• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع donya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های تهران [دبیرستان فرزانگان ۱]

به نقل از عرفا‌ن :
یه سوال پرسیدما :-" (قانونی هست که میگه نمیشه درباره ی مدرسه ی بقیه سوال پرسید؟ :د)
نه شوخی بود!
نه فرجی (؟) اصلا نمیدونم کی هست ;D

اون فرجی نشده رو "فرجی" عوض نشده خونده بودم :))

(چون یه فرجی زیست هست که سابقه درس دادن تو فرز داره اشتباه شد :-")

آقا خب ما كه دينى و زبان معافيم و آزمون جامع معاف نيستيمم بايد قسمتاى دينى و زبان اين آزمونه رو بزنيم؟ :-< حداقل از ايناش معافمون ميكردن!

+ من نميفهمم منظورش از اين كه ما تو عربى عمومى بايد درس ١ رو بخونيم تو اختصاصى ١-٥و چيه. :-؟

به نقل از نر‌‌‌‌‌‌گس :
آقا خب ما كه دينى و زبان معافيم و آزمون جامع معاف نيستيمم بايد قسمتاى دينى و زبان اين آزمونه رو بزنيم؟ :-< حداقل از ايناش معافمون ميكردن!
به ما اومدن گفتن نخونید اونو همین طوری بزنید مهم نیس کلا نمرش برا ما تو اون 2 تا درس
برا شما هم فک کنم همینه :-"

• لایک
امتیازات: N.M

من دسترسی به فیسبوک ندارم الان، مجبورم این‌جا بپرسم.
کسی از مدرسه‌ی ما هست که مثلا خواهرش، همسایه، فامیلی چیزی‌ش فرز دو باشه؟ -راهنمایی‌شون- کلا هر کسی که دسترسی داشته باشه به‌ش.

فقط من فکر میکنم که بازارچه میتونست خیلی بهتر از این باشه، یا شما هم همین نظر رو دارید؟ :-?

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از ریـحـانـه :
فقط من فکر میکنم که بازارچه میتونست خیلی بهتر از این باشه، یا شما هم همین نظر رو دارید؟ :-?
بعله بعله مخصوصا اگه جنس پایه دوم هم دست ساز بود همش :)
حالا کسی خبر داره سود کل بازارچه چه قدر شد؟

چه بیش‌ازحد جدی گرفته‌بودین بازارچه رو. :-" اون سند و اینا چی بود داستان‌ش؟ :-" یا جریمه‌کردن‌ها و توقیف محصول و اینا :‌)) بیـخیال بابا :ی
چرا ان‌قدر همه‌چی گرون بود ولی؟ حال‍ا ایندفه که گذشت ولی سالِ دیگه، سعی کنید مواد اولیه و اینا رو عمده و ارزون‌تر بگیرید که خودِ محصول‌تون گرون نشه. جدّا نمی‌خره کسی چیزهای گرون رو! ارزون بفروشید، همیشه بفروشید. :-"

یه کیک اندازه کیک یزدی 3 هزار بود ! :-L
خب ما اون انیشتن هامون که تقریبا بی هزینه بود ولی تونستم دو هزار بفروشیم و همه هم میخریدن :-"
ولی کلا میشد خیلی کم هزینه کرد و زیاد و متعادل فروخت

وقتی ماده اولیه گرونه، کلا هرچی تو مغازه ها هست گرونه، کالا ها هم گرون در میان دیگه. خیلی هم گرون در میان. برین به مسئول های مربوطه اعتراض کنین. :د
بازارچه خیلی خوب بود. اعتقاد دارم که بسیار از پارسال بهتر و حساب شده تر بود همه چی. در واقع قسمت غذا خیلی از پارسال بهتر بود، کالا ها که بیشترشون خیلی بد بودن. ولی غذا ها خیلی خوب بودن، قبول کنین :)) سود هم متاسفانه خیلی کم بوده و درآمد زایی برای کارگاه الان خیلی داستان شده که چی کارش کنیم. :دی
توجه‌تون رو به دوشنبه این هفته و سیزده آبان جلب میکنم. :دی

Back
بالا