنری و اختتامیه ی کارگاه علومِ سال پایینی هایی در انتظارش نیست.
+خوب باشید.

من که نبودم و خبر نداشتم چون فک میکردم جمعه هم هست! :|
ولی شنیدم که خیلی خوب بوده، یه هر حال همگی خسته نباشید :)

آدم ذوق مرگ میشه وقتی کامنتای بقیه رو میخونه که هی میگن کارگاه عالی بود ;D.... اصن ذوق مررررررررررگ! ;;)

انصافا خیلی خوب بود.
دقیقه نودی یه چیزی میشین آخر. ;D
فقط من اختتامیه رو نبودم ،یکی بگه چجوری بود و اینا.

+فضا سازی حیاط تحسین برانگیز...

سلام
کسی از بچه های دوم
تجربی باشه بهتره
اینجا هستش؟
اگه هس پ.خ بده پیلیز
کارم مهمه

تازه اینجا رو کشفیدم :-" :-" :-"
رها دوم تجربی (مگه چند تا رهای دیگه دوم تجربیه ;D )

و امّا ایران‌اپن!
کلّی تبریک به بچّه‌ها باز هم ما اول شدیم. 8-^ گروه ملیکا/مهتاب/مهسا/مینا اینا که اوّل شدند توی فوتبالیست. از سیمولیشن‌هامونم یکی دو تا مقام آوردند انگار. یکی از گروه‌ها انگار امیرکبیر رو برده، دوّم شده. خلاصه خوب بود دیگه.
پ.ن: خیلی از گروه‌هامون خیلی زحمت‌ کشیدند و خیلی هم حقشون بود که سهمیه رو بگیرند، اما نشد. به هر حال روباته دیگه، زبون آدم حالیش نمی‌شه که (:-") می‌ره تو زمین یهو هنگ می‌کنه. (امسال هم این اتّفاق افتاد متأسفانه.)

اون گروهی که دوم شده ماله سیمولیشن امداد و نجات هستش که پرند و گیتی و کیمیا و کیانا و غزل بودن(همونایین که امیرکبیر رو گرفتن! :دی)!

یه گروه دیگه هم از رباتیکی ها که الهام و گلناز و پرستو و راضیه بودن هم اول شدن :>

من افتخار میکنم به بچه هامون 8-^

• لایک
امتیازات: sayna

آآآآآآوریـــــــــــن
خیلی خوب بوده ...پرچم مدرسمون همیشه بالا...
تبریک میگم به همه ی بچه ها ... <:-P

Back
بالا